applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 adam kacira kacira gol atmayi ögrendi işte anca bu yasında oldu :D fernandes konusunda gelirsek,önemli olan kac para edip etmeyecegi degil, 1 sezon daha bizde ve yenilencektir sözleşmesi, o giderse bonservisi ile gelicek 5-10m'dan fazlasini oynayarak katıyor takıma. top kontrolu,duran toplar,bitiricilik,uzaktan şut,güclü fizik, 3v1 bile inanılmaz topu saklamasi falan,oyun görüşü,takımı yönlendirmesi liste uzar gider, bunlarin hepsini bu kadar komple yapan adam varsa ligde bilmek isterim şahsen.. adam net joker yani,cıkar vur masaya kıvamında bir oyuncu. insallah daha uzun yıllar izleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bkz. Andy Carroll Keşke veren çıksada asla 40m etmez. Ama şöle 15-20 arası bir teklif gelse satılabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Batalla su ligin en underrated adami sanirim. Hakikaten degistirsen daha bile etkili olur Fernandes'den. Bu arada Quaresma'yi göndermeseydi BJK suan ligde lider olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Olcay'ı mı kesecek Holosko'yu mu bu ikisinin yarısı kadar yararı olmazdı total baktığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 batalla'yı seviyorum oyun tarzı ve teknik olarak, yine de o takımı yöneticek hırsı göremiyorum onda neden bilmiyorum, hani büyük takımda sorumluluk alıcak türden bir yapısı yok adamın. ve unutma konu 3 büyükler olunca anadolu kasaplari fena tekmeliyor, batalla gibi ince oyuncular zor dayanır, mesela benim top teknigi olarak hayran oldgum bir lincoln,elano,delgado gibi adamlar dayak yemekten oynayamadi.. quaresma konusunda ise katılamıcam sana malesef,bu beşiktaşlılar arasında da cok tartıstıgımz ve çözemedigimiz bir olay, ben kalsa takıma zarar verirdi görüşündeyim, bu kadar ''ben'' diyen ve takımla sorun cıkaran bir adam ile 6. falan olurduk, ferdi bu kadar hırslı olmazdi, ne biliym holosko olcay sallamazdi, sen dilin dısarda koş press yap dk93te 90metre depar at, adam 1 top kaptırsın sonra yürüyerek geri gelsin,ya da tekme sallasın.. evet quaresma inanılmaz yetenekli,ronaldo ilk cıktıgında yeni quaresma dediler adama, izlemesi zevk veriyor,takıma her an mac kazandırabilr,ama 1 tane hareket yapıcak da gol atıcak diye 50 tane pozisyon yiyorduk. suan beşiktaş oyuncu kalitesi yüksek olmasa da diger 2 rakibi kadar, bence koşması mucadele etmesi, gibi gibi şeylerden daha komple bir takım görüntüsünde.q7 bunu bozardi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Batalla bizim eski Sasa Ilıc gibi, isim olarak değil ama pozisyon olarak 10 numaranın hakkını veriyor senelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Futbolcuyu idare edebilmek önemli. Misal GS ye verseniz sezon basinda yine hersey fakli olabilirdi. Ayrica yine unutma bu sene Besiktas yine cok basarisiz sadece GS ve FB de basarili olmadiklari icin iyi görünüyor. Gecen seneye göre daha az puan topladi BJK. Maclarin yarisinda son 30 dakka bile girse puan tablosu farkli olurdu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 seviyorum quaresmayı. keşke galatasaraya gelseydi de amrabata parayı dökmeseydik. almeidaya play-offta attırdığı gol olmasa belki şampiyon değildik geçen sene :) baya yetenekli oyuncu ama apple haklı gibi. beşiktaş bu kadar ciddi ve hırslı oynamayabilirdi. zaten feda seneniz, herşey pamuk ipliğine göre bana göre. takım içi tatsızlıkta, tepe taklak aşağı gidebilirdiniz. fernandes de, q7'den sonra daha iyi oynamaya başladı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 bence 3 büyüklerin başarısızlıgı olarak görmek yerine, biraz anadolunun başarisı olarak görebilmeliyiz artık, misal bir karabük geldi catir catir yendi gitti, öyle bala falan degil hemde tonla pozisyona girerek ederek yani. son 20dk 30dk oyuna sokucagn adama bir kamyon para vermek su sezon için lüks olurdu,ve zaten bu sene asıl sorun bizim maclari tutamamamız son dk'larda gol yememiz, q7 olsa bu katlanabilrdi defans zaafiyetinden, olcayin holoskonun savunmaya yarima ne kadar cok geldigini her mac görüyoruz. bizi su duruma getiren maclar: es-es 2-0'dan 2-2 son 7dk antep 1-0'dan 1-1 son 3dk karabük 2-0'dan 2-2 dk hatrlamiyorm :D bursa maci 3-2 öndeyken sonlara dogru 3-3 olmasi gs maci 84tü sanırım buragin penaltisi takımın surda kaybettigi 8 puan var ki azcık oyunu tutabilsek cok farkli yerlerde olurduk puan sıralamasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Fernandes bana kalırsa şöyle Alex gibi Hagi gibi hani takımın üstüne kurulucağı bi adam zaten.Quaresma varken bütün odak Quaresmadaydı.Şimdi Fernandes odaklı oynadığı için Bjk dahada etkili oluyo adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Xenus said: seviyorum quaresmayı. keşke galatasaraya gelseydi de amrabata parayı dökmeseydik. almeidaya play-offta attırdığı gol olmasa belki şampiyon değildik geçen sene :) baya yetenekli oyuncu ama apple haklı gibi. beşiktaş bu kadar ciddi ve hırslı oynamayabilirdi. zaten feda seneniz, herşey pamuk ipliğine göre bana göre. takım içi tatsızlıkta, tepe taklak aşağı gidebilirdiniz. fernandes de, q7'den sonra daha iyi oynamaya başladı sanki haberler cıkıyordu bolca, q7 ile saha icinde anlasamiyorlar diye, ferdi ondan sonra sazi eline aldı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 applev0dka said: bence 3 büyüklerin başarısızlıgı olarak görmek yerine, biraz anadolunun başarisı olarak görebilmeliyiz artık, misal bir karabük geldi catir catir yendi gitti, öyle bala falan degil hemde tonla pozisyona girerek ederek yani. son 20dk 30dk oyuna sokucagn adama bir kamyon para vermek su sezon için lüks olurdu,ve zaten bu sene asıl sorun bizim maclari tutamamamız son dk'larda gol yememiz, q7 olsa bu katlanabilrdi defans zaafiyetinden, olcayin holoskonun savunmaya yarima ne kadar cok geldigini her mac görüyoruz. bizi su duruma getiren maclar: es-es 2-0'dan 2-2 son 7dk antep 1-0'dan 1-1 son 3dk karabük 2-0'dan 2-2 dk hatrlamiyorm :D bursa maci 3-2 öndeyken sonlara dogru 3-3 olmasi gs maci 84tü sanırım buragin penaltisi takımın surda kaybettigi 8 puan var ki azcık oyunu tutabilsek cok farkli yerlerde olurduk puan sıralamasında. Ya bilmiyorumda bence bizim 3 büyükler ihtiyacının dışına çıkıp taraftarı coşturucak edicek büyük isim arama ihtiyacı içinde sürekli.Hani Samsung almak varken Apple olsun diye tutturmak gibi.Eh verdiğin o para farkınıda yeterince karşılıyamıyo genelde T.C.ye gelicek üst düzey adam zaten. Kafası çalışan anadolu takımı gidip ne gerekliyse onu alıyo ucuza alıyo.Taraftar coşsun diye bi önceliği falan yok.Nitekim Bjknin bu sene yaptığı ihtiyacına göre transferleride gayet adamları şampiyonluk potasında tutan etken bana kalırsa. edit:Hani demek istediğim gs-fbnin yaptığı gibi aynı pozisyona 10 tane adam toplamıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ya aslına bakarsan sezon basındaki sakatlıklar bizi olumsuz etkiledi, sol bekte saglam bir köybası,ilerde almeida yanina pektemek falan daha etkili olabilrdik, suan zaten ligin en cok gol atan takımıyız ama öyle bir iştah ile oynuyorki takım ilk 6da en cok yiyen de biziz :D isimler sadece kagıt üzerinde sahaya cıkınca hersey degisir yani, onlarca transfer deli gibi para sacma ile olmayacagini demirören gösterdi,suanki yönetim o konuda iyi gidiyor, bence su ekonomik sıkıntılar atlatılınca da izlenmesi gereken yol bu olmali, 35lik aurello'yu izlemekten daha cok zevk veriyor necip ile veli'yi izlemek,hatalari yanlıslari olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Abi zaten belli kalitede bi adam alıyosan alıcağın adamlar arasında dağlar kadar uçurum yok öyle.Ama bizim takımlarımız genelde sürekli dünya yıldızı getircez sevdasında olduğu için en gerekli pozisyonları es geçiyolar. Bizim takımdan örnek veriyim.Hani kızamıyorumda Ünal başkana ama şu takımın bi 10 yıldır sol beki yok ya.Sağ beki bile daha geçen sene Eboue geldide oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 gs gol sıkıntısı cekmiyorken ileriye o kadar takviye yapana kadar 1 stoper 1 sol bek alsa daha faydali olurdu bence mesela, şinayder drogba gazı bitince takımın yükünü o pozisyonlar cekicek cunku :D bir ara fener yapardı bunu elinde 5 tane forvet varken gider yine forvet alırdı, mahalle macı alışkanlıgı herkes forvet oynamak ister kimse ben stoper olucam demez o kafaydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Galatasaray üretemiyordu hücuma takviye sartti sol bek de cok lazimdi ama geriye yerli almak sart mevcut yabanci kurallarinda. E denediler olmadi Terim'in cok istedigi sol bek Carlinhos da devre arasi olmadi sezon sonuna anlasildi deniyor o arada firsat transferi Drogba cikti cat diye imzaladilar. GS cok iyi transfer yapti millet farkinda degil, sonunda bu yili degil önümüzdeki seneyi düsünerek transfer yapmayi ögrendik. Sezon sonunda 1 sol bek 1 stoper 1 tane de box to box ile cilgin atar bu takim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 zaten bu sezon sonu sol bek ile stoper almazsa gs klubu kapasın gitsin :D şinayder eyvallah da drogba seneye ne verir ne kadar verir bi garantisi yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 sneijder geldikten sonra galatasaray aranılan 10 numarayı buldu 4-4-1-1 oynayacaz oh mis dedik ama drogbanın gelmesiyle planlar değişti. ha drogba'nın bu ücrete alınması süper transfer orası ayrı ama bir stoper yada sol bek alınsaydı kesinlikle daha yararlı olurdu şuanda. galatasarayın üretememesi hücuma yönelik orta saha eksikliğindendi yoksa tüm gol yükünü forvetler çekiyordu zaten umutla burak çift haneli rakamlara ulaşmıştı drogba-sneijderden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 DeathLord said: Galatasaray üretemiyordu hücuma takviye sartti sol bek de cok lazimdi ama geriye yerli almak sart mevcut yabanci kurallarinda. E denediler olmadi Terim'in cok istedigi sol bek Carlinhos da devre arasi olmadi sezon sonuna anlasildi deniyor o arada firsat transferi Drogba cikti cat diye imzaladilar. GS cok iyi transfer yapti millet farkinda degil, sonunda bu yili degil önümüzdeki seneyi düsünerek transfer yapmayi ögrendik. Sezon sonunda 1 sol bek 1 stoper 1 tane de box to box ile cilgin atar bu takim. Abi bak şuraya yazdım.Seneye quotelarım.Stoper ve btb alınır ama sol bek alınmaz.Alışkanlık oldu bizde bu. Bide transferlerimize laf etmedim zaten.Çok çok güzel olduda hani hala daha keşke bi sol kanadımız olsa bi stoperimiz olsa bi sol bekimiz olsa demiyomuyuz abi her maç? Ama şimdi almasak bidaha Sneijderide Drogbayıda nah görürdük tabi.Devre arası değil sene başı apramatları falan kovalamıcak hiç saf gibi.Neyse ek:Özellikle şu kanatlarımızdaki çöplüğü acil temizlememiz lazım ya. ek2:Buarada bjk topiğinde gs konuşuyomuşum şimdi farkettim.Özür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Xenus said: sneijder geldikten sonra galatasaray aranılan 10 numarayı buldu 4-4-1-1 oynayacaz oh mis dedik ama drogbanın gelmesiyle planlar değişti. ha drogba'nın bu ücrete alınması süper transfer orası ayrı ama bir stoper yada sol bek alınsaydı kesinlikle daha yararlı olurdu şuanda. galatasarayın üretememesi hücuma yönelik orta saha eksikliğindendi yoksa tüm gol yükünü forvetler çekiyordu zaten umutla burak çift haneli rakamlara ulaşmıştı drogba-sneijderden önce. Aynen şunu diyorum abi işte.Sneijder veya Drogbadan biri gerekliydi şu takıma.İkiside geldi şansımıza.Burakıda kesemedik herif iyice azıttı.İşin kötüsü insan Sneijder veya Drogbadan biri yerinesol bek veya stoper veya sol kanat alaydık da diyemiyo.Ama şlde tur geçmek istiyosaydık daha faydası olurdu takıma ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Fernandes'e pek fırsat verilmedi ki. Schuster hiç oynatmıyordu. Tayfur 2 maç falan denedi. Adam kupa finalinde takımı taşıyınca taraftar dedi vay anasını neymiş bu adam. Hemen ardından Tayfur gitti Carvalhal geldi, o da sistemi oturtamadı. Şimdiki düzeni Quaresma, Simao ile oynatamak zor, Carvalhal tarafından oynatılması ise resmen imkansızdı. Olcay ile Holosko dinamo gibi ve kaprissiz adamlar. Yani Quaresma ile bir sıkıntı varsa bile onun duşunda da epey bir etken vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben hala holosko'ya inanamıyorum. nasıl bu hale geldi bu adam? holosko+bir miktar para diye dizilere bile konu olmuşken şimdi sahada yaptıklarına gerçekte inanmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 ben o konuda teknik direktörlere kırgınım. olcay, veli falan kendini geliştiren isimler ama holosko beşiktaş'a geldiği gün de iyiydi yani. kullanamadılar. yanlış yerde mi oynattılar, yanlış taktik mi verdiler artık bilemiyorum ama adam aynı adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 dentinho ve niang kiralıklar degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar