Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Marquezetto said:

ızdırap yeminle ileride bir/birkaç kuşak beşiktaş yüzünden yitti gitti denilecek o zaman beşiktaş bugünki real barça seviyesinde filan olacak tabi cefasını biz çekelim sefasını millet sürsün ak asfd

ya da ileride beşiktaş filan kalmamış milletin kafa raad böyle ahaha

babalar beşiktaşlılığı güzel taşımazsa malesef 3. büyüklük gidecek, semt takımı olunacak. ha ben Bjk taraftarı olsam bunu tercih ederdim orası ayrı. misal askere gittim, uzun dönemler malum daha bebe oluyor 19-20. içlerinde 1 tane beşiktaşlı yok. asker gazinosunda fenerin, galatasarayın maçlar kapalı gişe. beşiktaş maçını izleyen yok, 1 kişi bile olsa açacaz diyoruz. yok.

misal 70'lerde tüm Türkiye Fenerbahçeliymiş resmen, bizim 90'lardaki Avrupa atağı dengeyi getirmiş. Gücetapan modunda artık çocuklar, Barcelona taraftarı falan var baya fazla ahah
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Marquezetto said:

ızdırap yeminle ileride bir/birkaç kuşak beşiktaş yüzünden yitti gitti denilecek o zaman beşiktaş bugünki real barça seviyesinde filan olacak tabi cefasını biz çekelim sefasını millet sürsün ak asfd

ya da ileride beşiktaş filan kalmamış milletin kafa raad böyle ahaha

babalar beşiktaşlılığı güzel taşımazsa malesef 3. büyüklük gidecek, semt takımı olunacak. ha ben Bjk taraftarı olsam bunu tercih ederdim orası ayrı. misal askere gittim, uzun dönemler malum daha bebe oluyor 19-20. içlerinde 1 tane beşiktaşlı yok. asker gazinosunda fenerin, galatasarayın maçlar kapalı gişe. beşiktaş maçını izleyen yok, 1 kişi bile olsa açacaz diyoruz. yok.

misal 70'lerde tüm Türkiye Fenerbahçeliymiş resmen, bizim 90'lardaki Avrupa atağı dengeyi getirmiş. Gücetapan modunda artık çocuklar, Barcelona taraftarı falan var baya fazla ahah

misal rıdvan bizim zamanımızda gs taraftarı yoktu ortada diyordu ya fb liydi ya bjk liydi insanlar filan diyordu eh sportif başarı lazım 2000 lerin başında kaç çocuk gs li oldu kim bilir piiiiuuuu
Sosyal ağlarda paylaş

Niang-Dentinho-Almeida-Pektemek hücum hattı tamamen pert. Gerçi Niang ve Dentinho buna istinaden transfer edildi fakat onlar da katıldı ekibe. Özellikle Almeida'nın olmayışı ikinci devre Beşiktaş'a en az 6-7 puana mal olmuş bile olabilir, ilk yarının en efektif forvetiydi

Galatasaray Drogba, Fenerbahçe Webo ile hem iyi forvetler aldı, hem sistemi değiştirdi hem de forvet hattındaki Sow ve Burak'ın performansını arttırdı. Beşiktaş buna cevap veremeyince Fernandes ile bir yere kadar
Sosyal ağlarda paylaş

Ferdi garip bir adam ya, adamın düzeni yerli yerindeyse bozmak istemiyor, şu samet de giderse yeni gelen adamla yine kalabilir fena para da almıyor zaten. Bide tabi diğer istanbul takımlarına belki gidebilir, bizimkiler feda meda geyiği yapıp kaçırırlarsa büyük alkışı hakederler =P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...