applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 abi noel baba kim ? sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 malzemeci var ya bizim odur ismini unuttum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 süreyya reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 en öndeki batuhan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 hepsinin kafaları sanki sonradan konmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 19:03 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 said: Beşiktaş'ta dün yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ibra edilmeyen Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören daha önce oğlunun 'Hibe ettim' dediği 104 milyon TL'yi hibe etmeyeceklerini söyledi. zaten o parayı yeni yönetim ödüyordu, üstüne üstlük ortalığı karıştırmak için tekrar gündeme getiriliyor. Zaten şerefsiz olduğunu biliyordukta babasının oğlu kadar olduğunu bilmiyorduk. edit: He birde Beşiktaş'ın ödeme planlarında zaten bu hibe edilmeyen paranın taksitleri de yer alıyordu. Plan dışı bir mali zorluk çıkarmayacak yani kulübe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Yalnız çok komik lan 50 yaşında adam hibe ediyom diyor sonra babası geliyor benim oğlum daha küçük anlamaz o, parayı vermeyecem diyor, insan sokağa çıkamaz lan şu olayı düşününce yazık lan yıldırıma lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 "Tatar Ramazan" said: Yalnız çok komik lan 50 yaşında adam hibe ediyom diyor sonra babası geliyor benim oğlum daha küçük anlamaz o, parayı vermeyecem diyor, insan sokağa çıkamaz lan şu olayı düşününce yazık lan yıldırıma lol adam milangazı batırmasın diye zaten beşiktaşın başına geçirdi öğrensin etsin diye ama beceremedi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 DarKRideR said: said: Beşiktaş'ta dün yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ibra edilmeyen Yıldırım Demirören'in babası Erdoğan Demirören daha önce oğlunun 'Hibe ettim' dediği 104 milyon TL'yi hibe etmeyeceklerini söyledi. zaten o parayı yeni yönetim ödüyordu, üstüne üstlük ortalığı karıştırmak için tekrar gündeme getiriliyor. Zaten şerefsiz olduğunu biliyordukta babasının oğlu kadar olduğunu bilmiyorduk. edit: He birde Beşiktaş'ın ödeme planlarında zaten bu hibe edilmeyen paranın taksitleri de yer alıyordu. Plan dışı bir mali zorluk çıkarmayacak yani kulübe ... Bildigim kadariyla su ana kadar ödeme yapmadi bjk demirören'e. Ayrica ben ciddi sekilde besiktas'in parasini caldigini düsünüyorum demirörenlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bende öyle düşünüyorum. Fikret Orman diyor ki Sivok ve Zapo'nun bonservis borçlarını bile biz ödüyoruz. 4-5 yıl öncesinden bahsediyor. Bu kadar borç oyuncu satın alımlarından dolayı olduysa bunların yapılmayan ödemeleri ne demek? O paranın takibi kolaylıkla yapılabilir, ama yapılmıyor. Demek ki bir şekilde tehdit ediliyorlar. Hibe etmeme olayı değil bu, federasyon başkanı ve direk önemli yaptırımlardan korkuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Sivok Zapo transferlerinde zaten baya karmaşa var, burdan verildiği söylenen parayla ordan alındığı açıklanan paralar birbirini tutmuyor... Asıl skandal Antepte bana kalırsa, inanılmaz paralar aktarıldı antepe bununla beraber antepte mali karışıklıklar olduğu çok net görünüyor. Bence Demirören+Kızıl aileleri G.Antep+Beşiktaş'ı ciddi şekilde soydular. Bunun yanında menejerlere yönetimde çalışan "danışmanlara" yedirilen paraları da saymıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Cidden bu iki başkan bi güzel araştırılsa belki Tabatanın nasıl 8 milyon euro ettiği de anlaşılır lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Rhom said: lan ne kolej havası, 90'lı yılların şampiyonluk kutlamaları geri dönüyor sanırım!!! http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/37890/bir-zamanlar-sampiyonluk-kutlamasi-besiktas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 "Atakan Kurt" said: Besiktas Razvan ile her konuda anlasti ama sorun kulubu shaktar donetsk ve bonservisi.Daha bitmis bir sey yok.Gorusmeler suruyor. LIGTV Atakan Kurt duyumculuk yapmaz, oyuncu ile anlaşıldığı doğrudur. Tamer Kıran'ın başında olduğu bir komite hiçbir zaman adam akıllı işler yapmaz transfer sırasında ama inşallah bu sefer tuttururlar. İnanmıyorum gerçi ama olsun :D Diyorlardı inanmıyorduk, açık açık dünyanın en iyi sol beklerinden biriyle görüşmüşler :D Her ne kadar yaşı olsa da çok şey katar takıma tecrübesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 FM'de sol bek diye aratınca direk bu adam çıkıyordu zaten =) Ama Donetsk niye satıyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Güncelleyemiyorum, Luce direk yok öyle bisey dortmundla macim var benim dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Razvan Rat dünyanın en iyi solbeklerinden mi ? Yapmayın gözünüzü seveyim. TR ligine fena değil isim olarak ama dünyanın en iyileri arasında demek saçmalık resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Biz de krisi aldik yasi var ama tecrube katar diye ama cacik gibi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Razvanı alsanız böyle olmazdı Balta'nın yerine koyardınız giderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 cok zor olmamalı ya ugurun yerine bir solbek almak bir tanede batuhanın yerine oyuncu alacaklar bitti gitti söyleki ibrahim uzulmez ile hakan sukuru simdi sahaya sursen daha iyi performans alırsın heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 BlueDreams said: Güncelleyemiyorum, Luce direk yok öyle bisey dortmundla macim var benim dedi. Ya mantıklı olan bu zaten, hani şey dedim acaba Luce yine 18-19 yaşında wonderkid mi buldu da alacak takıma da Razvan'ı gönderiyor diyeceğim de o kalibrede bir adamı tak diye göndermekte saçmalık, aklıma diğer seçenek kavga ettiler vs. diye geldi ama o da zor, Luce şeker gibi adam kim kavga etsin onla sadfsdafasd @souldarkorn abi razvan cidden en iyilerinden, aslında şöyle bir gerçekte var. Dünyada zaten kaliteli sol bek sayısı o kadar az ki şuan oturup tek tek saysak listeyi rahatlıkla çıkartırız. Razvan'da çok rahat ilk 10'a girer. Hani sol bek diyince Ashley Cole tarzı adamlar veya Dani Alves tipindeki herifler geliyor akıllara direk ama onlar çok üst boyuttaki adamlar. Razvan tam Liverpool'daki Jose Enrique tipinde bir adam, fazla zeki ve futbolu biliyor. Fazla efor sarfetmeden ve az yetenek ile bölgesini en iyi şekilde koruyor ve hücumda da etkin olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Tunus Ligi takımlarından Africain'de forma giyen Abdelmoumene Djabou, Beşiktaş’ın kendisiyle ilgilendiğini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Besiktas Q7'ye karsilik, Balta,Ceyhun,Baros ve Yekta'yi istemis diyorlar. Yekta yerine de Gökhan Zan'i verelim Q7 de kalsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Balta, Ceyhun, Baros bile çok iyi teklifmiş, Yekta diye zorlamasın Bjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar