axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Tamam crossu doğru biliyormuşum. Koşuyu da 8.5-9da falan yapıyorum öyle hızlı değil, ki bacak boyuma belki az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 cross'un olayı da biraz dizler zaten ,koşu bandı kadar canına okumuyor dizlerin ,cross ve pisiklet yapıyorum 15er dakikadan antreman sonrası ama cross baya sevimsiz bir alet ya sıkıcı ,yorucu ,bok gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ben küreği çok seviyorum kardiyo olarak gerizekalı salon da hepsini bozmuşlar aletlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Hangi kardiyo kalçayı ve aşağıya devamı inceltir. Tabiri caiz ise g.t incelten kardiyo nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Kürek göğüsle ilgili bi alet değil miydi ya? Bizim salondaki elemanlar göğüs gününde bana 12x3 falan yaptırıyorlardı ahah. Cahillik başa bela arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abi bolgesel incelme diye bi sey yok. sen efor sarfedersin, vucut kalori yakar. kalori yaktıkca kilo kaybeder ve tum vucudundaki yagı yakarsın. yani sadece gottekiler yansın, ya da once burası yansın diye bir olay yok. her yerden yanar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Tamamda heryer yandı bi orası kaldı ne g.t varmış bende be. Yak yak bitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gobek gotten once gittiyse helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Göbek erkeğin şanıdır o biraz kalabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ısınma amacıyla 10 dk koşuyorum her 2 dk da hızı 2 arttırıyorum 7-9-11-13-15 diye biritiyorum. antreman sonrasında 30dk 9 da koşuyorum bugün 10 deniycem . hergün aynı bacak çalıştığım gün sondaki koşuyu yapmıyorum . bundan önce bisiklet ve cross yapıyordum fakat baydım. kendinizi hangi cardio aletinde iyi hissediyorsanız onu yapın sürekli cardio yapıyorsanız kalp ritminizi kontrol ettirin kalbinizin dayanabildiği maksimum seviyeyi bilin ona göre zorlayın kendinizi örnek benim 190, 180 den yukarı çıkarmıyorum kendimi gebermeyim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Benim kardiyo ritmi genelde 120-130 civarı oluyor :P 9.5-10'la koşarken. Maşallah fil kalbi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bisiklet yaparken ölçebiliyordum koştuğumdan beri o iş yalan oldu ama eminimki o kadar yükseltemiyorumdur bisiklet çok daha yorucu gibi geliyor bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bisikletle koştuğun kadar nabız yapamıyorsun ya ,ben en abandığım zaman bile 140'ı geçmiyor ama koşu bandında 160dan aşağıya inmiyor,cross feci yoruyor beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Abi kardiyo zayıflamak için değil genel sağlık kalp damar sistemini korumak ve güçlendirmek için yapılan bir şey. Zayıflamak isteyen adam doğru beslenmeli. Aşırı obezse günde 100 gr dan fazla karbonhidrat tüketmemeli. Sırf bunu bile saysa kilo veriyor sonradan bununla birlikte kaloride kısarsa kilo veriyor. Bunu çevremdeki kimseye anlatamadım hayır yani bir insan bir insana güvenmiyor olabilir ama karşılarında örnek olarak varım yani geçirdiğim değişimi kendileri görüyor ve hala kafalarına bir şüphe düşmüyor. İşte aptallık böyle bir şey ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Kanuni said: Until ban.. ban himmmmm Lawl.. Nutri gene banned ne yapiyor bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Soris said: Abi kardiyo zayıflamak için değil genel sağlık kalp damar sistemini korumak ve güçlendirmek için yapılan bir şey. Zayıflamak isteyen adam doğru beslenmeli. Aşırı obezse günde 100 gr dan fazla karbonhidrat tüketmemeli. Sırf bunu bile saysa kilo veriyor sonradan bununla birlikte kaloride kısarsa kilo veriyor. o olay evde ve işte nasıl beslendiğiyle çok alakalı ama ya. Geldim akşam eve annem çorba bakla makarna yapmış. Lahana dolması da var yanında. Ne yiyim ben şimdi!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 irade de burda devreye giriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dicen ki annecim eline saglık makarnan çok güzel ama ben sadece bakladan yicem biraz da çorba alırım 200gr kadar da hindi göğsü yapıcam yanında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 bugün bokunu çıkardım 2 bölge çalıştım sonra 10 dk yürüdüm ardından 30 dakikalık karın antremanına katıldım iron core diyolar bizde sonra çıktım 30 dakikada 10 da koştum saat 11 oldu kovdular kovmasalar sabaha kadar da yüzmeyi düşünüyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 khala said: tiLi said: yıllardır aradığım gibi bir spor salonu buldum. prowler, sledgehammer falan var. ancak kemerburgazda. koç üninin ordan kemerburgaza gidilir mi bunun için bilmiyorum v3 ise süper tercih. aynen v3. ama belgrad ormanı içinden her gün 30dk git 30dk gel canıma okuyabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 fena gorunmuyor sitesinden baktim, ama, monthly program :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 aaa v3 görünce hatırladım baya alternatif bir salon orası tavsiye ederim eğitmenleri bilmem ama salon baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 haftanın 5 günü spora gidiyorum 2 fakrlı program yapıyorum her programda 2 bölge ve 10 hareket var cardio bu günlere dahil değil tavsiyeniz ne olur yakın zamanda programı değiştirmeyi düşünüyorum programda sadece hareketleri değiştirip diğerlerine dokunmasam olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HattoriHanzou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Wolas san size bu calismayida oneririm. Istanbul da iseniz Bujinkan dojo yu da ziyaret etmenizi dilerim. Video [video]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=SnohUdXSzsM&NR=1?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 yerlerde süründürmek için kimbilir kaç lira para alıyordur bunlar pehh ,gerçi uzun eşek falan da var programın içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar