mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yılbaşı yaklaşıyo şöyle bi plan yapmak istiyorum 2 kişi kalmalı etmeli (2-3 gece kalınabilir) istanbul civarlarında uygun fiyatlı seksi güzel tatlı kütür kütür bi yer arıyorum trolllenmesi halinde bölüm moduna başvurmaktan başka çarem kalmıyabilir :( tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sana sevisicen diye yer mi tavsiye edicez. git kendin ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 İstanbula 2.5 saat uzaklıkta ağva kadar kazık olmayan ve bence ağvadan çok daha güzel olan bi kasaba var zincirliköy diye. Kardelen var bizim kaldığımız pansiyon, hani romantik bi ortam düşünüyorsan fiyatı biraz tuzlu ama tavsiye ederim. Bi iki de resim atayım, http://www.seaside-tradewinds.com/images/photo%201.jpg Feneri de baya ünlüymüş ama biz gittiğimizde tadilattaydı giremedik http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/zkoumlyfener.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 sevişmelik değil ya onun için mekan çok yılbaşı farklı olsun diyorum dur bakıyım oraya da eksdays tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bunlar hep seks adaları dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Git evinde kal birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 benis in vagina :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Abi zincirliköy biraz yane ilişki testi. Öle akıcak cılgın atıcak bi mekan yok. Son derece sessiz sakin mekan. Hane kafanız uymuyosa kızla birbirinizi bogazlarsınız. Biz gittiğimizde internet yok felan diye şaka yaptılar garsonu dövüyodum. Sona varmıi varmıi dediler. Ama mekanın manzara felan efsane. Böle DSLR kamera aldırır adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bu arada sexdice sen ne zaman gittin kardelene? sapık bi aşçı vardı orda yemek yicek yer araren girdik biz ora herif gotu boklu pansiyonda ördek felan sokmaya kalktı bize 200 küsür liradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Kutun dolmuş boneum. 1 sene falan önceydi işte askerden geldikten sonra mersine taşınmadan önce. Hiç öyle bi olayla karşılaşmadım ben ya gayet böyle nezih insanlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 terazine tıkladım axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Tamamen enseyle alakalı ense kalınsa başka menü getirmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Quel-Thul said: benis in vagina :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Hatun bulmalık mekan tavsiyeleride alınır haaa bulabileceğimden değilde işte olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 deadwoll said: Tamamen enseyle alakalı ense kalınsa başka menü getirmişlerdir. abi fasılda zurnacı sokakta çiçekçi arabada mendilci düğünde garson böle kalın enseli bi insan tipim var kesin bahşiş veriri bu diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bide çok yol soruyorlar di mi ne olucak bizim bu halimiz berkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ORMANA GİDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 auheauheau sen yetkili bi abiye benziyosun şeklinde yaşanana bi hayat benbimki salih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 zincirliköye rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 BonePART said: deadwoll said: Tamamen enseyle alakalı ense kalınsa başka menü getirmişlerdir. abi fasılda zurnacı sokakta çiçekçi arabada mendilci düğünde garson böle kalın enseli bi insan tipim var kesin bahşiş veriri bu diyolar zaaaaa ben bahsis vermeye calistigimda, ogrencisin sen bosver diye parayi almiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 bütçen nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 150 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 150 liraya yılbaşında 2 kişi yemek yiyemezsin kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar