tantun Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 cizgi roman ile dizi arasinda daglar kadar fark var zaten, spoiler verilse de pek anlam ifade etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Son bölüm gayet sıktı nesini beğendiniz anlayamadım.Zombieler yine ... oğlanı oldu.Dizi zombie survivalden çıktı insanların birbirini katletmesine döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 şurada bazen çok saçma eleştiriler görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 abi son bölümün sonlarında iyice romantik komediye bağladılar ya benim de sefkilimi yediler tarzı bağlanmalar, it is just gorgeous gibi espiriler falan ohoo survival horrordı bu dizi ilk bölümde çok dalgalanıyor şimdi. bi de arkadaş, camı açıp artiz artiz tabancayla vurup mermi harcayacağına kılıcı sokup çıkarsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Aiko said: Dartanian said: O değilde kaç zamandır madem kasabaya bu kadar yakınlar. İnsan bi bakar hayatını kurtarmış herif. Tesadüf karşılaşmasalar adamı hiç umursamıcak. Hadi diyelim ki mekanlarda 1-2 silah vardır derken aklına bu herif gelmiş ve bulmak için oraya yönelmiş olsun. Ulan ne zamandır yakınsınız kasabaya bu kadar niye haftalar aylar sonra gidiyosunuz? yakın olduklarını biliyor muyuz ? sadece 1 2 sahneyle geçiştirdiler yol kısmını. bence o yoldaki çocuğu almamalarının sebebi silah kullanmayı kendini savunmayı vs bilmiyor olmasıydı. tipinden anlaşılan oydu güven problemi o ya ısırılmış olabilir sayko olabilir, katil olabilir. millet çok rahat kafayı sıyırıyor böyle bir dünyada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ardeth said: abi son bölümün sonlarında iyice romantik komediye bağladılar ya benim de sefkilimi yediler tarzı bağlanmalar, it is just gorgeous gibi espiriler falan ohoo survival horrordı bu dizi ilk bölümde çok dalgalanıyor şimdi. iyi de azcık duygu yüklü olmalı...yani öfke,kızgınlık,hırs,vahşet...yanında aşk, espiri(it is too gorgeous) ,anılara duyulan özlem(fotoğrafı almaya gitmesi)....bunlar olacak ki hala human oldukları belli olsun.Bunlar son derece insani çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 bırah ya pembe dizi izliyoz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 RİCK ZENCİYE KAYSIN GÖZLER BAYRAM ETSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 @Ardeth ne alaga arkadşım...azcık reel ol ya=) ben sevdim böyle hoşluklar yapsınlar.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ahaha cogzel olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Haha süper hakkaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 ahahah çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 zenci kadın güldü ya lan ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2013 Xenocide said: RİCK ZENCİYE KAYSIN GÖZLER BAYRAM ETSİN olacak herhalde o da gözler bayram eder mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Şu Carl'da bi Daryl tribi mi var yoksa bana mı öyle geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 ee çocuk kendine bir rol model seçeceki...=)varsın Daryl olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2013 geçen gün cnbc-e'de 2. sezondan eski bölüm gördüm de, shane carl'a "STOP TRYING TO GET YOURSELF KILLED MAN" diyor. üstüne 15 bölüm filan geçmiş, çocuk daha beter lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Çok acayip bi dizi oldu yahu... Birbirine hiç benzemeyen iki bölüm üst üste, haftaya çok daha başka bir bölüm izleyeceğimiz de belli şimdiden. Spo içine almaya gerek var mı bilmiorum ama bende şu hissi yarattı: Bir bölüm mü atladım ben? Sanki bir sıçrama var iki hafta arasında bişey sürekliliği bozuyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 İyi bölümdü, sezon finali bu konu kapanacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 @sostizm Çünkü 2 bölümdür başlarda hiçbir konuşma dialog geçmeden harekete geçildi. Geçen bölüm sonu dönüyorlardı cephaneyi alıp bu hafta direk valiyle bi odada konuşurlarken bulduk. Arası yok. Bölümde aslında valinin askerlerinin de savaş istemediğini sadece valinin savaşı istediğini gördük. Aslında Rick Valiyi öldürse sorun çözülebilirdi.Bölüm fena değildi de off bitmesin diceğim bir bölüm değildi.Savaşı son 2bölümde çıkarcaklar, belli oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 o "atladım mı len acaba " hissi bende de oldu hatta bir ara..rick rüya görüyor herhalde dedim=) spo andrea'nın son sahnelerdeki iyi kalpli cici kız tavırları fazla abartı çok belli etti gov'a uyuz olduğunu ,hayır sorun umarım governar anlamaz taraf değiştirdiğini...pis herif. Rick söylemedi ya Michonu istediğini governar'ın,çok kral hareketti bence.Hani şöyle de yapabilirdi. "governar Michonu istiyor benim cvbım hayır o yüzden savaşıyoruz" da diyebilrdi hapisanedekilere... tabi onu yapsa bir münazara olacaktı ufak çapta verelim vermeyelim diye..hatta Michon çok gururlu olduğundan çekip gidebilrdi de...onun yerine böyle bir açıklama yapması çok akıllıcaydı,bir taşla iki kuş,respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 rick vurmalıydı governoru milton öldürecek bence sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Şu sahne yetti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 andrea gidicimi yoksa ? eğer öyleyse rahatça izlemeye başlıyabilirim artık (tu) 3. sezon 4. bölümde kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar