PrudenT Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 çılbır harika bişi abi tavsiye ederim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 samaella said: realde indirim var 7 li pişirici 30 liramı neydi :D dotaya gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 işteyim mübarek nere geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Sabah kahvaltı yapıcam bugün Arm antremanına giricem o yüzden bol proteinli bir kahvaltı yapmalıyım dedim ve şunu yaptım: Biraz fazla geldi umarım ölmem. Domatesli, soğanlı garnitür üzerine 7 yumurta (2 tam - 5 beyaz) + 100 gr beyaz peynir + 10 adet yeşil zeytin. Kilom 75 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Arm antrenmanı ne ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Biceps - Triceps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 army demek istemiş. asker antremanı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Bu öğünden yaklaşık 35 - 40 gr protein aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 7 yumurta. Oeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 En son yağ ölçümünde %11 çıktı, o yüzden yağ konusunda acımasız davranıyorum. Sabahları zeytinyağlı yumurtalar, öğlenleri susam yağı, akşama da balık yağı tüketiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Beyler bişi sorucam. Ben soruyorum ama pek anlayan olduğunu sanmıyorum da yinede sorayım. - Yüksek proteinli kahvaltı (30-40 gr protein) - 1,5 - 2 saat sonra ağırlık - Antreman sonrası içecek (buna eklediğim protein tozu işe yararmı sanki ard arda proteine yükleniyormuşum gibi geliyorda.) (30 gr protein var bunda da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 30 40 az bile amacına göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 leş olmuş okumayalı gene. düzelirse haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Lord_Argos said: Beyler bişi sorucam. Ben soruyorum ama pek anlayan olduğunu sanmıyorum da yinede sorayım. - Yüksek proteinli kahvaltı (30-40 gr protein) - 1,5 - 2 saat sonra ağırlık - Antreman sonrası içecek (buna eklediğim protein tozu işe yararmı sanki ard arda proteine yükleniyormuşum gibi geliyorda.) (30 gr protein var bunda da) 3-4 saatte bir o kadar protein alman lazım vücuda zaten. öbür türlü günlük ağırlığına göre hesaplanan gereken protein miktarına ulaşamazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Ben oglen 100gr aksam 100gr ara ogunde de 60gr protein aliyorum. Ogun zamanlamasi onemli degil. Onemli olan sey 24 saatlik periyotlar halinde hedefledigin makro besin gramajlarini tutturmak. Teorik olarak vucudun sindirebilecegi protein miktari ihtiyaci kadar. 30-40gr sacmaligi supplement sirketlerinin balonu. Cok takma yani. Nasil rahatsan, nasil yaparsan daha plana sadik kalabiliyorsan oyle ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şu akşam 7den sonra yeme bişey muhabbetine ne diyosunuz? yani saat önemli değil de biyolojik saat zımbırtısı işte. senelerdir "biz bitki miyiz lan" modundaydım da bunla ilgili çok yazı görmeye başladım. 12 saatlik period'u tamamladıktan sonra yediğimiz besinler rafa mı kaldırılıyo? fabrikamızın ana hatlarının mesai saati 12 saat mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 olm sabah işe gitmeden spora gidecem ama ne yesem ? Oradan işe gidecem kahvaltıyı yanımda mı gezdiriyim napıyım pfff. Bütün kodomanlar yiyip sıçmamışlar, sezon açıldıya akşamları kuyruk oluyor salonda sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 mart geldi olm herkes kas yapcak fit olcak yahamıaaa dsfödsf bizim salon bile yetoluk barındırıyo şuan biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 o yüzden sabah gitmem lazım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Killer o çok önemli değil bence ya. Ben karnım acıktımı yiyorum geçen mesela eve akşam 11 de geldim hiç tınlamadım direk salatamı etimi kuruyemişi yiyip uyudum çok da güzel oldu eyi oldu tamam mı Karb filanda yerim akşam hiç tınlamam. Bir tek meyveyi antrenmandan önce ve sonra yiyorum onun dışında çok yememeye çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi senin ilginç bi test sistemin var. yaptıklarım yetiyo bişey olmuyo falan diyosun. nerden biliyosun ama dsa hani esas düşünce şu. 12 saat süren var. o sürede napıyosan yap. sonra beni zorlama. sen 24 saat ayakta kalabilrisin o önemli değil. benim main fonksiyonlar 12 saat diyo muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Bak mesela bugün antrenman günümdü. Beslenme günlüğüm var ya bugün ü paylaşayım mesela. 07:54 06.03.2013 - 50 gr muz 50 kcal 11 gr karb 10:34 06.03.2013 - 100 gr muz 100 kcal 22 gr karb 50 gr fındık 300 kcal 12:34 06.03.2013 - 250 gr patates 77 gr karb 250 kcal 6 yumurta 450 kcal ve Midyeli salata 400 kcal 17:58 06.03.2013 - Salata 400 gr 50 gr fındık 300 kcal 21:00 06.03.2013 - 400 gr somon 800 kcal salata 200 kcal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Protein dusuk. Fruktoz yuksek. Starch dusuk. Yaglari saymadim. Salatayi fazla saydigini dusunuyorum. Herhangi bir yesilligin 200kcal olmasi cok zor. Uzerine sos boca etmen gerek. Amacin ne bilmiyorum ama bulk ise kalori dusuk. Cut ise partitioning'te hatalar var. Bu diyet ile optimum sekilde vg yapman zor gorunuyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 yumurtalı peynir sündürme harika bişey tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Perfectionist said: Protein dusuk. Fruktoz yuksek. Starch dusuk. Yaglari saymadim. Salatayi fazla saydigini dusunuyorum. Herhangi bir yesilligin 200kcal olmasi cok zor. Uzerine sos boca etmen gerek. Amacin ne bilmiyorum ama bulk ise kalori dusuk. Cut ise partitioning'te hatalar var. Bu diyet ile optimum sekilde vg yapman zor gorunuyor bana. Perfect sallama abi şimdi :) Protein düşük filan değil. Benim almam gereken protein zaten 500 bilemedin 600 gr filan. 400 gr somon yemişim akşam ondan önce de salatadaki midyeler 300 gr gelir. Gayet iyi protein var içinde. Onun dışında 6 tam yumurta yemişim. Fruktoz hiç yüksek değil epi topu 150 gr muz var orda kaldı ki muzun yarısı starch yarısı fruktoz. 150 gr muz yemişim 20 gr fruktoz bile almamışımdır toplamda. Starch da düşük değil 250 gr patates var. Muzun yarısından gelen starch da mevcut. Yağlar diğer insanlara fazla gelebilir ama ben böyle yiyorum hep. Salataya zeytinyağı ve sos yapıyorum hep ondan öyle saydım. Amaç bulk ve kalori de düşük değil çünkü bazal ım 2700 bu günlük de 3200 kcal a yakın kalori almışım. Kas inşası için gayet yeterli bir rakam. Optimal vg filan bilmemde ben kendim bu haftadan beri şöyle birşey yapıyorum hst nin ilk haftası olarak: Hepsi sarkoplazmik gelişim için 15 tekrar Isınma amaçlı Box Jump 10 tekrar Burpee 10 tekrar 2x Bench Press 50 kg Aşağıdakileri tek yapamadığım için makinede yapıyorum mecburen kullandığım tek makine. Yani pratikte 40 kg kaldırıyor sayılırım. Aşağıdaki hareketler için 2x Dips 2x Chin-up 2x Pull-up Overhead Squat 35 kg 2x The Press 30 kg 2x Front Squat 60 kg Bunları da artık boş barla cila yapıyorum Barbell Curl Tricep Extension Farmers Walk Bunda 25 kg dumbbell alıp şöyle en son bi 25-30 sn yürüyom. 30-40 dk da bitiyor antrenman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar