Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yok ya ben baya şirketin zayıf yemeklerini yiyip aç aç gidiyorum sdf. Sabah kahvaltım da bi meyve bir 200ml yoğurt oluyor genelde arabada yediğim. Öyle sabah erken kalk kahvaltı yap falan uğraşılmaz ya mis gibi yatmak varken.
Mesaj tarihi:
alışma değil sağlıksız. 24 sene yapmadım bende sonradan başladım yıllardır hayatım değişti çok daha mutluyum :D yapamam başlayamam demeyin ben yaptım sizde yaparsnız asdjahsds
Mesaj tarihi:
Jaegerjaquez said:

olm bu menengiç kahvesi ne güzelmiş yav :D vitamin ve mienral yönünden de baya zengin netten baktığım kadarıyla, tadı ve kokusu çok hoş tavsiye ederim =)

Bende çok severim menengiç kahvesini. Tanışalım mı
Mesaj tarihi:
Ben bu menengiç kahvesini biliyordum zaten geçen bi cafeye gittim aha dedim 5 tl bundan içeyim. Bi içtim direk içerken bunun dedim 2. sini getirin. Sütsüz içilemez sanki.
Mesaj tarihi:
Süt yerine protein tozu koy o zaman vücut geliştirme için olur :)

Bu arada iyice manyaklaştım normalde millet markete girdimi çikolata filan yer. 2 tane hindi dilim alıp yolda eve giderken onları yiyorum sokakta millet mal mal bakıyo ahah. Ama yememem gerek full hormonlu hindiler ve içinde 1000 çeşit katkı maddesi var. Yine şekerden iyidir tabi.
Mesaj tarihi:
dün arkadaşlarda beslenme uzmanı ile tanıştım.
her sabah yumurta, öğlen balık, akşam kırmızı et yiyorum dedim. oha herügn mü yiyorsun? dedi sabahları yediğim yumurtadan a vitamini zehirlenmesi, öğlen yediğim balıkdan fosfor ve çinko zehirlenmesi olabilirsin dikkat et dedi. ayrıca fazladan alınan protein de yağ oluyormuş vay anasına diye düşündüm sizinde aklınızda bulunsun gidicem kan testi yaptırıcam limitlerimi öğrenicem şimdi kafama takıldı
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bira mayası tabletlerinin yararı oluyor mu kullananlar hangi ürünü tavsiye ederler? Kilo aldırıcı, sindirim sistemine yardımcı ve saç sağlığını destekleyici yararları varmış. Ben de bu sebeplerden dolayı başlamak istiyorum eğer yararı oluyorsa.
  • Yeni Oluştur...