BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 garip bir bölüm daha.. kıyamet kopacak hayırlısı. sırf carl yüzünden satmadı kadını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi bu kadar kötü klişeler yapılmaz ama ya iki düşman tarafın analog kişileri arasında bağ kurulması tatlı sohbetler ve tatlı çekişmeler, samimi şakalaşmalar falan of yani IQ 5 amerikan aksiyon filminde olması gereken şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sen yap daha iyisini de görelim. anca bıdı bıdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 başladım şimdi yapıyorum haftaya biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 sostizm said: Çok acayip bi dizi oldu yahu... Birbirine hiç benzemeyen iki bölüm üst üste, haftaya çok daha başka bir bölüm izleyeceğimiz de belli şimdiden. Spo içine almaya gerek var mı bilmiorum ama bende şu hissi yarattı: Bir bölüm mü atladım ben? Sanki bir sıçrama var iki hafta arasında bişey sürekliliği bozuyor gibi. ben de dedim 1 bölüm mü atladım lan, silmişim öncekini de nette ep12 senaryo recap buldum baktım tamam devam adsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 13. bölüm oynadı mı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 12. bölüm zaten belli ki çok önce yazılmış üzerine carl ve afrikana ablayı eklemişler. Bunu da artık verelim diyip verdiler. 12. bölümü 8. bölüm olarak koy 15. bölüm olarak koy farkı yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Rick yapılacak en dogru şeyi yaptı bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 abi ben mi kaçırdım bilmiyorum şu bahsettiğiniz 12. bölümü spoiler ile özetlesenize ben mi yanlış sıra gidiyorum bu ara düzeni kaçırdık dizinin hangisi hangisi bilmiyoruz 12. bolum bu 12. bölümde rick şu zenci elemanı bulmuo mu? michone ve oğlu bebe sepeti falan aramaya gidio hani. yanlışmı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 şurada dursun merak eden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 scorch said: abi ben mi kaçırdım bilmiyorum şu bahsettiğiniz 12. bölümü spoiler ile özetlesenize ben mi yanlış sıra gidiyorum bu ara düzeni kaçırdık dizinin hangisi hangisi bilmiyoruz 12. bolum bu 12. bölümde rick şu zenci elemanı bulmuo mu? michone ve oğlu bebe sepeti falan aramaya gidio hani. yanlışmı hatırlıyorum? Hee öyle oluyo işte, sonra da 13. bölümü izliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2013 makyajcı kadrosu çok iyi heh, helal olsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2013 3.sezonu takib edenler baksın yalnız . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 andrea :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 14 milton sıktırmadı kafasına, onun da başını yiyecek meh. andrea da tam akıllandı, bu sefer silahsız kaldı heh. zenci gerçek delikanlı, rick'in kaçırması kötü oldu adamı ama eninde sonunda geri katılacak herhalde. gelecek bölümde anlaşılan bizimkilerin arasında iç çatışma bu sefer. rick'in de tam kararsızlığının vaktiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 ANDREA HALA NEFFFES ALSA, ALLAH KAHRETSİN BU DİZİYİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 hayatımda bu kadar ff yaparak dizi izlememişimdir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Zombilere lamebrains de diyolar onu unutmuşlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Artık biriktiriyorum, bu bölüm biraz hareket varsa ses edin de izleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Andreaya laf ediyorsunuz paylaştıgım veride 3.sırada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 çünkü memesi var diye ikide bir onu sürüyorlar önümüze ama olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 cutty abi her zaman delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 14 O kadar ormanlık alan varken sen git warehouse tarzı binaya sığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 meh bir bölümdü ya. gerginliği iyi vermişlerdi gerçi 1-2 sahnede. ama olay bekliyordum daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar