Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

yok ben kapalı alttayım da :) sıkıntı arkadaşım için var, ne bulabiliyoruz... kapalı alt varmıdır

abi biletler tükenmedi olay su, atiyorum 20.000 bilet var önceden bonus için 10.000 bilet cıkartıyorlar,ordan kalanlar ve diğer 10.000 satısa sunulmayan yerler yarin saat 10da cıkıcak satişa. yani böyle duydum emin degilim
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım saat 10 da görecez, aslında mantık olarak senin dediğin gibi olması lazım, bonus kartlılara özel bir adet açılmıştır muhtemelen onlar bitti heralde. Saat 10 da açılsa bile bir kaç dakikada bitecek gibi duruyor ama, millet maça değil inönüye vedaya gidiyor.

yalnız şimdi baktımda biletix de aynen şu yazıyor.

"BJK Bonus satışlarından bilet kalması durumunda, kalan tribünler için genel satış 26 Şubat Salı saat 10:00'da başlayacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bonus kartlılara açılıp nasıl bitiyor anlamıyorum.

fikrek orman taraftara beleş bilet yok diyor , biletleri alıp sponsorlara derneklere dağıtıyor!!! e ne anladım ben bundan, ne farkı var bunun, davetiye niyetine sponsorlara derneklere gönderip elin fenerlisini maça sokturacağına taraftara dağıt bari!

bu kadar kısa sürede sadece bonus kartlılarla bu kadar biletin bitmesine imkan yok. satılan kombine sayısı belli, 20 bin bilet mi satıldı bonus kartlarla!
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

sadece bonus kartlılara açılıp nasıl bitiyor anlamıyorum.

fikrek orman taraftara beleş bilet yok diyor , biletleri alıp sponsorlara derneklere dağıtıyor!!! e ne anladım ben bundan, ne farkı var bunun, davetiye niyetine sponsorlara derneklere gönderip elin fenerlisini maça sokturacağına taraftara dağıt bari!

bu kadar kısa sürede sadece bonus kartlılarla bu kadar biletin bitmesine imkan yok. satılan kombine sayısı belli, 20 bin bilet mi satıldı bonus kartlarla!

abi soyle bisey var belirli miktarda toplu bilet alimina izin veriyor biletix
mesela itulu kartallar para toplayip dun verdi biletixe 30 kisilik eski acik.
canakkale kartallari da 30 yeni acik 30 kapali alt aldi benim bildigim. ve dusun boyle cok grup var. dernekleri devreye sokmadan birebir biletix ile goruserek alindi..
hani o yuzden dedigin gibi fenerlilere gitmiyor rahat ol .d
Sosyal ağlarda paylaş

son yıllarda fener beşiktaş maçları gayet heyacanlı geçiyor bence, hele şimdi bizde samet gibi kurt hoca var , fenerde aykut var çok eğlenceli olacak.

zaten çoğu kişi maç için değilde , inönüde son derbi maçı olduğu için gidiyor.

fener alır maçı bu arada :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...