Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hd 7850 sorunsali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://db.tt/CN6qtrJZ
aha da bi sure sonra bunla karsilasiyorum.
amd phenom ii x4 955
msi hd 7850 oc edition 900/1200
kingston 2x2gb 667
gigabyte ga 870a ud3 var
driver silip sweeper falan ikinci kez denedim ama yemedi
Mesaj tarihi:
psu corsair'in 650w modüler
daha bugün elime geçti
internetten sipariş vermiştim bu arada. istanbulda olmama rağmen ankaradan yolladılar. yarın tekrar vatanı arayıp sorucam ne yapam diye.

garantiye falan gitsin istemiyorum. direkt baksın ewt çalışmıyo desin. ya parasını versin ya da hemen orda değişsin.
Mesaj tarihi:
yeni i3'ler (dual core), yine yeni amd fx'lerin 6 corelularını tokatlıyormuş bu arada oyunlarda, offtopic oldu ama bi sonraki işlemcim kesin intel olacak

knoxville said:

illa perf etkisi vardır da 5770le low+fxaa oynuyodum şimdi ultra açtım 2 dakka sürdü keyfim asdsad

ya işte 7850'nin yarı performansı bile uçurur tabii
Mesaj tarihi:
vay be zamanında ne umutlarla almıştım phenomII x6 1090T mi. rahatlığı 2 sene anca sürdü yani. Bende de 7850 var bu arada. Özellikle planetside 2 fps çok kötü. Gerçi genel bi sorun diyorlar.
Mesaj tarihi:
fir3blad3 said:

vay be zamanında ne umutlarla almıştım phenomII x6 1090T mi. rahatlığı 2 sene anca sürdü yani. Bende de 7850 var bu arada. Özellikle planetside 2 fps çok kötü. Gerçi genel bi sorun diyorlar.

LoL naptın ya.O işlemcinin 7850 ile darboğaz yaptıgını falan mı zannediyorsun?

Bende de sapphire in çift fanlı 7850 modeli ve core unlocked şekilde kullandıgım 1065t var.Önceki ekran kartım 5850 ye göre %30-40 falan fps farkediyor oyunlarda.
Mesaj tarihi:
Tü kakalık bir durumu yok. 1090t yi kendisinden 2 kat daha pahalı olan i7 2600k ile karşılaştırıp b.k gibi diyen mallar var tabi.Su an 2. el fiyatlarında tam 2 kat fiyat farkı var.

1090t, fiyat olarak biraz daha pahalı olan i7 960 ile oyunlarda aynı performansı veriyor.
Mesaj tarihi:
Hangi işlemci ile hangisini karşılaştıracağımıza dikkat etmek lazım. Her sınıfın rakibi başka. Kendisinden 2 nesil sonra çıkan işlemcilerle karşılaştırmak kötü olmuş.

@Knox, çözdün mü sorunu, götürdün mü garantiye?
Mesaj tarihi:
KHaRoN said:

bottleneck dediginiz sey her senaryoda olmaz. Bolca bahsedildigini goruyorum.

@knox :(
ahahahhahahahhahahahah

bottleneck her zaman var la, her sistemin en dandik bileşeni illaki limitliyo
Mesaj tarihi:
iste diyorum ki bundan her zaman bahsedemezsin.

sistemlere en zayif parcanin hizinda calisir genelgecer onergesi hala bi nebze gecerli olsa da cok ozellesmis konfigrasyonlar ve yazilimlar var.
  • Yeni Oluştur...