Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Goering said:

dumbell ile gogus nasil calistiririm veya vucut agirligiyla?

gogusler dumduz usuyoruz reisler

dumduz gogus benchsiz nasıl bombeleşir ki?

incline şınav tarzı bişi mi lazım?

var mi yolu?
15x3 setten 4 degisik pushup yapiyorum
hicbiri gogsume yaramiyo
arka kol ve sirtim gelisiyo?
Sosyal ağlarda paylaş

Goering said:

arka kol ve sirtim gelisiyo?

ne kadardır yapıyorsunda triceps ve back in geliştiğini anladın?
hayır, onların geliştiğini takip edecek kadar zaman geçtiyse ve chest gelişmediyse %100 yanlış yapıyorsun push upı. youtube den chestpush diye yaz adam ellerini ve ayaklarını nasıl koyuyor iyi bak derim
Sosyal ağlarda paylaş

evde yerde bile dumbbell push up ve fly yapsan gelişir, üstüne şınav çekersin. gayet gelişme görürsün. ha hardcore düşünüyorsan çok şekilli olsun, baya sağlam olsun falan gibi, onun için adam gibi spor salonuna gidip benchpress çalışıcan bar ile, incline da yapacan üstüne decline da.. üstüne fly ve ağırlıklı şınav çakacan bi de.
Sosyal ağlarda paylaş

Kurlu degilsen split programlar uzun vadede cok iyi degil. Fullbody, 2split veya push/pull/legs tipi calismalar daha etkili oluyor.

Naturel bir adamin adeleyi tek gunde dibine kadar vurmasi istenen sonucu vermiyor. Cunku steroid kullanmadigindan, kas boyle bir volum e istenen buyume ile tepki vermiyor. Volum u haftaya bolmek ve daha frequent hale getirmek daha anlamli oluyor.

Ama donemsel olarak spesifik amaclar icin yapilabilir. Bunda bir yanlis yok.

Hayvanoglu hayvan arkadaslarinin da kaninda ne var ne yok hic bir zaman bilemezsin. Ama ciddi anlamda kutleli ve ayni zamanda define ise, temiz 2 kur gormustur merak etme. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...