Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 63 kilo hehe o kilods olsam tek elle barfiks cekerim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 işte herkes öyle diyor ama bir el atin neyi yanlış yapıyoruz ne yapmamız lazım :( Herkül gibi adamlarsınız bırakın sidekick olayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sırt kasların zayıf olabilir muhtemelen. lat çalış biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 normal en zor hareketlerden barfiks. cok takilma zaman icinde tekniginide ogrendiginde yaparsin. elinden gelen cabayi goster yeterli. barfiks cekemiyorum sirtim guclenmeyecek diye bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Tabure koy altina calisirken sonra aklima geldikce takil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://i46.tinypic.com/15qalhv.jpg sağdaki abla gibi yapıyorum sandalyeyi biraz daha ileri koyuyorum daha zor olsun diye. O halde böyle çekmeye devam edeyim arada boş günlerde 1-2 LATS hareketi atarim dumblela falan yapılanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sanssizsansli said: abi sen anlama özürlü müsün bilemedim. ben dalak şişmesiyle ilgili yazıyorum sen dalağım şişmiyor ki diyorsun hahaha. banane senden ya. dingillikte sınır tanımam diyorsun ,orda birkaç madde sıralanmış dediğin şey ,benim soruma verilen cevaptı ,haliyle o maddeden yola çıkarak dalak hakkında görüş belirtmen baya dingilce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 abi off seçilmiş kişi bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kosarken nefes alıp verme olayını felan tartısıyosunuz sanırım , ayak adımlarıyla ritimle olucak bi sekilde nefes alıcaksın ve gogusden almaman lazım gereksiz enerki sarfeder her nefes alısında karnını sisiriceksin verdiginded o sisik inicek vs.. gogusden nefes almak sakıncalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bende de orda sıkıntı var ya, diyaframdan nefes için egzersiz yapmam lazım üşeniyorum :( bi de ne kadar hızlı koşmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 söylediklerine göre ortalama hızın koşarken doğru düzgün konuşmana izin verecek bir hız olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Üsteki mesaj, ben öle düşünmüyorum yaklaşık 1 aydır cumartesi ve pazarları hariç günde 5,5km koşuyorum 2 gündür 7km zorluyorum koştuğum süre 30 dakika. Koşarken biri ile konuştuğumda kendi içimde sağladığım nefes alıp verme sıram bozuluyor buda ani bir şekilde nefessiz kaldığım için yorulmama sebep oluyor. Ne kadar iyi nefes alıyorsanız o kadar iyi fonksiyonlarınız çalışır eğer nefes alamıyorsanız yorulursunuz dalak problemi yaşarsınız vs. Benim tavsiyem, takın kendinizi gaza getirecek türden şarkıları kulağınıza. Kimse ile konuşmadan kendi halinizde temponuzu hiç düşürmeden transa geçip koşmanız. Koşarkende nefes alıp verme ritminizden hiç vazgeçmeyin. Belli süre sonra insan yoruluyor bırakyım artık diyor fakat bunu hissetip 2 -3dk dayanabilirseniz o çarkı atlamış oluyorsunuz ve vucüt devam edebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 bugun hocaya Glutamine siparisi vericem biraz kaygılarım var böle dogal olmayan yoldan vucuda bişiler sokmakta ama bi yanda sktr et nolacaah yaaa (ata demirer) diyorum al al bişi olmaz diosanız varmı önerdiniz marka falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Nefes alırken burundan 3 kısa alıyorum verirkende tek seferde ağızdan bırakıyorum. Giydiğin kıyafetin beli sıkı olmasın bazen o etkileyebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 2 metre civarı gerçek erkek var mı bench basan, bişey sorcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Salona gelen 2 adet Slav ırkından 180cm/50kg hatunu gören koca götlü Türk kızları, DNAlarına lanet okuyarak salonu terkettiler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Sparkcaster said: 2 metre civarı gerçek erkek var mı bench basan, bişey sorcam. Hey, i am the real man , they call me he-man :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ardeth said: tiLi said: Ardeth said: bişey sorcam mesela A aletini ya da egzersizini 5 adet 3 set yapacaksanız arka arkaya yap dinlen yap dinlen yap şeklinde mi yapmak daha iyi yoksa araya başka şeyler sokmak mı? arka arkaya yapınca 3. sette baya kasıyor araya soktuğun şeyin farklı kas grubu olduğunu hatta antagonist olduğunu varsayıyorum. antagonist kas gruplarını çalıştıran hareketlere örnek: biceps curl, triceps extension leg curl, leg extension seated row, bench press antagonist çiftler kullanarak superset yapmanın avantajları var. birincisi daha kısa sürede daha fazla iş yapıyorsun. kasların dinlenme süresi azalmıyor ama aynı süreye daha fazla set sıkıştırabiliyosun. zaman belki 1.3 kadar artıyor ama yaptığın iş 2 katına çıkıyor. ikincisi reciprocal inhibition ı azaltıyosun. böyle çalıştığında daha çok iş yapmana rağmen güçsüzleşmemeni belki biraz da bununla açıklayabiliriz. üçüncüsü antagonistleri ard arda çalıştığında neural drive ı arttırıyosun. son 2 madde 4-5 yıl önce okuduğum christian thibadeau yazısından alınmıştır. o da kaynak göstermemiş. antagonist pairing yapmadığın zaman daha iyi pump, bir kasa veya harekete daha iyi odaklanabilme gibi avantajları var. badici olcam demiyosan antagonistleri çiftleştir derim, programın genel hatlarına da bakar tabi şöyle anlatayım ben kullandığım hareket ve aletlerin hangi kas gruplarını çalıştırdığını bile bilmiyorum asıl amacım koşmak vb ama bir yarım saat 45 dakka falan ağırlık da çalışıyorum orda da bütün yapabileceğim şeylerden 2 ya da 3 set yapıyorum. bu koşullar altında bir aleti 3 kere arka arkaya yapmak mı daha iyi yoksa araya kas gruplarını dikkate almadan random bişeyler sokmak mı hareketleri ikişer ikişer grupla diyorum. gruplarken ilk önceliğin antagonistleri gruplamak olsun, antagonisti olmayanlarda da alakasız kasları grupla. zaman kazanırsın. nefes nefese girme hareketlere ama dinlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 xieon said: Selamlar Şimdi P90X de 1. ayım bitmek üzere dinlenme haftasına girdim. Şöyle bir durum var tüm ay boyunca elimden geldiğince her hareketi maks seviyede yaptım. gayet zorladım. fakat şöyle bir durum var barfiks hareketlerinde zorlanıyorum yani geniş barfiksi normal yapamıyorum. bu yüzden barfiksleri sandalye ile çekiyorum. Sorum şu 1 ay boyunca kol çalışırken falan ciddi bir güç artışı gördüm eskiden bitiremediğim egsersizleri şimdi bitiriyorum fakat barfikslerde pek bir değişiklik yok. Sizce bu normal mı? Bu konuda ne yapabilirim? not: boy 180 kilo 63 spor geçmişi 0 benim 2.ayda farketmeye baslamisti barfikste sandalyeyi kaldirip normale donmustum ama butun hareketlerde en buyuk farki 3. ay yasadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Sparkcaster said: bende de orda sıkıntı var ya, diyaframdan nefes için egzersiz yapmam lazım üşeniyorum :( bi de ne kadar hızlı koşmak lazım 12 km le kos ama efektif olmasını istiyosan 12 le 1 dk kosup 30 sn 16 a cık , bunu yapamıyosan 8-12 de olur aynı sekilde , robot gibi aynı hızda kosmak pek bi ise yaramıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 9.5 le yavaş tempo koşuyorum genelde, yüksek hıza çıkınca ki en fazla 11 denedim koşu bandında, koşu bandı ufak geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 şu başlıktaki postları okudukça sevgili göbeğimle birbirimize sarılıp gözyaşlarına boğuluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 robot gibi aynı hızda koşmak nefesini nasıl kullanacağını öğretirken aynı zamanda kondisyon kazandırıyor bu olmadan o dediğin anlık arttırmalar çok yoracaktır bedeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ufak geliyor ne demek ayağın arkasındamı düşüyor boy mu kurtarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar