Daesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 oo blake başkan geldi derken finalmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 bilen varsa soylesin merak ettigimiz kisinin kim oldugunu, oturup sonraki sezonu bekleyemem bi de karakterlerin gorus alani kameranin baktigi yerden mi ibaret arkadas, adam onundeki adami kamera gosterene kadar gormuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2016 koca final paso geri dönüş izledik lan daha kaçkere geri yapcaksınız adamlar biliyor işte... ki nerden biliyorlar oda ilginç bişi resmen kızın hasta olup doktora götüreceklerini biliyorlardı. ha birde herkes öldü dediği o eleman kimdi niye herife işkence yaptılar ki? ne alaka? ve kaç kişi lan bu piçler afasf final görüntüsü bu olmamalıydı http://img2.tvtome.com/i/u/dac55401f6504fc8cf5d872b70ec8c19.gif sezon 7 bekleyin diyorlar resmen sokarım böyle finale böyle final olmaz olsun final değil bu ya resmen dava filan açmak gerek bence enid salağı yaptı herşeyi... maggie ye bişi yaptı sonra haber saldı gelcekler diye vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Bilmeleri gerekmiyor. Alexandria'nın etrafındaki her yola barikat kurup bir fırsat beklediklerini düşünebiliriz. Zaten bir önceki bölümde Carol'ın da karşısına çıktılar. Önemli bir avın geldiğini görünce uzak noktalardaki adamları da onların etrafına yönlendirmişlerdir. Seçtikleri yollara bakıp Hilltop'a gitmeye çalıştıklarını da tahmin edebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Kanuni said: finalde kimin olecegi diger sezon basinda anlasilabilir gibi duruyor. diger sezonu iple cekmek icin guzel firsat. Heh kameraman olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Lucille'in olayı neymiş diye merak edip wikiyi açmamla çat çat iki büyük spo yedim daha ilk cümleden. Biri sezon sonuyla alakalı. Gerçi zaten tahmin ediyodum, "aa o muymuş" etkisi yarattı sadece. Ama iyi oldu, bir yıl beklemekten kurtuldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 kim abi bana da soyler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 orasi kesin degil ama. bir surpriz olabilir deniyor. Glenn cizgi romanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 spoilerdaki kisi cizgiromanda daha once olmuyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Coldwind said: 6. sezon daha kötü bitemezdi herhalde. http://www.imdb.com/title/tt1520211/eprate?ref_=tt_eps_rhs_sm sezon finali sondan ikinci sırada, şu anda. hızla dibe gidiyor. aynen. çok güzel giden sezonu mınndar ettiler resmen. en boş bölümlerden biriydi sezon finali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 ne demişti herif'ten hareketle "eğer birisi kımıldarsa oğlanın öbür gözünü de babasına yedirin."buradan Rick'e vurmadığı anlaşılıyor. İlk an da sanki "ulan oğlana mı vuruyor?"diye bir irkiliyor insan. Ama yok.Değil.Orada en hareketli ve tepki vermeye hazır görünen Rick olduğu için Rick'i tehdit ediyor. O ikisi değil. Benim adaylarım: -Glen -Rosita -Şu adını bir türlü öğrenemediğim ezik tip fakat önümüzdeki sezonun ilk bölümünde acaip bir atmosfer yaratma zorunlulukları olduğu için o ölen kişinin Glen olduğunu düşünüyorum. Ben beğendim sezon finalini. Negan aşağı,Negan yukarı dedikleri adamların bir özelliği olması gerekiyordu(ben çizgi romanı okumuyorum). Kedinin fare ile oynadığı gibi oynadılar Rick başganla. Ben bir tek yeri sorguladım; daha taa ilk karşılaştıkları zaman bizim bu zamana kadar bildiğimiz Rick başganın o yerdeki zavallı rehineye rağmen karşıdaki adamları harcaması gerekirdi. Neyse ya,sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 dizi beni son zamanlarda o kadar baydı ki beklentiyi kesip sezon finalini hala izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 KuddusiMavra said: ne demişti herif'ten hareketle "eğer birisi kımıldarsa oğlanın öbür gözünü de babasına yedirin."buradan Rick'e vurmadığı anlaşılıyor. İlk an da sanki "ulan oğlana mı vuruyor?"diye bir irkiliyor insan. Ama yok.Değil.Orada en hareketli ve tepki vermeye hazır görünen Rick olduğu için Rick'i tehdit ediyor. O ikisi değil. Benim adaylarım: -Glen -Rosita -Şu adını bir türlü öğrenemediğim ezik tip fakat önümüzdeki sezonun ilk bölümünde acaip bir atmosfer yaratma zorunlulukları olduğu için o ölen kişinin Glen olduğunu düşünüyorum. Ben beğendim sezon finalini. Negan aşağı,Negan yukarı dedikleri adamların bir özelliği olması gerekiyordu(ben çizgi romanı okumuyorum). Kedinin fare ile oynadığı gibi oynadılar Rick başganla. Ben bir tek yeri sorguladım; daha taa ilk karşılaştıkları zaman bizim bu zamana kadar bildiğimiz Rick başganın o yerdeki zavallı rehineye rağmen karşıdaki adamları harcaması gerekirdi. Neyse ya,sabah sabah. bence turunç kafa gg. bölüm boyunca hayal kurdurdular adama şimdi de hevesini kırdılar sdfs. zaten o piti piti yapmadan evvel "seni seçtim pikaçu" demişti. mantık olarak da bu karakterin gitmesi daha doğru. rosito gitse kimse sallamaz. glenin ölmesi con snowa eşdeğer. orta şekerli biri gitti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2016 Seele said: Coldwind said: Sezon finali tahmin Daryl'e bir şey olmaz, Glenn ölür sezon finalinde. Fazla bakıştılar kızla, aynadan kesti falan son bir kere. Daryl cat approves this message. https://i.imgur.com/agjj2s3l.jpg evet son duj son bakismalar bencede glenn gg. finalde cok pis kan akar. zaten ekibin insancil hic bir yani kalmadi. hani dizideki diger guruplara bakarsak ayni boklar. baya adam dogramaya cikiyorlar disariya. bide darylin saclar niye yagli ve pislik icinde. lan tamam zombi var ortam kötü su sabunda mi yok anasini satayim. ya dizi artık zombiden çıktı bildiğin insanların it dalaşına döndü. zaten tedavi yok tedaviyi bulacak imkan da yok dediydiler bikaç sezon önce herkes de hasta. dünya gg kısaca. korkum o ki rikin tayfasını böyle taşaklı bi grup ezip geçicek dizi de öyle biticek. lost gibi dandik bi final yapmazlar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 he yaaa. lost'un finaline hala bir anlam veremem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Saviorlar'in bu kadar kalabalik olmasi bana sacma geliyo. Adamlar devlet kurmus resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 2 sezon önce bırakmıştım saçma sapan bir dizi olduğunu artık kabullenip, final vasat üzeri ise bitireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 final haricinde bu sezon iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Nigger_of_the_sand said: Saviorlar'in bu kadar kalabalik olmasi bana sacma geliyo. Adamlar devlet kurmus resmen. E hersey geliyor adamlara cevredeki yerlesimlerden, her yeri haraca baglamis durumda bu grup. Normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 öyle ortamda zor o kadar kalabalık ya. bizim tayfa bile kalabalık aslında da bakma işte sdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Cizgi romanda 3-5 communu somurge gibi kullaniyorlar.. Diger sezon ortaya cikar onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 kadınlara tecavüz edecekler mi?, grup komple erkek ya. t.şak kokuyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 kimin gg olabileceğine dahi potansiyel spo http://imgur.com/igwpf77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 inyormaynd said: kimin gg olabileceğine dahi potansiyel spo http://imgur.com/igwpf77 Böyle cliffhanger bi sezon finali yapıyosun, karakterleri itin götüne sokup birini de öldürüyosun, gidip de neden o adamı öldüresin dimi? Dizide ne rolu var ki o karakterin 5-6 bölümde bir anca gösterilen bi karakter. Madem böyle bi şok yaratacaksın izleyiciye, o zaman git core group içinden birini öldür. Ama dizi o kdar kötü ki yine yan karakterler ölecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Acayip stresli bir bölümdü.Dizi zombie dizisi olmaktan çıktı gerçi o biraz rahatsızlık versede yine de o çiftlik evi sezonuna 10 basar :) Son sahne Orada normalde glenn in ölmesi gerekiyormuş fakat bence Abraham ölüyor.Çünkü zenci kıza ben de çocuk yapmaya hazırım tarzı şeyler söyledi pek bir duygusala bağladı dizide.Ayrıca ilk vuruştan sonra iyi karşıladı falan dedi Negan.O darbeyi Abrahamdan başkası öyle karşılayamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar