Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

feda hareketi cogu kesime koymus olabilir ama gs-fener 30-35m bonservise harcarken 3.5m transfer harcaması yapan,oyuncuların yıllık alacaklari dahil cogu konuda daha az parayla daha iyi iş yapmasi bircok kesimi rahatsız ediyor işte olay bundan ibaret

Evet 24 maçta 42 puan topladı beşiktaş diye gözüne uyku girmiyor insanların kederden.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

sen cok kasiyorsun ya raad ol serin tut kendini .

butun gs maclari topiklerini trolle, 2de1 ozhan canaydin videosunu paylasip dilenci diye hitap et adama, sonra sana niye cevap veiryorum bilmiyorum ki yea RP si yap.

iyimis.

Yalnız adama dilenci diye hitab ediliyosa bunun sebebi sizsiniz. Siz devamlı feda = dilencilik, 100dolar vs muhabbeti yaparsanız, her yerde o videoyu koymaya devam ederler. Hani dinime söven müslüman olsa diye bi laf vardır, ondan.
Sosyal ağlarda paylaş

CthuLhu said:

applev0dka said:

feda hareketi cogu kesime koymus olabilir ama gs-fener 30-35m bonservise harcarken 3.5m transfer harcaması yapan,oyuncuların yıllık alacaklari dahil cogu konuda daha az parayla daha iyi iş yapmasi bircok kesimi rahatsız ediyor işte olay bundan ibaret

Evet 24 maçta 42 puan topladı beşiktaş diye gözüne uyku girmiyor insanların kederden.

Sanki senin takımın 80 puan topladı. 5 puan fazla topladınız, berbat futbol oynuyosunuz. Beşiktaş sınırlı kadro kapasitesi ile zorluyo, FB biraz akıllı olsa hala çok rahat yetişir ve geçer. Neyin rahatlığı bu onu anlamıyorum?
Sosyal ağlarda paylaş

aktif balet

aktiftablet said:

valequenta said:

sen cok kasiyorsun ya raad ol serin tut kendini .

butun gs maclari topiklerini trolle, 2de1 ozhan canaydin videosunu paylasip dilenci diye hitap et adama, sonra sana niye cevap veiryorum bilmiyorum ki yea RP si yap.

iyimis.

Yalnız adama dilenci diye hitab ediliyosa bunun sebebi sizsiniz. Siz devamlı feda = dilencilik, 100dolar vs muhabbeti yaparsanız, her yerde o videoyu koymaya devam ederler. Hani dinime söven müslüman olsa diye bi laf vardır, ondan.

haci sen neyden bahsediyorsun?

sen dilenmeyi FEDA diye adlandirirsan laf yedinmi de sindireceksin.

her kurumun tokezledigi donemler olur, eh biz o donemden gectik, daha da guclu donduk; bir de sizi gorelim bejeke. bu 3 buyuklerde kiclarini taraftara dayamis durumda zaten; illa ki kurtaririz kafasinda.

hea bu arada --
eskiden daha yaraticiymissiniz:

BIR KIBRIT DE SEN CAK BESIKTASS KAMPANYASI .

bu da bonus

Sosyal ağlarda paylaş

Feda dediğin dilenme değil çünkü. Fazladan satılan bi tshirt ve atkı var sadece ki zaten isteyen gidiyo alıyo, ki maddi amaç için yapılmadığını bilen biliyo. Sen dilenme dedikçe Canaydın videoları da döner zaten, ölmüş adamın videosunu koyma falan diye ağlamıycaksınız o zaman hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

almak isteyen alir zaten, neyi FEDA ediyorsun o zaman? Sampiyonlugu mu? Sanki her sene sampiyonluga oynuyorsun sfs.

Neyi feda anlatsana?

ps: ben aglamadim herhangi bir sey icin, istedigin adamin videosunu koy, olu diri baglantiyi kuramadim ben videoyla?

arkada kalmasin bu arada

BIR KIBRIT DE SEN CAK BESIKTASS KAMPANYASI .

bu da bonus

Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

benim bir derdim yok 10 senedir oldugu gibi paticik'e girip takiliyorum.

senin bir derdin mi var?

ayrica feda'yi aciklayamamana da 10 numara. hemen saldiralim derdin ne falan. classic

esas classic olan direk saldırı olarak algılaman. feda'yı anlamak için alim olmaya gerek yok. kaldı ki anlamak istemiyor olabilirsin, anlamak zorunda da değilsin senin tuttuğun takımla bi ilgisi olmadığı için. ama belli ki seni rahatsız eden bişey var fedayla ilgili? derdin ne derken onu sordum.
Hala ciddiye alıp mesaj atıyorum, benim ki de iş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...