oldun Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 DeathLord said: Lan bidaha okudum yanlış mı yazmışım diye yok öyle bişey de yok. GS 51 toplamış geçen sene şuan 47 FB 48 toplamış geçen sene şuan 40 BJK 45 toplamış geçen sene şuan 42 Geçen hafta durum daha kötüydü Beşiktaş adına yine bu hafta kazanınca nispeten iyi duruyor. Üç büyüklerin hepsi aslında geçen seneye göre daha kötü durumdalar. Bununla beraber puan farkı kopmadığı için fazla eleştirilmedi işte. Şuan GS 51 BJK 42 olsaydı aynı şeyleri mi konuşucaktınız? Geçen sene Beşiktaş bu haftalarda kopmuştu yarıştan sonra kıyametler koptu zaten o gitsin bu kalsın vs. Yarın 2 maç arka arkaya puan kaybederse BJK yine aynı tepkiler verilicek mi? Verilmeyecek çünkü bi şekilde uyuttular taraftarı medyayı vs... Neyse siz devam edin hacı feda sezonunuzda süpersiniz. heralde aradaki farka bakılcak neye bakılcak gecen seneki besiktası gecince kupa vermiyorlar 1.yi gecince kupa veriyorlar ayrıca gecen seneki kadro ve beklentilerle bu seneki kadro ve beklentiler farklı olabilir . Gecen seneki besiktas ile suanki siyah ile beyaz kadar farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aga bu tff resmen kıyak geçiyor bize : )) millet diyo gündüz maçı olsun hop sonra gündüz maçı geliyor pazar 16 kasımpaşa maçı : ) valla gs puan da kaybederse o stad hakket yıkılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://img.haber1903.com/h/derbinin_tisortu_cikiyor_1362482068.jpg Abartmaya gerek yok. fb bu barça değilki. Karabük saraçoğlunda 3-1 yendiği için heykel diksin o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yalan haber o ya, tshirt çıktığı falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 DeathLord said: @tablet okudugunu anlayabilsen süper olcak aslinda.Diyorum ki 3 büyüklerin hepsi kötü. Hatta gecen sen bjk daha iyiydi cünkü daha zor sartlarda yarisiyordu. Kisa yazdim bu sefer anlarsin diye umuyorum. 3 büyüklerin hepsi kötü diyosun da, "fb gs kötü olduğu için..." diye başlayan cümleler kuruyosun, sadece sen değil, son şampiyon olduğumuzda da "gs fb kötü olduğu için" olmuştuk size göre. Yani BJK hiçbir zaman iyi olamıyo sadece gs ve fb'nin kötü olma durumu belirliyo. bilmem anlatabildim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 http://1.bp.blogspot.com/_LxImUqh_tKo/SvGLqvbbADI/AAAAAAAAAAo/tHyrr4T1zM4/s320/%C5%9Eeref%2BStad%C4%B1.jpg Şu şurda dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 ya insallah sponsor + şeref bey stadi olucak yeni isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 GS topiğine mi koysaydım bilemedim http://www.haber1903.com/Video-115-vahap_beyazdan_besiktas_itirafi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 O bölümün tamamını izledim ben, adam hala penaltı diyor pozisyon için. Adam diyor ama %80 beni hatalı buluyor o kararda ve o kararla GS şampiyon oldu diyor hak vermesi de o. Ha bi de adam ben böyle bişey yapıcak olsam önceki penaltıları vermezdim vs gibi bi kaç pozisyon saydı. Herifin konuşmasından kesip itiraf etti demek çok mantıklı olmamış o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Doğrudur ben izlemedim. Gerçi Beşiktaş taraftarı haklı demesi bi yerde itiraf benim için. Bilinçli verildiğini düşünüyorum çünkü. applev0dka said: ya insallah sponsor + şeref bey stadi olucak yeni isim Öyle olması lazım. Aslında baktığın zaman RTE de zaten İnönü'ye kıl, İnönü isminin kaldırılmasına karşı çıkmazlar. Taraftar da destekleyecektir. Muhtemelen Şeref Bey olucak yeni stadın adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ahmet çakar beşiktaş bundan sonra 13 puan alırsa beşiktaş forması giyerim demiş sanırsam yada bikini mi dedi bilemicem ama aslı var mı bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 aktiftablet said: GS topiğine mi koysaydım bilemedim http://www.haber1903.com/Video-115-vahap_beyazdan_besiktas_itirafi.html aklıma bu geldi http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jGnqwbul1IM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Llama said: ahmet çakar beşiktaş bundan sonra 13 puan alırsa beşiktaş forması giyerim demiş sanırsam yada bikini mi dedi bilemicem ama aslı var mı bu işin Sampiyon olursa formayla program yaparim dedi. BJK sampiyon olsun istiyorum dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 olsun tabi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Beşiktaş şampiyon olursa 1 kasa menemenlik domat vericeklermiş kupa yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 beşiktaş'ın feda'sı menemeni ne koymus arkadas insanalara, sene basından beri bitmedi,pankartlar laflar, takım iyi yoldaysa demek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Apple Emrah'ın başına gelenler kimseye koymadı ama yıllardır dalga geçiliyor yani çok bi doğrudan ilişki olmasa gerek bunlar arasında :) Aşırı fakir edebiyatı yaptı BJK bu sezon doğal olarak da dalga geçiyor insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 türk futboluna örnek cıgır acan bir takımsınız, allahtan dilenmiyoruz,forma satiyoruz t-shirt satiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 E sana da çok koymuş demek Canaydın, başarılıymış meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 son 20-30 sayfayı okudum da, insanlar tuhaf kafalarda gerçekten. özellikle DeathLord ne kadar Beşiktaş düşmanı bir adammış, sıkıntısı ne kulüple, merak ettim. bir de, özhan canaydın camia ve cemaat arasındaki farkı biliyordu en azından. o kendi camiasından taleplerde bulundu, ondan sonrakiler cemaatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Evet ben Beşiktaş düşmanıyım. Rahatladıysan şimdi geldiğin yere geri dön. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 CthuLhu said: E sana da çok koymuş demek Canaydın, başarılıymış meğer özhan canaydin karakter ve kişilik olarak en saygi duydugum gs baskaniydi, saga sola cemkirmeyen,kendi halinde,takımı için cabalayan biriydi, gs'de böyle cok yönetici vardi zamaninda,keske bizim takımda böyle adamlar olsa dedigim karakterde düzgün insanlar, ve hani cekincem yok basarili,karakterli insanlara sonuna kadar saygi duyar överim, lakin suanki gs yönetimi 1-2 kişi dısında tamamen oldboyz kafasinda kurulmus hissi veriyor.. bizim mevcut yönetim mesela ilk 1-1.5 ay inanılmaz sacmaladi acemilik ile ama sonradan toparlandılar, millet birbirine girerken karısmadılar işlerine baktılar ayni canaydın dönemi gs'si gibi. feda hareketi cogu kesime koymus olabilir ama gs-fener 30-35m bonservise harcarken 3.5m transfer harcaması yapan,oyuncuların yıllık alacaklari dahil cogu konuda daha az parayla daha iyi iş yapmasi bircok kesimi rahatsız ediyor işte olay bundan ibaret DeathLord said: Evet ben Beşiktaş düşmanıyım. Rahatladıysan şimdi geldiğin yere geri dön. sakin ol abi trollere yem atma, biz bize konusuyoruz surada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 feda tshirtunu lisanssiz alan takimin taraftarlari. ssdfh komiksiniz ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 buyur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 laf soktum gercekleri yuzune vurdum falan. zorlama ama bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar