applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ben üstüme alınmadim acıkcası 3 tane tshirt aldım,2 tane atkı aldım, 2 ayda 1 bileklık alıyorum.. ha bu arada gs taraftarinin üstündeki ürünlerin %100ü orjinal okthxbai.. P.S: Bazen sana neden cvp vermediğimi unutuyorum da söyle zamanlar hatırlatmak için cok güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 applev0dka said: sakin ol abi trollere yem atma, biz bize konusuyoruz surada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sen cok kasiyorsun ya raad ol serin tut kendini . butun gs maclari topiklerini trolle, 2de1 ozhan canaydin videosunu paylasip dilenci diye hitap et adama, sonra sana niye cevap veiryorum bilmiyorum ki yea RP si yap. iyimis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 manve said: applev0dka said: sakin ol abi trollere yem atma, biz bize konusuyoruz surada :D haklısın abi pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 applev0dka said: feda hareketi cogu kesime koymus olabilir ama gs-fener 30-35m bonservise harcarken 3.5m transfer harcaması yapan,oyuncuların yıllık alacaklari dahil cogu konuda daha az parayla daha iyi iş yapmasi bircok kesimi rahatsız ediyor işte olay bundan ibaret Evet 24 maçta 42 puan topladı beşiktaş diye gözüne uyku girmiyor insanların kederden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 applev0dka said: türk futboluna örnek cıgır acan bir takımsınız, allahtan dilenmiyoruz,forma satiyoruz t-shirt satiyoruz ölen adamın arkasından konuşmayın bare ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu bölüm tam mısır patlatıp okumalık ya. 3 takımdan da var birkaç üye böyle süper sanal fanatik 2-3 günde bir rutin dalaşıyorlar falan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 valequenta said: sen cok kasiyorsun ya raad ol serin tut kendini . butun gs maclari topiklerini trolle, 2de1 ozhan canaydin videosunu paylasip dilenci diye hitap et adama, sonra sana niye cevap veiryorum bilmiyorum ki yea RP si yap. iyimis. Yalnız adama dilenci diye hitab ediliyosa bunun sebebi sizsiniz. Siz devamlı feda = dilencilik, 100dolar vs muhabbeti yaparsanız, her yerde o videoyu koymaya devam ederler. Hani dinime söven müslüman olsa diye bi laf vardır, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 CthuLhu said: applev0dka said: feda hareketi cogu kesime koymus olabilir ama gs-fener 30-35m bonservise harcarken 3.5m transfer harcaması yapan,oyuncuların yıllık alacaklari dahil cogu konuda daha az parayla daha iyi iş yapmasi bircok kesimi rahatsız ediyor işte olay bundan ibaret Evet 24 maçta 42 puan topladı beşiktaş diye gözüne uyku girmiyor insanların kederden. Sanki senin takımın 80 puan topladı. 5 puan fazla topladınız, berbat futbol oynuyosunuz. Beşiktaş sınırlı kadro kapasitesi ile zorluyo, FB biraz akıllı olsa hala çok rahat yetişir ve geçer. Neyin rahatlığı bu onu anlamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aktif balet aktiftablet said: valequenta said: sen cok kasiyorsun ya raad ol serin tut kendini . butun gs maclari topiklerini trolle, 2de1 ozhan canaydin videosunu paylasip dilenci diye hitap et adama, sonra sana niye cevap veiryorum bilmiyorum ki yea RP si yap. iyimis. Yalnız adama dilenci diye hitab ediliyosa bunun sebebi sizsiniz. Siz devamlı feda = dilencilik, 100dolar vs muhabbeti yaparsanız, her yerde o videoyu koymaya devam ederler. Hani dinime söven müslüman olsa diye bi laf vardır, ondan. haci sen neyden bahsediyorsun? sen dilenmeyi FEDA diye adlandirirsan laf yedinmi de sindireceksin. her kurumun tokezledigi donemler olur, eh biz o donemden gectik, daha da guclu donduk; bir de sizi gorelim bejeke. bu 3 buyuklerde kiclarini taraftara dayamis durumda zaten; illa ki kurtaririz kafasinda. hea bu arada -- eskiden daha yaraticiymissiniz: BIR KIBRIT DE SEN CAK BESIKTASS KAMPANYASI . bu da bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Feda dediğin dilenme değil çünkü. Fazladan satılan bi tshirt ve atkı var sadece ki zaten isteyen gidiyo alıyo, ki maddi amaç için yapılmadığını bilen biliyo. Sen dilenme dedikçe Canaydın videoları da döner zaten, ölmüş adamın videosunu koyma falan diye ağlamıycaksınız o zaman hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 almak isteyen alir zaten, neyi FEDA ediyorsun o zaman? Sampiyonlugu mu? Sanki her sene sampiyonluga oynuyorsun sfs. Neyi feda anlatsana? ps: ben aglamadim herhangi bir sey icin, istedigin adamin videosunu koy, olu diri baglantiyi kuramadim ben videoyla? arkada kalmasin bu arada BIR KIBRIT DE SEN CAK BESIKTASS KAMPANYASI . bu da bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Anlamak zorunda değilsin zaten, Madem videodan falan da rahatsız olmuyosun, derdin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Bu adamın nickinin altında neden oldboyz yazıo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 benim bir derdim yok 10 senedir oldugu gibi paticik'e girip takiliyorum. senin bir derdin mi var? ayrica feda'yi aciklayamamana da 10 numara. hemen saldiralim derdin ne falan. classic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 reampage said: Bu adamın nickinin altında neden oldboyz yazıo ? bjk yerine bejeke yazicak kafada oldugu ıçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 sallamiyim diyorum da cok komik argumanlarla geliyorsunuz. elmavodka da gese Drooggzzzzzaaaaaa falan diyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 onun nikinin altında oldboyz yazmıo ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 applev0dka said: reampage said: Bu adamın nickinin altında neden oldboyz yazıo ? bjk yerine bejeke yazicak kafada oldugu ıçın Peki benim nickimin altında niye oldboyz yazıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 valequenta said: benim bir derdim yok 10 senedir oldugu gibi paticik'e girip takiliyorum. senin bir derdin mi var? ayrica feda'yi aciklayamamana da 10 numara. hemen saldiralim derdin ne falan. classic esas classic olan direk saldırı olarak algılaman. feda'yı anlamak için alim olmaya gerek yok. kaldı ki anlamak istemiyor olabilirsin, anlamak zorunda da değilsin senin tuttuğun takımla bi ilgisi olmadığı için. ama belli ki seni rahatsız eden bişey var fedayla ilgili? derdin ne derken onu sordum. Hala ciddiye alıp mesaj atıyorum, benim ki de iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bu "hala ciddiye aliyorum, suc bende :(" cok eskidi beyler benden size tavsiye, eklemenize gerek yok bu cumleyi. ya da imza filan yapin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 seven gören eriksona para verip vazgeçtikten sonra q7 den sonra feda nın pek bir anlamı kalmadı yani toplanan para şu 2 zararı karşılamaz ama dediğiniz gibi proje olarak güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 dayanamadım 1-2-3 olsun diye Yakaladım beyler. Bulamazsınız bidaha sıralı oldboyyyyyzzzzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 forgiver tam bir Fallen Paladin :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 nası haberleşiyorsak toprak çekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar