Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kılıç dövüşü?

Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

eskrim (3 sene yaptım)
kendo (az biraz uğraştım, ülkemizde pek yaygın değil)

eskrim one handed, kendo two handed.

türkiye'de eskrim yaygın. ben altunizade'de bir yere gitmiştim, altınyurt diye. hocalarımız falan çok iyiydi, romendi hep. öğrenciler de çok iyiydi, türkiye ve avrupa'daki yarışmalardan hep birinci gelen bi arkadaş vardı, şimdi 19-20 yaşında olmuştur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

altunizade'de capitol'e yakın. çamlıca'da bilfen vardır, onun önünden devam ediyorsun. e5'e de yakın yeri. altınyurt diye aratınca çıkması lazım.

yaşı yok, ama genel olarak çok yapılı bir insan olmamanı tercih ederler. mesela ben 3. seneme yakın vücut geliştirme ile uğraşmaya başlamıştım, ama hocalara söylememiştim. 2 hafta sonra senin vücut büyüdü arkadaş hayırdır demişlerdi. tabi ben yaptığımda lisedeydim.

çok da takılma bu söylediğime, epe daha güzel zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

aikido sadece isim ve bir araya getiriliş olarak yeni.

içeriği tamamen bildiğiniz antik samurayların uyguladığı kılıç, jo, tanto ve çıplak elle bu silahlara karşı uygulanan teknikler. dayto ryu aiki jujutsu denen 900 yıllık bir savaş sanatı ve katana eğitimi olarak da kenjutsu sanatlarının kombinasyonu.

sadece birinci dünya savaşından sonra bir adam çıkıp (morihei ueshiba) bu budoları kendi (yani aikido) felsefesiyle harmanlayıp ismine de aikido diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...