sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ihtiyaçları olmadığı halde evlerinden yatakları aldılar, onları da yakmışlar işte. Xenocide said: 7-4 soru sondaki zenci karının gördüğü duman-yıkıntı ne ben anlamadım ya? çok böyle ANANSKİM diye baktı da bişey ifade etmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ha yatak mı lan onlar. dev buz kalıpları gibi görünüyodu bana sdfkjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 ilk bölümü izledim bu sezon patlatmalı, sonrası da aynı güzellikte gidiyor mu? 2. bölüm tırttı yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 of hala izleyemedim internette sitelerde yok indirme işi çok sıkıntılı vs artık türkiyeye gidince şeederim heralde lanet gitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 kill bille bağlar o zenci ben söyleyeyim. unutmayalım zombilerin dişlerini söküp dolaştıran bir manyaktı zamanında kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 samaella said: ilk bölümü izledim bu sezon patlatmalı, sonrası da aynı güzellikte gidiyor mu? 2. bölüm tırttı yanlış hatırlamıyorsam. izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 rick reis yine sonlarda döktürdü. açıkcası orda ne diye kaldıklarını anlamıyorum. o geceden sonra pılı pırtı silahları toplayıp gideceksin yani. hayvan gibi armory yapmışsın kendine yaratamayacağın safe zone yok yani. bas git. geride bi tek darly kalıyor onu da feda et. negan'ın haraca bağladıklarından bir isyan falan çıkarsa anca toparlarlar yoksa böyle köle hayatı yaşarlar kaçmadıkları sürece. ya da direkt içerden negan'a ihanet gelecek biri öldürecek falan. bu kadar dibi ve karşılarında daha büyük gücü gördükten sonra rick'in sinmesi mantıksız. kemik tayfanı topla bas git geride kalanlar köleliğe devam etsin. koca ülkede negan seni arayacak da bulacak da tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Red said: rick reis yine sonlarda döktürdü. açıkcası orda ne diye kaldıklarını anlamıyorum. o geceden sonra pılı pırtı silahları toplayıp gideceksin yani. hayvan gibi armory yapmışsın kendine yaratamayacağın safe zone yok yani. bas git. geride bi tek darly kalıyor onu da feda et. negan'ın haraca bağladıklarından bir isyan falan çıkarsa anca toparlarlar yoksa böyle köle hayatı yaşarlar kaçmadıkları sürece. ya da direkt içerden negan'a ihanet gelecek biri öldürecek falan. bu kadar dibi ve karşılarında daha büyük gücü gördükten sonra rick'in sinmesi mantıksız. kemik tayfanı topla bas git geride kalanlar köleliğe devam etsin. koca ülkede negan seni arayacak da bulacak da tekrar. kemik kadroyu topla git yapacağı iş değil. ben sizin liderinizim dedi aldı tüm mekanı arkasına, o saatten sonra satmaz oradakileri. bir de bunu beklemiyorlardı abi, yani gelsinler yataklarını alsınlar filan. yoksa çok rahat yer yaşamak için. negan'ı içeriden öldüremezlerde kendisi bir şey yapabilir. bu sezon rick de ölürse şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 spo Son bolum sinir germe ve laf salatasindan ibaretti. Negan'nin garezi var Rick ve grubuna. Sonunda girtlagina soktum ve bana tesekkur ettin derken niyetini billi etti iyice. Negan yavas yavas oldurucek hepsini. Rick'in bunu anlamamasi ve tum silahlari vermeliyiz her dedigini yapmaliyiz ayaklari sirf seyircinin damarina basmak icin. Diziyi artik beklemeyecegim, cizgi romana basliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 bu hafta yoh mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 hic bir sitede bulamiyorum. vay arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 olmaz mı? CARL VAR CARL eztv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 torrente karsiyim ben. varsa direkt siteden izliyorum. bide netflixde var mi walking dead? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 götümü keserler demiyor da torrente karşıyım diyor. almanlık ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 pm icin eyvallah. aynen öyle cok pis para cezasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Lan ben kullaniyorum, burada da var mi acaba oyle birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Seele said: pm icin eyvallah. aynen öyle cok pis para cezasi var. lütfen paylaşalım alamancı kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 cicibeybe said: Lan ben kullaniyorum, burada da var mi acaba oyle birsey ahaha olmaz mı lan, 3 mayışın gitti olm ZAA!!! sınırdışı etmezlerse dua et ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 cicibeybe said: Lan ben kullaniyorum, burada da var mi acaba oyle birsey agzina bile sicarlar diyim sana. türk film dizi streamlerini takip et. "download" yapma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Cok gec :D Ben netflixte izlemekte oldugum dizileri bile bazen torrentle indiriyorum la ucakta falan giderken izleyeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 As of April 2014 downloading pirated media has become illegal in the Netherlands, too. It's classified under civil law. That means prosecutors will not actively seek out individual downloaders, but copyright holders may sue individuals who have downloaded their content. This could result in a fine. Fortunately, we have a law stating that fines may not be artificially high, so it'll probably be $100 or $200 for first-time offenders (like it is in Germany). Sakin olun yaaaa, 100-200 dolar ne yahu. O da cikip beni dava edecek copyright holder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 var abi ediyorlar. sirf bu isten ekmek yiyen yüzlerce avukat var. ha beni bozmaz veririm parasini diyorsan o ayri. bence netflixden seyrederken indirmek icin tool falan vardir belki nette ona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 vpn kullansaniza abi ne kasiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 ilk bölümü izledim şimdi de geçen sezonla alakalı bi soru sorucam bu gerizekalılar bu herife nerden bulaştılar ya hiç hatırlamıyorum da akıllarına sokayım bu malların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 yanlış hatırlamıyorsam. darly bunların motorlu adamlarını havaya uçurdu bu 1 ikincisi de hilltop'dakiler yüzünden negan'a baskın yapıp baya ayı gibi öldürdüler bir sürü insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar