Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pacific Rim (2013)

progamer

Öne çıkan mesajlar

özel efektler hiç yormadı, mükemmeldi bana göre.

brain fuck yaşatan transformers bokundan sonra adam gibi mecha izledik.

benim anlamadığım kaiju'lar gelmeye 7 sene önce başlamış, adamlar hala pasifik kıyısı şehirlerde 10milyon 10milyon yaşıyolar(hong kong, sydney gibi). Kaijuların çıktığı yıl direk büyük şehirlerden içerlere göç başlamalıydı bence. Kaijuları yeniyoruz nasıl olsa diyip pasifik kıyısında gökdelen dikmeye devam etmek nasıl bir mantıktır? artık biz göremeyiz ama gelecekte bu tarz bi salaklıktan tüm insanlık gg olcak.

Sosyal ağlarda paylaş

mani said:

inyormaynd said:

Imax kamerası ile çekilmese nasıl imax olacak? 1080p'yi scale edip 5K mı yaptıklarını sanıyorsun?

Red Epic ile çekildi film IMAX kamerasıyla falan değil. Daha hiçbir filmin tamamı IMAX kamerasıyla çekilmedi. Maksimum 30dk falan çekilen sahne süresi.

Filmin %98 i pure tasarım, kalanı da greenboxa monte aktörler olduğu için cep telefonuyla da çekseler olurdu :D Kontrol odasındaki fişler ve karaborsacı amcanın orası gerçek dekordu bi.
Sosyal ağlarda paylaş

Film çok iyiydi ya. Del Toro yapmış. Keşke IMAX'de gitseymişim.
Böyle senaryoda sıkıntılar vardı tabii fln ama aksiyon olarak bekleneni verdi direk. Transformers aksine ne olduğunu rahat rahat görebilmekde hoştu.

Keşke ama biraz daha böyle gündüz sahneleride olsaydı.

Duvar olayı saçmaydı yannız harbi. Hani Jaeger'lara karşı bir fikir şart tamam da duvar nedir yani. Öyle okyanusta kendi hallerinde takılcaklar mı duvar olunca asdf. Hani Jaegerlara karşılık biraz daha mantıklı bi çözüm bulsalarmış daha hoş olurmuş.

Birde Gypsy Danger dışında öbürleride biraz daha aksiyoan girebilseydi keşke. Hani Stryker Eureka yine yardırdı biraz ama öbürleri direk öldüler yani.

edit: birde yazıların arasındaki sahne iyiydi asdf

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:

Duvar olayı saçmaydı yannız harbi. Hani Jaeger'lara karşı bir fikir şart tamam da duvar nedir yani. Öyle okyanusta kendi hallerinde takılcaklar mı duvar olunca asdf. Hani Jaegerlara karşılık biraz daha mantıklı bi çözüm bulsalarmış daha hoş olurmuş.

Birde Gypsy Danger dışında öbürleride biraz daha aksiyoan girebilseydi keşke. Hani Stryker Eureka yine yardırdı biraz ama öbürleri direk öldüler yani.

edit: birde yazıların arasındaki sahne iyiydi asdf

Lan ben öyle bir sahne görmedim :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...