tiLi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 2 ayda gitmiyor ama 6 ay gitmeyip sadece alkolle beslenirsen gidiyor. su an 6 barfiks cekiyorum denedim saka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 hangi tur barfiks, sırt mı biceps mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Esh said: Goering said: dumbell ile gogus nasil calistiririm veya vucut agirligiyla? gogusler dumduz usuyoruz reisler dumduz gogus benchsiz nasıl bombeleşir ki? incline şınav tarzı bişi mi lazım? var mi yolu? 15x3 setten 4 degisik pushup yapiyorum hicbiri gogsume yaramiyo arka kol ve sirtim gelisiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 20 25 kilo 2 dumbelle la bi de dandik sehpayla press yaparsın abi. benim aklıma gelmiyo başka bi yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ben anca 4 barfiks çekiyom yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Goering said: var mi yolu? 15x3 setten 4 degisik pushup yapiyorum hicbiri gogsume yaramiyo arka kol ve sirtim gelisiyo? http://www.youtube.com/watch?v=VmB1G1K7v94 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Goering said: arka kol ve sirtim gelisiyo? ne kadardır yapıyorsunda triceps ve back in geliştiğini anladın? hayır, onların geliştiğini takip edecek kadar zaman geçtiyse ve chest gelişmediyse %100 yanlış yapıyorsun push upı. youtube den chestpush diye yaz adam ellerini ve ayaklarını nasıl koyuyor iyi bak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Esh said: hangi tur barfiks, sırt mı biceps mi? sirt da 6 ay once uzerime 10 kilo baglayip 8-10 cekiyodum pehey. kilom da ayni, kilo aldim diye diil guc gitmis. bakalim birazdan yine deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ben zorlasam 10 çıkartıyorum sırt barfikste. kapıya taktım barı, gunde 3-4 kere asılıyorum. kapıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 ahahasdasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 kolları bıraktığından emin misin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2013 evde yerde bile dumbbell push up ve fly yapsan gelişir, üstüne şınav çekersin. gayet gelişme görürsün. ha hardcore düşünüyorsan çok şekilli olsun, baya sağlam olsun falan gibi, onun için adam gibi spor salonuna gidip benchpress çalışıcan bar ile, incline da yapacan üstüne decline da.. üstüne fly ve ağırlıklı şınav çakacan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 cesit az oldu daha cok hareket yazsaydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 bende çok minimal gördüm insanın canı sıkılır o kadar hareket ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 ben sana tek hareket sölicem konu kapanmıştır "şınav pozisyonu sex". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 hardcore çalışan biri, göğüs günü 5 hareket yapamaz mı yani göğüse? valla benim bu işle uğraşan hayvan oğlu hayvan 2 arkadaşım var, ikisi de 5 hareket yap dediler bana mesela (biri pullover gerçi tam sayılmaz diyelim hadi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 yapılrı her türlü üst alt iç dış her tarafı çalışltrayım derken zaten 4 hareket ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Kurlu degilsen split programlar uzun vadede cok iyi degil. Fullbody, 2split veya push/pull/legs tipi calismalar daha etkili oluyor. Naturel bir adamin adeleyi tek gunde dibine kadar vurmasi istenen sonucu vermiyor. Cunku steroid kullanmadigindan, kas boyle bir volum e istenen buyume ile tepki vermiyor. Volum u haftaya bolmek ve daha frequent hale getirmek daha anlamli oluyor. Ama donemsel olarak spesifik amaclar icin yapilabilir. Bunda bir yanlis yok. Hayvanoglu hayvan arkadaslarinin da kaninda ne var ne yok hic bir zaman bilemezsin. Ama ciddi anlamda kutleli ve ayni zamanda define ise, temiz 2 kur gormustur merak etme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Perfect çok haklı forumun en haklısı seçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Soris said: Perfect çok haklı forumun en haklısı seçelim. yok en haklısı bence killer ya. neyse Perfectionist şu stroid kür fiyatları ne civarda. ben çok pahalı olduğunu duydum ama sen doğrusunu biliyorsundur. bana 600-700 civarı dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 roidci yusufmu ne vardı perfectin arkadaşı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Çenemi aşağıya indirince sağ arka kaburganın altındaki kas gerilip acıyor ya. Sabah kalktığımda da orası tutuk kalkıyorum nedendir acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Size yazanda kabahat amk. Debelenin durun oldugunuz yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2013 Perfectionist said: Size yazanda kabahat amk. Debelenin durun oldugunuz yerde. perfect cidden fiyatları merak ediyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar