Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Daire hangi cephe , deniz manzarası kapanmaz değil mi ? Gerçi önü park diye yazmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 4 nokta satmaya çalışınca bu kadar ilgi çekeceğini bilemedim. İnsanımız nokta satsın biri diye bekliyormuş meğer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Dworgian said: 4 nokta satmaya çalışınca bu kadar ilgi çekeceğini bilemedim. İnsanımız nokta satsın biri diye bekliyormuş meğer ^^ epic dimi? 5 nokta olsa neler olurdu dusunsene bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Pati buna hazır değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Amerika'da yarı fiyatına almak varken bu nedir yahu. Fiyatı indir bence biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 post kasılıyo dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 o fiyata o post olmaz, eminönünden kargosuyla beraber 5 tl ye gönderirim isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 garantisi bitmiş galiba, prinha tabletimle takasa var mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ....+. olaydı alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 banada fiyat biraz tuzlu geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 abartmayın fiyat normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 1 malbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 ... .... .. . .... ..... .... ..... .. ... .... ...... .. . . ........ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 satıcı arkadaştan geçende deri kaban aldım, utanmaz adam kokmuş eski donlarını pakete doldurup yollamış, hala adresini bulmaya çalışıom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 erdalz said: satıcı arkadaştan geçende deri kaban aldım, utanmaz adam kokmuş eski donlarını pakete doldurup yollamış, hala adresini bulmaya çalışıom aaa ne demek hemen vereyim adres. şu postu hangi kafayla yazdığını konuşuruz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 kardeş 0 ı 79 lira.. www.Hepsiburada.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 illa cılkını çıkartacaksınız dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Dworgian said: illa cılkını çıkartacaksınız dimi pahaliya satan sensin biz napalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ben 1 yıldır kullanıyorum gerçekten memnunum. almak isteyenlere tavsiyem aldıktan sonra hemen bir köprüye gidip test etmeleri. köprüde testte sorun çıkıyorsa içindeki krank milini değiştirmek lazım ama onu yapmak için de anakartın tüm jumperlarını söküp kahve makinesinde 2 dakika bekletmek gerekiyor. fabrikadan bir seri böyle kusurlu çıkmış, o seriden değilse kesinlikle alınır. fiyatı da gayet uygun bence piyasaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 gitar diye geldim, oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Başka sitelerde ucuzunu görüp linkleyen arkadaşlar da gidip oradan alsın kullansın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hey dostum forumda ilan ediyorsan bunları da kabulleneceksin daha uygunu varsa daha uygunu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 -... . / -. . -.-- / .-.. .- -. / ..--.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 BabacumMostors said: hey dostum forumda ilan ediyorsan bunları da kabulleneceksin daha uygunu varsa daha uygunu var Bro, dedigim o, ucuzu varsa gidin oradan alın tepe tepe kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bunun yeni versiyonu dha bi acaip ..... çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar