Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beslenme

Killer

Öne çıkan mesajlar

nutrition said:

Ayda 2 kilo alsan bile bunun çok çok büyük kısmı yağ ve su olucak,neden ya ğve su tutmak istiyorsun killer?

get huge its fucQin bulq

kış geldi aga yağlanak da ısınak hehe

Perfect reyizim iyi diyon hoş diyon da tartı martı olmadığı için onu hesaplayamıyorum işte şöyle üstün körü bişey söyle şu kadar mukadar diye
Sosyal ağlarda paylaş

ya sanirim su protein karb yag oranlarinda hata yapiyorsunuz.

benim bildigim su :

ornegin adam 80 kg. %20 yag var. buradan lean body 64kg cikiyor. bunun uzerinden protein karb vs hesabini yapin. yani kabaca 130gr protein ustunde aldiginiz kas kutlenizi arttiracak besindir gibi.

yani 100 kg mim o zaman 220 gr protein almaliyim olayi asiri cikiyor sanki.

@killer :

abicim sen daha cok gencsin, extrem yollara gecmeyip normal kosullarla gidersen yas ilerledikce kas kutlen artacaktir. max alacagin kas oraninida 2-3kg desek yilda ve bunu tum vucuduna yaysak hic bir bok gormessin yillarca. ama sen bu sporu devam ettirirsen ve azmini korursan ve hedefini belirlersen zaten 10 senede 20-30 kg kas koyarsin ki 100-110 kg lik bir kasli abiyi gormedin herhalde. olmak istemessin o sekilde.

quality > quantity

never forget :)
Sosyal ağlarda paylaş

agamhan Kanuni doğru diyorsun da benim bünye kas yapmaya müsait baya. born to be a body builder fgfd

ben şunu demek istiyorum. şimdi şunlar kesin şeyler

bir insanın maksimum seviyede kas gelişimi için alması gereken karb yağ protein miktarı var.
en basitinden kilo başına 2 gr protein diyoruz.

he şimdi ben beslenmeyi falan biliyorum ne ne işe yarıyo falan iyi de, gramlı iş yapamıyorum. 1aydan fazla süredir benim kilo almamam benim için normal değil. yağ/kas/su olsun farketmez tartının oynaması lazım. sabit kaldım he o da iyi vermiyorsam sorun yok şimdilik.

şimdi bu antrenmanın üzerine recovery edicek besini koyyo muyum koymuyo muyum bilmiyorum. koyduğunu bilmenin en iyi yolu da sabit bişeyden gitmek. o yüzden hani şöyle

3 yumurta 1 haşlanmış patates, 1 su bardağı pirinç

tarzı bi liste verirseniz i go for it. tartı alana kadar yani sdf
Sosyal ağlarda paylaş

O mutfak tartısından alacan abi başka yolu yok.

Ben aldım 2 gün önce bugün geldi 25 tl sinbo. Deminki öğünümü mesela onda tartıp yedim.
İnsan daha bi rahat hissediyo kendini.

http://www.phlaunt.com/lowcarb/DietMakeupCalc.php

Şurdan hesaplıcan işte ondan sonra

http://nutritiondata.self.com/

gir burdan da neleri seviyon onları filan hesapla.

Ben vitaminine mineral ine kadar hesapladım.
Günde 750 gr filan protein almam gerekiyo benim. Et çok pahalı olacağı için sırf hamsiye yöneldim. Hatta benexol tablet alacam çok daha ucuza geliyo. Napalım fakirlik haha

E şimdi sırf hamsi yiyince sodyum fazla oluyo vücutta onuda dengeleyecek şey potasyum hemen baktım siteye maydonoz çıktı potasyumdan yüksek çat onuda alcam oldu bitti.

Bakır çinko gibi şeyler eksik kalıyo onuda yer fıstığı yicem oda tamam.

Ama kafama takılan tek bişi var onuda öbür topicte soracam.
Sosyal ağlarda paylaş

750 gr protein ?????? oha mi yoksa 750 gr et urunlerimi ? yani alman gereken 150gr protein ??

750gr proteini ayi almiyordur herhalde :D

ben su anda diette :

140gr proteini 350 gr tavuk + et + ton baligi + whey + 2 tam yumurtadan aliyorum. nasil bir et ihtiyacin veya protein!! ihtiyacin var soris ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi hem ZMA hem magnezyum niye ayrı ayrı aldın ki? Bende aldım magnezyum da yani içini okuyunca falan pek içesim gelmedi okadar.
Kanuni said:

buna basliyorum

http://www.simplyshredded.com/the-deadline-diet-skip-the-bulk-and-stay-shredded-all-year-a-simple-approach-to-nutrition.html

6 hafta sonra sonuclari yazarim bugunku durum o gunku durum seklinde.

supplementleri aldim canim cikti bulana kadar :)

ahanda listesi :

Acetyl-L-Carnitine
Zinc
Vitamin D3
Vitamin C
BCAAs 5 grams
Beta-Alanine 2 grams
L-Arginine 3 grams
L-Citrulline 1.5 grams
Caffeine 300mg
Whey Protein 25 grams
Essential amino acids (free-form) 6 grams
L-Carnitine 2 grams
Cod Liver Oil 1 tbsp
Magnesium 300 mg
Psyllium husk
ZMA
Creatine
Digestive enzyme

6 haftaya gorusuruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

linke bakarsan magnezyumu farkli zaman diliminde aliyorsun. zaten dieti hafif degistirdim kendime gore. orada yazanlar kadar almiyorum bazi seyleride es geciyorum.

Bu programı yazan pezevenk çalışmıyo, lotodan tutturmuş parayı evde oturuyor sanırım.

adam 5:15 te namaza kalkıyo
21:30 da yatıyo

boyna yiyiyo sabah antreman akşam cardio ne bre :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...