Starscream Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 / yapılmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Gerizekalı mısınız arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Myles Kennedy benim için Slash'ten daha kıymetli bir musiki adamı, daha çok hayranı olduğum bir kişilik. Kısıtlı zeka yorumları yapmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 keslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Myles Kennedy'nin sesi 30 dk'dan sonra kulaklarda karatahtaya tırnak sürtme efekti etkisi yaratıyor. İlk 2-3 şarkısı güzel. Haters Gonna Hate. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 amacım kesinlikle provokasyon değil ve başıma bir iş gelmeyecekse söylüyorum; ne slash'ı ne de GnR'yi seviyorum. Konserine gidenlere iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Vur dedik kırdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Hadi biri çıkarsın sahne önü bilet, aslanlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Normal ayakta bileti olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 GwindonSurion said: dark soul sat bize sahne önünü http://www.youtube.com/watch?v=sUs46n7PPYY Sunu bir hafta once gorsem dusunebilirdim ama artik cok gec, otobus biletleri alindi, kalinacak yer ayarlandi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 eee kimler geliyor şimdi buradan sadfsad görüşemeyiz gerçi akşam da hayat işte, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Slash'da Myles'da efsaneydiler ya. Çok iyiydi. Hele bide sonda Welcome to the Jungle ile Paradise City'e girdiklerinde. Umarım bir daha gelirler. Yannız çok anlamam gerçi ama ses sistemi çokda iyi değildi sanırım. Böyle Myles'ın sesi boğuktu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 mükemmeldi cidden, ses sisteminde büyük bir sorun yoktu yalnız böyle bana da bas fazlaydı gibi geldi sadece. Hepsi çok temiz çaldılar ve gittiler. Slither birde çok hoşuma gitmedi ama olsun, geneli o kadar iyiydi ki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Myles baya sasirdi , seyirciler cogu sarkiya eslik edince..Slash her zamankinden biraz daha samimiydi sanki.Paso you guys are amazing diyip durdu..Gecenin bombasi basci dayiydi.Super bir enerji var herifte,vokalide baya saglamdi.Konser sonunda yanimdaki arkadasla uzerimize pena yagdirdi resmen.Millet uzerimize cullandi,1 tane zor kaptik :) Bu arada 30-35 yaslarinda 2 tane kezban yuzunden sahne onundekiler arasinda ufak bir tatsizlik yasandi.Konserin ortasinda gelip, en arkadan , sahne onune dogru millette yapisa yapisa gittiler.Az kalsin dayak yiyceklerdi , uzadilar sonra.Allah belalaeini versin diyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 abi basçı ve diğer gitaristin vokalleri harikaydı. Şuan ki Axl'dan falan daha iyilerdi net bir şekilde, bu arada pek bilinmez ama Myles'ta çok feci iyi bir gitaristtir. Kirk falan hayatımda gördüğüm en iyi gitarist demişti onun için, dün ritme eşlik etmek dışında pek birşey yapmadı doğal olarak ama o bile iyi geldi. Ben fazla memnun kaldım ya, bir daha gelsin sorgusuz sualsiz giderim. http://www.youtube.com/watch?v=-44C0CZBaPs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=tF3GIX9_E9k Guns n Roses'ıın gitaristte baya Slash çakmasıymış. Hani o gidince daha böle orjinal birini bulsalarmış afsg. Myles şundan iyiydi bide harbi. buda bonus olsun http://www.youtube.com/watch?v=BRYCFfJW0N4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://www.moshcam.com/slash-featuring-myles-kennedy-and-the-conspirators/sydney-entertainment-centre-1375.aspx#/22-paradise-city burda da direk sydney konserinin tamamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Sunu kim çektiyse helal olsun dedim.Ses kalitesi muazzam.Ayrıca üstteki GnR konseri ile kıyaslayınca, slash tek başına 10 kere döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar