knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://db.tt/CN6qtrJZ aha da bi sure sonra bunla karsilasiyorum. amd phenom ii x4 955 msi hd 7850 oc edition 900/1200 kingston 2x2gb 667 gigabyte ga 870a ud3 var driver silip sweeper falan ikinci kez denedim ama yemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 go go garantiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Isınmadan olabilir. Fanları çalışıyor değil mi. PSU ne bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ölü doğmuş o kart, yenisini versinler geri yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 git vatana elden alırlar belki kargo ürünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Zaten yeni aldı, 1 hafta dolmadan götürürsen anında değişiyorlar yoksa 1 ay beklersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 psu corsair'in 650w modüler daha bugün elime geçti internetten sipariş vermiştim bu arada. istanbulda olmama rağmen ankaradan yolladılar. yarın tekrar vatanı arayıp sorucam ne yapam diye. garantiye falan gitsin istemiyorum. direkt baksın ewt çalışmıyo desin. ya parasını versin ya da hemen orda değişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ya varya bf3 de ns2 de akıyodu o gördüğüm 1-2 dklık zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 garanti. bende de aynı işlemci/ekran kartı var, sanki az fps veriyor gibi geliyor. bi tamir ettir de karşılaştıralım yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 fenom az geliyodur bu gpuya ama yine baya bi taşır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi 3.2ghz x4 de yetmiosa ben her gün gameboyuma 4 tane pil alayım onları oynim daha iyi en azından derdi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yetmiyo değil ama %70 %80'ini kullanıyodur, illaki bottleneck yapar yani o cpu buna, 7850 hayvan gibi gpu. eski nesil amdler de eskidi artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 illa perf etkisi vardır da 5770le low+fxaa oynuyodum şimdi ultra açtım 2 dakka sürdü keyfim asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yeni i3'ler (dual core), yine yeni amd fx'lerin 6 corelularını tokatlıyormuş bu arada oyunlarda, offtopic oldu ama bi sonraki işlemcim kesin intel olacak knoxville said: illa perf etkisi vardır da 5770le low+fxaa oynuyodum şimdi ultra açtım 2 dakka sürdü keyfim asdsad ya işte 7850'nin yarı performansı bile uçurur tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 şimdi bu işlemciyi iki sene önce aldım ben de. bi sonraki seçimim benim de intel olacak atılım göstermezse amd :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Silphatos said: fenom az geliyodur bu gpuya ama yine baya bi taşır abi kesinlikle az geliyo, i5 2500k ile bi 15fps falan farkı var yani aynı kartın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 vay be zamanında ne umutlarla almıştım phenomII x6 1090T mi. rahatlığı 2 sene anca sürdü yani. Bende de 7850 var bu arada. Özellikle planetside 2 fps çok kötü. Gerçi genel bi sorun diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 bottleneck dediginiz sey her senaryoda olmaz. Bolca bahsedildigini goruyorum. @knox :( ahahahhahahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 fir3blad3 said: vay be zamanında ne umutlarla almıştım phenomII x6 1090T mi. rahatlığı 2 sene anca sürdü yani. Bende de 7850 var bu arada. Özellikle planetside 2 fps çok kötü. Gerçi genel bi sorun diyorlar. LoL naptın ya.O işlemcinin 7850 ile darboğaz yaptıgını falan mı zannediyorsun? Bende de sapphire in çift fanlı 7850 modeli ve core unlocked şekilde kullandıgım 1065t var.Önceki ekran kartım 5850 ye göre %30-40 falan fps farkediyor oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Şu oyun davasına acaip ayar olmuş vaziyetteyim. Bencede olmaması lazımda ne bilim. Bide genel olarak bakıyorum internette söylediğim işlemci grubuna pis kaka denmiş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Tü kakalık bir durumu yok. 1090t yi kendisinden 2 kat daha pahalı olan i7 2600k ile karşılaştırıp b.k gibi diyen mallar var tabi.Su an 2. el fiyatlarında tam 2 kat fiyat farkı var. 1090t, fiyat olarak biraz daha pahalı olan i7 960 ile oyunlarda aynı performansı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Hangi işlemci ile hangisini karşılaştıracağımıza dikkat etmek lazım. Her sınıfın rakibi başka. Kendisinden 2 nesil sonra çıkan işlemcilerle karşılaştırmak kötü olmuş. @Knox, çözdün mü sorunu, götürdün mü garantiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 KHaRoN said: bottleneck dediginiz sey her senaryoda olmaz. Bolca bahsedildigini goruyorum. @knox :( ahahahhahahahhahahahah bottleneck her zaman var la, her sistemin en dandik bileşeni illaki limitliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 iste diyorum ki bundan her zaman bahsedemezsin. sistemlere en zayif parcanin hizinda calisir genelgecer onergesi hala bi nebze gecerli olsa da cok ozellesmis konfigrasyonlar ve yazilimlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 artıslık yapma ulan guruymuş, kötümün gurusu. bottleneck gerçeğini yok edemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar