axedice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yok ya ben baya şirketin zayıf yemeklerini yiyip aç aç gidiyorum sdf. Sabah kahvaltım da bi meyve bir 200ml yoğurt oluyor genelde arabada yediğim. Öyle sabah erken kalk kahvaltı yap falan uğraşılmaz ya mis gibi yatmak varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Bende 10 senedir kahvaltı yapmıyorum çok yanlış ama artık alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 alışma değil sağlıksız. 24 sene yapmadım bende sonradan başladım yıllardır hayatım değişti çok daha mutluyum :D yapamam başlayamam demeyin ben yaptım sizde yaparsnız asdjahsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 iş yerinde kahvaltı yapın daha kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Yaparım başlarım hem de çok zevk alırım ama uyku daha keyifli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 benim uykuyla hiç aram yok resmen ya zaten acikarak uyanıyorumgenelde ddirek mutfağa koşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kahvaltımda artık 100g peyniri 6 yumurta beyazı ve 50g yulaf omlet yapıyorum 22+18=40g protein ohh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 olm bu menengiç kahvesi ne güzelmiş yav :D vitamin ve mienral yönünden de baya zengin netten baktığım kadarıyla, tadı ve kokusu çok hoş tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Wolas said: kahvaltımda artık 100g peyniri 6 yumurta beyazı ve 50g yulaf omlet yapıyorum 22+18=40g protein ohh mis efecim protein tozu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Jaegerjaquez said: olm bu menengiç kahvesi ne güzelmiş yav :D vitamin ve mienral yönünden de baya zengin netten baktığım kadarıyla, tadı ve kokusu çok hoş tavsiye ederim =) Bende çok severim menengiç kahvesini. Tanışalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 çok yağlı değil mi, ben ev ortamında içtim dışardakiler naısl bilmiyorum da evlat olsa sevilmez bişey gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 biraz yaglı olabilir bilmiyorum güzel ama :D zaten öyle bütün gün içilcek bişi değil 1-2 günde 1 içersin @soris :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 sütle yapıyorsunuz değil mi? yanlış olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 yagsız sütle yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Ben bu menengiç kahvesini biliyordum zaten geçen bi cafeye gittim aha dedim 5 tl bundan içeyim. Bi içtim direk içerken bunun dedim 2. sini getirin. Sütsüz içilemez sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 bır seferde 30gram proteinden fazla sentezlenemez dedıler ne kadar dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 %0.01 dogru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 menengic'in tadı cok kötü ama fit. katkısı varsa her türlü gideri var... Varmı essah ? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Denk gelirsen iç abi normal kahveden çok daha yararlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 yararı varda özellikle vg için ne yararı var bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Süt yerine protein tozu koy o zaman vücut geliştirme için olur :) Bu arada iyice manyaklaştım normalde millet markete girdimi çikolata filan yer. 2 tane hindi dilim alıp yolda eve giderken onları yiyorum sokakta millet mal mal bakıyo ahah. Ama yememem gerek full hormonlu hindiler ve içinde 1000 çeşit katkı maddesi var. Yine şekerden iyidir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 dün arkadaşlarda beslenme uzmanı ile tanıştım. her sabah yumurta, öğlen balık, akşam kırmızı et yiyorum dedim. oha herügn mü yiyorsun? dedi sabahları yediğim yumurtadan a vitamini zehirlenmesi, öğlen yediğim balıkdan fosfor ve çinko zehirlenmesi olabilirsin dikkat et dedi. ayrıca fazladan alınan protein de yağ oluyormuş vay anasına diye düşündüm sizinde aklınızda bulunsun gidicem kan testi yaptırıcam limitlerimi öğrenicem şimdi kafama takıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Zehirlenme dediği uzun vadede olan bişi o yüzden sorun olmaz ama alerji olabilirsin bir anda yumurtaya falan o kadar çok yiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2013 oda öle söyledi zaten şimdi anlamazsın fakat ileride kötü sonuçlara yol açabilir dedi. sabahları 5 beyaz, 1 sarılı yumurta yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Arkadaşlar bira mayası tabletlerinin yararı oluyor mu kullananlar hangi ürünü tavsiye ederler? Kilo aldırıcı, sindirim sistemine yardımcı ve saç sağlığını destekleyici yararları varmış. Ben de bu sebeplerden dolayı başlamak istiyorum eğer yararı oluyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar