Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Abi kalori sayıp kaloriden kısmak tam bir memur kafası bende çok yaptım ama hatalı bir tutum. Hayvan gibi de yiyeceksin hayvan gibi de antrenman yapacaksın hayvan gibi de aktiviten olacak. Başka türlü olmuyor. Öbür türlü kalori kıstığında vücut kıtlık moduna giriyor hormon sentezin azalmaya başlıyor.

Hayvan gibi yiyip hayvan gibi antrenman yapıp da başarıya ulaşanlardan forumdaki en iyi örnek Jager. Sorun bakalım adam gün içinde neler yiyor ama bir de aktivite seviyesini sorun.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

abi zaten tok yapmayın antremanları 2-2.5 saat öncesinden bişi yememiş olun en az, antremandan 45-30dk önce bi kahve içersin 20gr civarı da bitter çikolata yesen yeter

tutar mı diyosun ? 12.30 gibi öğle yemeyi yiyorum, 3 - 4 arası bir paket light limonlu bisküvi yiyorum. akşam da antrenmana gitmeden bi kahvce-çikolata atsam tutar diyosunuz yani.

bu akşam dediğini yapayım bakalım, adam BADİ ŞAMPİYONU sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

@deno
abi sorisin dediği gibi antremandan 3 saat önce gibi bi karışık çerez yesen (ceviz badem fındık fıstık leblebi) yarım muz yada elma yesen antremana kadar yeter ant den 45 dk öncede kahve-çikolata yaparsn, antremandan sonra eve dönünce mis gibi yemeğini de yersin hem geç yediğin için başka bişi atıştırmana gerek kalmaz yatar uyursun sonrada istediğin zaman
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben açlığa yenik düşüyordum, iş cidden yoruyor adamı. bir de ben gün içinde iki kez 12 kat merdiven çıkma, bilerek koşuşturmalı işler alarak sürekli hareket halinde olmayı seven biri olduğum için ekstra bir yorgunluk oluyor ve o yemek + 1 saat dinlenmeye ihtiyacım oluyor.

mayıs'dan itibaren çıkış saatlerimiz fıstık gibi olacak, ama gene de dediğinizi uygulicam bugün.
Sosyal ağlarda paylaş

evden neden götürmüyorsun? ben öle yapıyorum. her gün saat 12:30 da 160g diet ton balığı konserve yiyorum. akşam 8de spora gidiyorum bu yüzden 17:00 da 300g et 100g pilav veya makarna yiyorum yatana kadar başka bişi yemiyorum eskiden saat 23:00da sporan dönünce 100g et yerdim şimdi miğdem küçüldü yiyemiyorum alternatif arıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

evden neden götürmüyorsun? ben öle yapıyorum. her gün saat 12:30 da 160g diet ton balığı konserve yiyorum. akşam 8de spora gidiyorum bu yüzden 17:00 da 300g et 100g pilav veya makarna yiyorum yatana kadar başka bişi yemiyorum eskiden saat 23:00da sporan dönünce 100g et yerdim şimdi miğdem küçüldü yiyemiyorum alternatif arıyorum

ton balığı tamam da et ile makarnayı yapamam ki ? öyle bir ortamı yok yani işimin, müşteride oluyoruz hep. orada ne çıkarsa o.

sen bunu iş yeri için söylediysen sen nasıl et makarna ayarlıyorsun kendine o saatlerde ? mola diye çıkıp et mi yemeye gidiyorsun abi lol.
Sosyal ağlarda paylaş

abi jaegle nasil kiyaslarsin :)

adam zamaninda warrior diette yapti gunde iki idman yapiyor turkiye birincisi vs..

iyi o zaman cok kasip iyi yersek jordan gibi baskette oynariz.

kalori saymak onemli bence. hayvan gibi yiyip her zaman hayvan gibi calisamassin cunku sen hayvan gibi calistigini sansanda vucudun iki ay sonra o calismaya alisip cok daha az enerji ile isi goturuyor. ayrica ornek olarak acip herhangi bir vucut gelistirmecinin beslenmesini izleyebilirsin. adam grami gramina koyuyor malzemeyi e herhalde onlardan daha hayvan calisilmaz.

extreme ornekler geneli baglamamali.

ha tabii birde hedef onemli.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bu kadar kasmamak gerek ya al bende saydım işte kalori 3 ay boyunca yağ da yaktım ama kalori kıstığım için kendimi çok iyi hissetmemeye başladım. Bu yanlış yani en güzel yağ yakma metodu bence bazal + fiziksel aktivite
yani 2500 mü yakıyorsun
3000 yiyeceksin o gün içinde
1000 yakacak da aktiviten olacak gün içinde. Hemde bu gün içine yayılmış olcak. Mesela sallıyorum sabah 30 dk yürüyüş yapıyorsan öğlen de yapacaksın akşamda gibi. Kas inşası için çalışıyorsanda o 500 ü bırakıcan kalıcak öyle. Öbür türlü olmuyor abi cidden.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Wolas said:

evde hazırlıyorum aliminyuma sarıp işe getiriyorum patrona mikrodalga aldırdı sağolsun sekreter ısıtıp afiyetle yiyorum :) sen satış yapıyorsan haklısın seninki zor en azından çıkan yemeklerde et kısmını çift porsiyon alıp diğerlerini almama önerisini getir belki kabul ederler.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...