nutrition Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Haftada 1 cheat meal iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Killer, Direkt sunu ye bunu ye demek anlamli degil. 81kg olduguna gore; 160-200gr araliginda protein al. 240-300gr araliginda karb al. 80-100gr araliginda yag al. Hepsini et, bulgur, kuruyemis gibi saglikli kaynaklardan ye. Kilo artmazsa karb ve yagi az az arttir. Gunde 4-6 ogun kac tane uyarsa oyle bolup bolup ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Ayda 2 kilo alsan bile bunun çok çok büyük kısmı yağ ve su olucak,neden ya ğve su tutmak istiyorsun killer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Türkiye'de nereden whey alabilirim? GNC'ler falan var alışveriş merkezlerinde de hiç girip bakmadım fiyatlarına. Netten sipariş verebileceğim bir yer varsa çok iyi olur bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 protein7 yaz google.coma besinmarket var bide ikisinden alışveriş yapıyorum ben,supplementler.com u önermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Protein7 iyi ya. Havalede on whey 148tl. Hediyesini de eksik etmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Protein7'nin fiyatları iyimiş de site inanılmaz yavaş, 2dk'dir sayfa açıyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 gittigidiyorda da protein7 nin mağazası var aklında olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 nutrition said: Ayda 2 kilo alsan bile bunun çok çok büyük kısmı yağ ve su olucak,neden ya ğve su tutmak istiyorsun killer? get huge its fucQin bulq kış geldi aga yağlanak da ısınak hehe Perfect reyizim iyi diyon hoş diyon da tartı martı olmadığı için onu hesaplayamıyorum işte şöyle üstün körü bişey söyle şu kadar mukadar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 deadwoll said: Protein7'nin fiyatları iyimiş de site inanılmaz yavaş, 2dk'dir sayfa açıyor sdf supplementler.com var bide ben mağazalarına gittim beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ya sanirim su protein karb yag oranlarinda hata yapiyorsunuz. benim bildigim su : ornegin adam 80 kg. %20 yag var. buradan lean body 64kg cikiyor. bunun uzerinden protein karb vs hesabini yapin. yani kabaca 130gr protein ustunde aldiginiz kas kutlenizi arttiracak besindir gibi. yani 100 kg mim o zaman 220 gr protein almaliyim olayi asiri cikiyor sanki. @killer : abicim sen daha cok gencsin, extrem yollara gecmeyip normal kosullarla gidersen yas ilerledikce kas kutlen artacaktir. max alacagin kas oraninida 2-3kg desek yilda ve bunu tum vucuduna yaysak hic bir bok gormessin yillarca. ama sen bu sporu devam ettirirsen ve azmini korursan ve hedefini belirlersen zaten 10 senede 20-30 kg kas koyarsin ki 100-110 kg lik bir kasli abiyi gormedin herhalde. olmak istemessin o sekilde. quality > quantity never forget :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 agamhan Kanuni doğru diyorsun da benim bünye kas yapmaya müsait baya. born to be a body builder fgfd ben şunu demek istiyorum. şimdi şunlar kesin şeyler bir insanın maksimum seviyede kas gelişimi için alması gereken karb yağ protein miktarı var. en basitinden kilo başına 2 gr protein diyoruz. he şimdi ben beslenmeyi falan biliyorum ne ne işe yarıyo falan iyi de, gramlı iş yapamıyorum. 1aydan fazla süredir benim kilo almamam benim için normal değil. yağ/kas/su olsun farketmez tartının oynaması lazım. sabit kaldım he o da iyi vermiyorsam sorun yok şimdilik. şimdi bu antrenmanın üzerine recovery edicek besini koyyo muyum koymuyo muyum bilmiyorum. koyduğunu bilmenin en iyi yolu da sabit bişeyden gitmek. o yüzden hani şöyle 3 yumurta 1 haşlanmış patates, 1 su bardağı pirinç tarzı bi liste verirseniz i go for it. tartı alana kadar yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Livestrong.com Orada my plate , yuru git kendin yap. Vucudu kaslanmaya musaitmis :) bizimkiler ne dikenlenmeyemi musait heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 gsdfgfds bakayim siteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 O mutfak tartısından alacan abi başka yolu yok. Ben aldım 2 gün önce bugün geldi 25 tl sinbo. Deminki öğünümü mesela onda tartıp yedim. İnsan daha bi rahat hissediyo kendini. http://www.phlaunt.com/lowcarb/DietMakeupCalc.php Şurdan hesaplıcan işte ondan sonra http://nutritiondata.self.com/ gir burdan da neleri seviyon onları filan hesapla. Ben vitaminine mineral ine kadar hesapladım. Günde 750 gr filan protein almam gerekiyo benim. Et çok pahalı olacağı için sırf hamsiye yöneldim. Hatta benexol tablet alacam çok daha ucuza geliyo. Napalım fakirlik haha E şimdi sırf hamsi yiyince sodyum fazla oluyo vücutta onuda dengeleyecek şey potasyum hemen baktım siteye maydonoz çıktı potasyumdan yüksek çat onuda alcam oldu bitti. Bakır çinko gibi şeyler eksik kalıyo onuda yer fıstığı yicem oda tamam. Ama kafama takılan tek bişi var onuda öbür topicte soracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 750 gr protein ?????? oha mi yoksa 750 gr et urunlerimi ? yani alman gereken 150gr protein ?? 750gr proteini ayi almiyordur herhalde :D ben su anda diette : 140gr proteini 350 gr tavuk + et + ton baligi + whey + 2 tam yumurtadan aliyorum. nasil bir et ihtiyacin veya protein!! ihtiyacin var soris ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 soris beyaz balinaymış sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi hem ZMA hem magnezyum niye ayrı ayrı aldın ki? Bende aldım magnezyum da yani içini okuyunca falan pek içesim gelmedi okadar. Kanuni said: buna basliyorum http://www.simplyshredded.com/the-deadline-diet-skip-the-bulk-and-stay-shredded-all-year-a-simple-approach-to-nutrition.html 6 hafta sonra sonuclari yazarim bugunku durum o gunku durum seklinde. supplementleri aldim canim cikti bulana kadar :) ahanda listesi : Acetyl-L-Carnitine Zinc Vitamin D3 Vitamin C BCAAs 5 grams Beta-Alanine 2 grams L-Arginine 3 grams L-Citrulline 1.5 grams Caffeine 300mg Whey Protein 25 grams Essential amino acids (free-form) 6 grams L-Carnitine 2 grams Cod Liver Oil 1 tbsp Magnesium 300 mg Psyllium husk ZMA Creatine Digestive enzyme 6 haftaya gorusuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ayrıca topic açtıydım ben zaten beslenme ile ilgili daha önce iplemediniz hiç !! http://forum.paticik.com/read.php?32,6513480 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 linke bakarsan magnezyumu farkli zaman diliminde aliyorsun. zaten dieti hafif degistirdim kendime gore. orada yazanlar kadar almiyorum bazi seyleride es geciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 samaella said: ayrıca topic açtıydım ben zaten beslenme ile ilgili daha önce iplemediniz hiç !! http://forum.paticik.com/read.php?32,6513480 i rule this topic now! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 küstüm geliştirmiyorum vücut falan hıh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Kanuni said: linke bakarsan magnezyumu farkli zaman diliminde aliyorsun. zaten dieti hafif degistirdim kendime gore. orada yazanlar kadar almiyorum bazi seyleride es geciyorum. Bu programı yazan pezevenk çalışmıyo, lotodan tutturmuş parayı evde oturuyor sanırım. adam 5:15 te namaza kalkıyo 21:30 da yatıyo boyna yiyiyo sabah antreman akşam cardio ne bre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 herifin isi o.. zaten imrendigimiz cogu vucutcu ve fitness modelin isi bu sabah aksam idman. diger turlu muhafaza edemessin o yag oranini vs. kolay degil yani. herifler sabah giriyor aksam cikiyor egitimciler, modeller, parayi oradan kazaniyor adiler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 abi sen başla, tutarsa arkandayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar