LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Aralık ayında Apple Store'un resmi olarak açılacağını biliyoruz. Ama ne yapacakları, neleri getirecekleri belli değil. MediaMarkt reklam mail'ında 4 aralıktan itibaren iTunes Card satmaya başlayacaklarını duyurmuş iTunes Music store'un resmiyle birlikte. Apple Store ile birlikte iTunes store'u da getirecekler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Müzik ve filmler gelirse süper zaten. Hukuksal sorunlar aşılmaya başladı sanırım, iTunes'dan sonra en büyük müzik dükkanı 7digital ve kendisi geçenlerde bize de açıldı. Spotify türdeşi Deezer da açılıyor, geçen bir denemesini yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Hukuksal sorunlardan ziyade bence Türkiye'de dijital medya pazarı yerleşiyor ve MS, Apple vs. pastadan ilk pay kapanlar olmak için akın ediyorlar. Türkiye pazarının daha önce kar getirceğine inansalardı o engeller çoktan kalkmıştı ortadan. Şimdi girmek istiyorlar ve giriyorlar işte pazara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 itunes da kb sınırı var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 store da yani. ben 256 aac istesem indirebiliyo muyum? ya da flac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Pazar yerleşmedi aslında, açılanlar iş yapamıyor. Ama fikir yer edinmeye başladı, sadece Apple gibi bir firmanın reklamlarla filan girip varolan kullanıcılarını yöneltmesi lazım. Ülkenin hazır olduğunda haklısın ama, Steam örnektir hatta buna. Stream 7-8 yıldır biza açık ama son 2-3 yıldır ciddi ciddi kullanılmaya başladı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Dflac yok ama kendi lossless formatı var. Filmler de 1080p'ye kadar çıkıyor ama 720p'den hallice oluyor sadece. 720p normal blurayrip kalitesinden iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Steam'de bu son 2-3 senede olan değişimin farkında olduğundan Türkçeleştirmeye çalışıyor içeriği. Apple zaten iPhone ve iPod'dan yeterli kitleye sahip şuan, elinde iTunes Store'u kullanacak hazır bir kitle var, tamamı olmasa dahi bir kısmı kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 alac olabilecek en sacma dayatma, sirf bu yuzden itunes dan muzik alisverisi yapmam kendi adima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 LathspeLL said: Aralık ayında Apple Store'un resmi olarak açılacağını biliyoruz. Ama ne yapacakları, neleri getirecekleri belli değil. MediaMarkt reklam mail'ında 4 aralıktan itibaren iTunes Card satmaya başlayacaklarını duyurmuş iTunes Music store'un resmiyle birlikte. Apple Store ile birlikte iTunes store'u da getirecekler gibi. agustos 2013 falan diyorlardi acilmasina galiba cok gec yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ben aralık diye duymuştum en son, e MediaMarkt 4 aralıkta satmaya başlıyorsa bir hareketlenme vardır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 4 Aralık'da satıyorlarsa o hafta açılıyordur. Satmazlar yoksa açılmamış servisin kuponunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Diziler ve filmler de olacak diyorlar, baktım biraz. Türk dizileri ve filmleri ile albümleri çıkabilir ama karşımıza, global olacağı belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 oh be sonunda 2 dolar ekstradan gift card a vermem gerekmicek. Gerçi app lerin hepsi us store tr ye geçersem silinir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 O şöyle bildiğim kadarıyla, bazı appler ülke bazlı çıkıyor sadece. Yani sadece US için çıkan bi appi kullanamayacaksın. Ama global olanlar sorun çıkarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Sılınmıyor, güncellerken sifre istiyor sadece. İkii tane kullanıyorum ben de, sadece US only applar'ı US marketten aldım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Global dizi/film olayını başarsa başarsa Apple başarır. Başarırsa güzel olabilir :D. US Store'dan çektiğim Free app'ler oldu, onlar TR store'da çıkınca direk çekebildim. Ama paralı olunca tekrar para ister mi bilmiyorum. İstememesi lazım mantıken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Digiturk ve Dsmart çıngar çıkarır yalnız dizi ve film olayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 itunes 11 çıkmış. ilk izlenim olarak hızlı gözüküyor, mantıksal olarak çok değişiklik yok programda. eşzamanlama da çalışmıyor gibi ya. aynı şarkıları 4. ye yolluyor telefona. sürekli yeniden başlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 UI daha iyi. Bloated gorunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Guzel olmus: http://i.imgur.com/K3E5W.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 itunes 11 şahane olmuş. hızlı lan. şaka gibi. hızlı bir itunes. adeta bir espri yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 windows uzerinde mi? mac'te hizliydi zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Hizi hep iyiydi bence de ama sonunda kullanilabilir bir UI olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 store da satılacak bilgisayarlar ve diğer donanımları yine bilkom getirecek. ayrıca index ve arena pc ile de anlaştılar. onlar üzerinden de gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar