Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Burak Yılmaz'a iyi yapıyor demiyorum ki ben? Ona da laf ediyoruz. Hatta sadece biz değil Terim de ediyor farkındaysan. Yeri geldi derbi maçı dahil 2 maç kenarda oturttu, yeri geldi sertçe uyardı, medya önünde bile uyardığını dile getirdi.

Bir de işin taraftarlıkla ya da takımla ne alakası var? Oğuzhan'ı bireysel olarak eleştirdim farkındaysan. Ama Burak BJK'dayken kendini attığında pankartla uyaran BJK taraftarı ile bugün Oğuzhan'ı omuzda taşıyan BJK taraftarı taban tabana zıt, o ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

e iyi bari hiç yoktan, bir de Melo kendisine tükürmediği halde rol yaptığı için olduğu şeklinde özrünü düzeltirse en azından bi ümit var demektir insanlığı için :)

Bu arada Cenk de sakatlanmış.

said:
Dün yapılan antrenmanda sert bir şut karşılarken, sol dirseğinde geriye doğru zorlanma olan futbolcumuz Cenk Gönen'in dirseğinde kas zorlanması tespit edilmiştir ve tedavisi sürdürülmektedir. Sporcumuzun antrenman ve maç katılımına gün gün yapılacak olan değerlendirmelerle karar verilecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Llama said:

Rewendor said:

Şimdiye kadar sakatlananlara yazık da, Oğuzhan hakettiğini bulmuş.

niye ki
oğuzhanın neyi var

Zekasını bilmem adamı tanımıyorum, çevik mi değil mi daha çok maçını izleyen BJK'lılar yorumlasın, ama ahlak olmayınca olmuyor.

sen baya midesizmişsin arkadaşım ya
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

hayır adam orda bjklilerin ikiyüzlü olmasına parmak basmış. aynı adamlardan sizde de var demek istemiş. her takımdaki her futbolcu atıyor kendini ya da böyle işler yapıyor işte.

Diğer BJK'lilerin ikiyüzlülüğüyle ilgili bir şey söylemiş miyim? Çevik olup olmadığına onlar karar versin demişim. Maçını onlar daha çok izliyor, adamı daha fazla izlemiştir diye. Ha zamanında bu tür hareketlere laf ederken şimdi desteklemeleri taban tabana zıt dedim evet, taraftar profili değişmiş.

aktiftablet said:

Rewendor said:

4 maç olsa ne olacak, 1 maç olsa ne olacak, 40 maç olsa ne olacak? Olayın kendisi rahatsız etti daha çok, o sırada sırf oyunda üstünlük sağlamak için böyle bir karaktersizlik yapabilecek bir insanın ligde yer alması.

burak yılmazlar, arif erdemler rahatsız etmedi yani? ok.

Rahatsız etmediğine dair bir şey söylemiş miyim?

yav said:

sen baya midesizmişsin arkadaşım ya

Doğru diyorsun. Böyle adamları midem kaldırmıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

ha bu arada melo 4 mac ceza aldı hatırlatalim, hani görüntülere ragmen falan düşmedi ceza, bir tek old boyzlarin kafasi almadi bunu..

tüküren, 30santim yanında adam yokken yerlere dusen oyuncular mide bulandirmiyor, yüzüne tükürülen gencecik cocugun yüzünü silmesi mide bulandiriyor,

aynisi hakem yapınca, bak hakem yüzünü sildi demek meyreles tükürdü diyenler,oguzhan yüzünü silince oooooowwwwwww
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini durup dururken yere atan adama nerede bir şey yok demişim? Ya da Meireles için nerede "hakem yüzünü sildi demek ki tükürmüş." demişim?

İlla böyle bir yakıştırma yapılacaksa burada takımından bağımsız olarak kimin oldboyz kafasında olduğu belli. Sabahtan beri kafanızdan uydurduğunuz şeyleri örnek olarak sunup duruyorsunuz, ben "hani nerede bu" demekten sıkıldım, siz kafanıza göre uydurmaktan yorulmadınız.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen neden bireysel alınıyorsun ki :) ''diyenler'' demişim cogul olarak, taaa o günden bu güne oguzhan rol yapti diyen kim varsa, 1 tanesi cıkıp hakem rol yapıyor demedi.. sonra gelip burda ahlak bekcisi kesiliyor herkes..

benim sana kırıldığım tek nokta, gencecik cocugun sakatlıgından zevk alıyor olman..

ki federasyon melo'ya tükürdğü için 4 mac ceza vermiş,tahkim onaylamiş,adam resmen tükürmüş, sahaya yansımış.. hala ohh iyi oldu iyiki sakatlanmiş demek old boyz kafasi malesef :(
Sosyal ağlarda paylaş

Adama iyi ki sakatlanmış demedim. O zaman da ulan umarım sakatlanır falan demedim. Zaten az çok benim yazıları okuyanlar bu tür olaylara ne kadar ters baktığımı bilir, Materazzi'ye az saydırmamıştım zamanında. Sadece sakatlandığına üzülmedim dedim. Zaten sakatlık dediğin de zorlama, öyle kırık çıkık yok yani, 2 hafta tatil yapacak, gelecek. Bir Baros'unki ya da bir Ersan'ınki gibi bir şey değil. Hepimizin halı saha maç sonrası ya da ne bileyim spor salonunda falan başına gelmiş şeyler bunlar, büyütülecek yanı yok.

TFF dediğin kurumun başında eski BJK başkanı var, adam geldiğinden beri "Fenerbahçemiz" (uydurmadım, gerçekten kullandı bu kalıbı) demeçleri veriyor, tabii ki onaylamaya yansımaya falan karışacak, zaten raporu da görmüşsündür "oğuzhanın hareketten dolayı vardır bizce dedik" diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, normalde 2-3 maç kendisinin oynamaması lazımdı ceza alıp, yine oynamayamıyor.

Dediğim gibi sakatlık dediğiniz şey hepinizin başına gelmiş sıradan bir şey, adamın yaptığı işin doğasında olan standart zorlanma, bir Ersan değil durum. Gören de ciddi bir şey oldu sanacak adama.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şimdiye kadar sakatlananlara yazık da, Oğuzhan hakettiğini bulmuş.

Rewendor said:

Adama iyi ki sakatlanmış demedim. O zaman da ulan umarım sakatlanır falan demedim. Zaten az çok benim yazıları okuyanlar bu tür olaylara ne kadar ters baktığımı bilir, Materazzi'ye az saydırmamıştım zamanında. Sadece sakatlandığına üzülmedim dedim..

Kural

10. Hakemi Yanıltmaya Yönelik Aldatmalar
Hakemi yanıltmak için, oyun sahası üzerinde herhangi bir
yerde aldatma hareketleri yapan sporcu, sportmenlik dısı olması
nedeniyle, bu hareketler için hakem tarafından sarı kartla
cezalandırılmalıdır. Hakemi yanıltmaya yönelik aldatma
hareketleri sunlardır:
• Oyuncular arasında bir temas olmadığında,
• Bir oyuncu, rakibiyle hafif bir temasta bulunduğunda,
• Bir oyuncu rakibiyle temasa geçtiğinde,
• Bir oyuncu, rakibinden muhtemel bir temas beklediğinde.
Ne yazık ki bu tür davranıslarda artıs görülmekte, bu
davranıslar hakemin isini zorlastırmaktadır. Hakemler,
sportmenlik dısı bu davranıslara karsı uyanık olmalı, oyunlarda
aldatma yapılmasını engellemek için bu davranısları ciddi bir
Ģekilde cezalandırmalıdır. Bir aldatma yapıldığında ve bu durum
fark edildiğinde, sorumlu oyuncunun mutlaka cezalandırılması
gerekir.
Ancak, oyuncuların davranısları hakemi yanıltmaya yönelik
olmadığında, davranısları aldatma olarak değerlendirilmemeli,
oyun devam ettirilmelidir.

Rewendor said:

Evet, normalde 2-3 maç kendisinin oynamaması lazımdı ceza alıp, yine oynamayamıyor.

Kuralları hiçe sayan tamamen şiddet yanlısı, objektif olmaktan hayli uzak fanatik bir taraftarsın kötü niyetlisin. Sakatlanmayı hak etmek ne demektir ya ? ha bide bölüm modusun.

Sözde savunmadığınız Burak senin mantığına göre futboldan men edilmeli o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Burak'ın da kulağının çekilmesi gerekiyor, zaten Terim de risk almak ve puan kaybetmek pahasına 2 maç oynatmayarak çekti bir kere, gerekirse daha da çekilir zaten, onu da söyledik işte.

Şurda gelmiş zorlanmayı ciddi sakatlıkmış gibi gösterip suni hümanizm savunması yapmayın lütfen, kimseyi kandıramıyorsunuz.

Ben sana yönelik herhangi bir şey söylememişken sen kalkmış ad hominemle direkt bana saldırmaya kalkıyorsun. Kimin kötü niyetli fanatik olduğunu bir daha düşün.
Sosyal ağlarda paylaş

Hümanizmle ne alakası var, adam isterse 1 yıl sakatlansın ona üzülmek değil burda olay halen türkiyenin yüzde 80ninde çok daha iyi bir hayat sürmeye devam edicek.

Burda Rekabetin kalitesi söz konusu, Bugun arda GSde sakatlandığı zaman oldboylar belki ama aklı mantığı bir futbol sever bu adamın futboldan uzak kalmasına sevinmemeli.

Mod olarak bence bazı konularda daha hassas davranmak lazım. En azından sadece kaşın üstüne gözün var arbedesinin devamlı yaşandığı şu bölüm için.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...