Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Eskrim bunları kapsıyo mu bilmediğim için öyle yazdım. Orta Çağ ya da saber tekniklerini öğrenebileceğim biryer var mı? (İstanbul, tercihen Anadolu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 dabıl saber icin toth a beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 varsa şekliniz,buc's a bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 http://www.itusozluk.com/image/rambo-bicagi_71378.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Kuzgun Akademi var. Baya iyi gibi elemanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 eskrim (3 sene yaptım) kendo (az biraz uğraştım, ülkemizde pek yaygın değil) eskrim one handed, kendo two handed. türkiye'de eskrim yaygın. ben altunizade'de bir yere gitmiştim, altınyurt diye. hocalarımız falan çok iyiydi, romendi hep. öğrenciler de çok iyiydi, türkiye ve avrupa'daki yarışmalardan hep birinci gelen bi arkadaş vardı, şimdi 19-20 yaşında olmuştur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Flameoffear said: Kuzgun Akademi var. Baya iyi gibi elemanlar. heh bi de şu. çok iyiler gerçekten. ama ankara'da diye hatırlıyorum yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yaşı olur mu bu sporların, 28 den sonra başlasak mesela ? altunizade'de nerde bu yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 altunizade'de capitol'e yakın. çamlıca'da bilfen vardır, onun önünden devam ediyorsun. e5'e de yakın yeri. altınyurt diye aratınca çıkması lazım. yaşı yok, ama genel olarak çok yapılı bir insan olmamanı tercih ederler. mesela ben 3. seneme yakın vücut geliştirme ile uğraşmaya başlamıştım, ama hocalara söylememiştim. 2 hafta sonra senin vücut büyüdü arkadaş hayırdır demişlerdi. tabi ben yaptığımda lisedeydim. çok da takılma bu söylediğime, epe daha güzel zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 orta cağda saber yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Hence "ya da" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 kendo bu konudaki tek spor, eskrim ney lan hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 yumuşak sporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kendo da aslında o kadar iyi değil. daha gerçekçi bir şey arıyosanız iado öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kendo+iaido iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 orta çağda çok iyiydi bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 kendo'dan şaşma bence, kendo yapan arkadaşım var her gün adam doğruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 adana bicak dansi ogren, en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 info: Aikido orta cagda yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 aikido yuz yillik bebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 aikido sadece isim ve bir araya getiriliş olarak yeni. içeriği tamamen bildiğiniz antik samurayların uyguladığı kılıç, jo, tanto ve çıplak elle bu silahlara karşı uygulanan teknikler. dayto ryu aiki jujutsu denen 900 yıllık bir savaş sanatı ve katana eğitimi olarak da kenjutsu sanatlarının kombinasyonu. sadece birinci dünya savaşından sonra bir adam çıkıp (morihei ueshiba) bu budoları kendi (yani aikido) felsefesiyle harmanlayıp ismine de aikido diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 silikon chipte adı ve bir araya getirilisi olarak yeni. yoksa slikon olsun bakır/altın olsun hep 15 milyarlık seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 allah belani versin de nerden baksan 1-2bin yillik filan, ama allahin baslangici yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Önemli olan bu konu hakkında bilgisi olmayan insanların, tekniklerin üç gün önce bulunmadığını bilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Saber tekniği ne ya ? Kılıç desene. Yıprattınız yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar