dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Ilk yari simdi bittti, film resmen iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Bu yazın tüm filmlerinde olduğu gibi bu filmde ehh işte dedirtti bana. Beklentilerimin hep altında filmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ellaam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Tenekeadam said: Bu yazın tüm filmlerinde olduğu gibi bu filmde ehh işte dedirtti bana. Beklentilerimin hep altında filmler. Spielberg misin olm sen? Adama spielberg yazdiriyorsunuz Anton kuntin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 cok kasmasaydın kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Beklentileri fazla yüksek tutmayınca filmler güzel geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Türkçe dublaj sakın gitmeyin -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2013 3d'deki yagmur efekti hakkinda yorum yapan olmamis? nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 hic dikkatimi cekmedi, nesi varmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 sırf, trailerda gördüğüm, gemiyle yaratık dövme sahnesi için gidicem aehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ayfon said: 3d'deki yagmur efekti hakkinda yorum yapan olmamis? nedir durum? hiç bir sorun yok. git izle, kafana takma hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Ayfon said: 3d'deki yagmur efekti hakkinda yorum yapan olmamis? nedir durum? Nesine yorum yapılsın ki? Hayvan gibi realflow kasmışlar işte.(Gerçi onların kullandıkları daha hayvansı yazılmıştır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 özel efektler hiç yormadı, mükemmeldi bana göre. brain fuck yaşatan transformers bokundan sonra adam gibi mecha izledik. benim anlamadığım kaiju'lar gelmeye 7 sene önce başlamış, adamlar hala pasifik kıyısı şehirlerde 10milyon 10milyon yaşıyolar(hong kong, sydney gibi). Kaijuların çıktığı yıl direk büyük şehirlerden içerlere göç başlamalıydı bence. Kaijuları yeniyoruz nasıl olsa diyip pasifik kıyısında gökdelen dikmeye devam etmek nasıl bir mantıktır? artık biz göremeyiz ama gelecekte bu tarz bi salaklıktan tüm insanlık gg olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 inşaat lobisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 binaları nerelere dikmeleri gerektiklerini soracak değiller ya! onlar bina dikmesini de iyi bilirler. Filmin trailerı dışında hiç bir bilgim yoktu: o bilgiyle gittim ve bir şeyler karaladım kendimce: http://sahiciaraba.com/2013/07/21/bu-sefer-olmus-pacific-rim/ yüzeysel oldu ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 mani said: inyormaynd said: Imax kamerası ile çekilmese nasıl imax olacak? 1080p'yi scale edip 5K mı yaptıklarını sanıyorsun? Red Epic ile çekildi film IMAX kamerasıyla falan değil. Daha hiçbir filmin tamamı IMAX kamerasıyla çekilmedi. Maksimum 30dk falan çekilen sahne süresi. Filmin %98 i pure tasarım, kalanı da greenboxa monte aktörler olduğu için cep telefonuyla da çekseler olurdu :D Kontrol odasındaki fişler ve karaborsacı amcanın orası gerçek dekordu bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GEEvuYoKuFs http://www.youtube.com/watch?v=_qBfMPFmmm4 http://www.youtube.com/watch?v=3jBVOi8WX0U http://www.youtube.com/watch?v=J_WNEJjX8aQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 bizim cosplaycilerde köpükten fakir işleri yapıyorlar :D adamlara bak döktürmşler :D robot kokpiti de tasarımmış. Hoş genelde okadar uğraşmaz verirler 3d yi arkaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Bizim 'cosplayer' 'lar ne biliyor ki. Anca göğüs dekoltesi ile ergen kitleyi vurmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 inyormaynd said: http://www.youtube.com/watch?v=J_WNEJjX8aQ direk anime izliyor hissi vermişti film zaten. filmden çıkınca arkadaşlarla anime mecha tarzı olduğundan bahsetmiştik. adam zaten animeciymiş, designer takımını da anime severlerden seçip oluşturmuş. belliydi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Film çok iyiydi ya. Del Toro yapmış. Keşke IMAX'de gitseymişim. Böyle senaryoda sıkıntılar vardı tabii fln ama aksiyon olarak bekleneni verdi direk. Transformers aksine ne olduğunu rahat rahat görebilmekde hoştu. Keşke ama biraz daha böyle gündüz sahneleride olsaydı. Duvar olayı saçmaydı yannız harbi. Hani Jaeger'lara karşı bir fikir şart tamam da duvar nedir yani. Öyle okyanusta kendi hallerinde takılcaklar mı duvar olunca asdf. Hani Jaegerlara karşılık biraz daha mantıklı bi çözüm bulsalarmış daha hoş olurmuş. Birde Gypsy Danger dışında öbürleride biraz daha aksiyoan girebilseydi keşke. Hani Stryker Eureka yine yardırdı biraz ama öbürleri direk öldüler yani. edit: birde yazıların arasındaki sahne iyiydi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 progamer said: Duvar olayı saçmaydı yannız harbi. Hani Jaeger'lara karşı bir fikir şart tamam da duvar nedir yani. Öyle okyanusta kendi hallerinde takılcaklar mı duvar olunca asdf. Hani Jaegerlara karşılık biraz daha mantıklı bi çözüm bulsalarmış daha hoş olurmuş. Birde Gypsy Danger dışında öbürleride biraz daha aksiyoan girebilseydi keşke. Hani Stryker Eureka yine yardırdı biraz ama öbürleri direk öldüler yani. edit: birde yazıların arasındaki sahne iyiydi asdf Lan ben öyle bir sahne görmedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 credits scene işte bu animasyondan sonra akan creditlerden önce. Hannibal'ın o bebek Kaiju'nun içindne çıkmasını görüyorsun. Böle içerden bıçağıyla kesip çıkıyor sonra "Where is mah goddamn shoe?!" diyor bitiyor. Öyle çok önemli bi sahne değildi de hoştu yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 bi daha gitmeye değer mi ya ciddi ciddi düşünüyorum şu an gaza geldim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 progamer said: credits scene işte bu animasyondan sonra akan creditlerden önce. Hannibal'ın o bebek Kaiju'nun içindne çıkmasını görüyorsun. Böle içerden bıçağıyla kesip çıkıyor sonra "Where is mah goddamn shoe?!" diyor bitiyor. Öyle çok önemli bi sahne değildi de hoştu yani :D Fak kaçırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ron picakla kesip cikicagi cok belliydi de, ben hemen cikar diye bekliyodum, sonunda cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar