Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple/iTunes Store ve Türkiye

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aralık ayında Apple Store'un resmi olarak açılacağını biliyoruz. Ama ne yapacakları, neleri getirecekleri belli değil.

MediaMarkt reklam mail'ında 4 aralıktan itibaren iTunes Card satmaya başlayacaklarını duyurmuş iTunes Music store'un resmiyle birlikte.

Apple Store ile birlikte iTunes store'u da getirecekler gibi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Müzik ve filmler gelirse süper zaten. Hukuksal sorunlar aşılmaya başladı sanırım, iTunes'dan sonra en büyük müzik dükkanı 7digital ve kendisi geçenlerde bize de açıldı. Spotify türdeşi Deezer da açılıyor, geçen bir denemesini yaptılar.
Mesaj tarihi:
Hukuksal sorunlardan ziyade bence Türkiye'de dijital medya pazarı yerleşiyor ve MS, Apple vs. pastadan ilk pay kapanlar olmak için akın ediyorlar.

Türkiye pazarının daha önce kar getirceğine inansalardı o engeller çoktan kalkmıştı ortadan. Şimdi girmek istiyorlar ve giriyorlar işte pazara.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Pazar yerleşmedi aslında, açılanlar iş yapamıyor. Ama fikir yer edinmeye başladı, sadece Apple gibi bir firmanın reklamlarla filan girip varolan kullanıcılarını yöneltmesi lazım.

Ülkenin hazır olduğunda haklısın ama, Steam örnektir hatta buna. Stream 7-8 yıldır biza açık ama son 2-3 yıldır ciddi ciddi kullanılmaya başladı sadece.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Dflac yok ama kendi lossless formatı var. Filmler de 1080p'ye kadar çıkıyor ama 720p'den hallice oluyor sadece. 720p normal blurayrip kalitesinden iyi ama.
Mesaj tarihi:
Steam'de bu son 2-3 senede olan değişimin farkında olduğundan Türkçeleştirmeye çalışıyor içeriği.

Apple zaten iPhone ve iPod'dan yeterli kitleye sahip şuan, elinde iTunes Store'u kullanacak hazır bir kitle var, tamamı olmasa dahi bir kısmı kullanır.
Mesaj tarihi:
LathspeLL said:

Aralık ayında Apple Store'un resmi olarak açılacağını biliyoruz. Ama ne yapacakları, neleri getirecekleri belli değil.

MediaMarkt reklam mail'ında 4 aralıktan itibaren iTunes Card satmaya başlayacaklarını duyurmuş iTunes Music store'un resmiyle birlikte.

Apple Store ile birlikte iTunes store'u da getirecekler gibi.

agustos 2013 falan diyorlardi acilmasina galiba
cok gec yav
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Diziler ve filmler de olacak diyorlar, baktım biraz. Türk dizileri ve filmleri ile albümleri çıkabilir ama karşımıza, global olacağı belli değil.
Mesaj tarihi:
O şöyle bildiğim kadarıyla, bazı appler ülke bazlı çıkıyor sadece. Yani sadece US için çıkan bi appi kullanamayacaksın. Ama global olanlar sorun çıkarmaz.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Sılınmıyor, güncellerken sifre istiyor sadece. İkii tane kullanıyorum ben de, sadece US only applar'ı US marketten aldım ama.
Mesaj tarihi:
Global dizi/film olayını başarsa başarsa Apple başarır. Başarırsa güzel olabilir :D.

US Store'dan çektiğim Free app'ler oldu, onlar TR store'da çıkınca direk çekebildim. Ama paralı olunca tekrar para ister mi bilmiyorum. İstememesi lazım mantıken.
Mesaj tarihi:
itunes 11 çıkmış.

ilk izlenim olarak hızlı gözüküyor, mantıksal olarak çok değişiklik yok programda.

eşzamanlama da çalışmıyor gibi ya. aynı şarkıları 4. ye yolluyor telefona.

sürekli yeniden başlatıyor.
  • Yeni Oluştur...