Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Üstüne para verdik zaten :) 1.850 verdik top topladı para bizim topçu bizim ben olsam başkan ocağa aldırırdım çay demletirdim.

Gitsin modern futbolcu değil quarezma takıma katkısından çok tribüne sevgi dolu görsel şov izletirdiği için bu kadar beyeni topladı yoksa bir trivela izlemeyiz olur biter.

Milletin quarezma için tuttuğu takımı değiştiricek kıvama gelmeside tamamen medyanın rant oyunları başkanlar çok bile tolerans gösterdi bence bi kere oturup masaya tekmeyi basıcaklardı çok müsama gösterince herifte tepemize mıçtı durmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

son maçlar sonunda tahmini puan durumu
1:beşiktaş 32
2:antalyaspor 30
3:galatasaray 30
4:fenerbahce 28

devre arasına böyle girersek forvet ve gökhan süzen transferiyle ilk maçı ve gs maçınıda kazanırsak . bu yıl açık ara şampıyon oluruz .

yani diğer bir değişle önümüzdeki 4 lig maçını alalım ŞAMPIYONUZ !!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kadrodaki hiçbir oyuncumuzla yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz. Kesinlikle takım uyumunu bozmayacak isimler bakıyoruz."

Batuhan iki dudağımın arasına bakıyor. Gönderin desem gidecek. Bunu yapmam. Onun istikrarlı bir çizgiye gelmesi lazım.

Holosko çok duygusal bir oyuncu. İstediğini yapamayınca oturup sinirinden ağlıyormuş. Onunla oturup çok konuştuk.

Hic bir takimdan hic bir oyuncuyu su anda takimimda gormek istemem.Hepsi cok degerli.Ahengi bozamam

Fazla transfere de gerek yok.Her sene 2 oyuncu alacagiz.

Samet Aybaba

Furkan'da kesin olarak bu hafta A takıma alınıyormuş. Hayırlı olsun, bakalım bahsedildiği kadar üst düzey bir adam olabilecek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...