Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Yukarda program haci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Bu low carb high prot iyi hoş da benim sindirim sistemi hala can çekişiyor ,az araştırdım nerdeyse çoğu tavsiyeyi uyguluyorum ,fiber de alıyoruz su da içiyoruz ama anlamadım gitti hasss hatırladım bugün kefir içtim yarım litre spordan sonra canım çekti diye asdjkşgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 6 yumurta , 160g balık, 400g tavuk , 100g fındık yiyorum bunlardan ben zamanla sıkılırım başka ne yiyebilirim aynı miktarda protein almak için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Dana, kuzu, domuz, keçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 peynir yicen bide öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Tavuk yemeyin artık içeriği saçma sapan oldu bütün tavukların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 tavuğu çıkardım kırmızı et koydum diielim öğlen balığı çıkartıp ne koyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 sabahlarıda zaten lor peynirini yogurt ve ot iel karıştırdım süper oluyor yumurta yanında yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ne koyacan abi işte hayvanlar belli assd beyaz ve kırmızı et bitkisel protein cacık diyolar zaten sıkıntı yani tavuk mecbur yiyorum ben mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Tavuğu hazırlaması kolay ya, bide salataya güzel gidiyor falan. 2 kafalı olsa bile tavuk yemeye devam ederim heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Yani.. tavuk hindi et balik zaten secenek. Tavuk iyidir iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 tavuk göğsü biftek şeklinde satılıyor. onu tavada bol karabiberle hiç yağ falan koymadan güzelce pişirip yanına yeşilliği de dizince çok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 aynen bende salata üstüne atıveriyorum en azından saman gibi yemekten iyidir ,madem hormon basıyorlar ,genetikleriyle oynuyorlar ,şunun 8-10 butlusunu yapsalar ya devamlı alışveriş yapmasak bide marine edip 2 günlük stok yapıcam buzluktan indirip indirip ,tarif paylaşırım beğendiğim birşeye rastlarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ben süpermarket kasaplarına dilimletiyorum tavukları, sonra buzdolabı poşeti götürüp 300-350 grlık paketletiyorum. Bi defada 5kg falan tavuk alıyorum böyle. Sonra soyadır kimyondur süttür (hatta hindistan cevizi sütü) bi marine sos hazırlayıp poşetlere döküyorum ve buzluğa atıyorum hepsini. Sabahtan çözülmeye bırakınca gayet güzel ızgara tavuğum oluyor ister salatada ister tek yemelik. 1 günlük uğraş 1 aylık kolay tavuk hazır, bekarlara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Okurken bile östrojen oranım arttı kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 hint yemeği tarifi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Ahahaha yok size bi daha pratik mutfak sırrı falan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Okurken yuksek testom aromatize oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 lan ne hormon varmış sizdede be havadan erekte oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 şundan tüketmiştim biraz ukraynada ,dünyanın en saçma şeyi herhalde ,getirtsek mi napsak asdf http://www.ukraine.com/forums/attachments/photo-album/137d1243631076-ukrainian-energy-drink-revo-revo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Bu kadar hormonlu tavuk yerseniz gerçek memeleriniz çıkar biraz azaltın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Ben tavugu cok kacirinca yaninda bi tane nolvadex yapiyorum kitlama, memeler rahat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://www.bodybuilding.com/fun/protein-pizza-2-healthy-and-delicious-recipes.html?mcid=facenutrition bu tarifteki bezelye pirinç proteini ve psyllium denen zımbırtı nasıl bulunur ya ? psyllium ne ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 http://www.solgar.com.tr/urun/psyllium-husks-fibre/2315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bol demir az karbonitrat içeren bişimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar