Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

ısınma amacıyla 10 dk koşuyorum her 2 dk da hızı 2 arttırıyorum 7-9-11-13-15 diye biritiyorum. antreman sonrasında 30dk 9 da koşuyorum bugün 10 deniycem . hergün aynı bacak çalıştığım gün sondaki koşuyu yapmıyorum . bundan önce bisiklet ve cross yapıyordum fakat baydım. kendinizi hangi cardio aletinde iyi hissediyorsanız onu yapın sürekli cardio yapıyorsanız kalp ritminizi kontrol ettirin kalbinizin dayanabildiği maksimum seviyeyi bilin ona göre zorlayın kendinizi örnek benim 190, 180 den yukarı çıkarmıyorum kendimi gebermeyim diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kardiyo zayıflamak için değil genel sağlık kalp damar sistemini korumak ve güçlendirmek için yapılan bir şey.
Zayıflamak isteyen adam doğru beslenmeli.
Aşırı obezse günde 100 gr dan fazla karbonhidrat tüketmemeli. Sırf bunu bile saysa kilo veriyor sonradan bununla birlikte kaloride kısarsa kilo veriyor.

Bunu çevremdeki kimseye anlatamadım hayır yani bir insan bir insana güvenmiyor olabilir ama karşılarında örnek olarak varım yani geçirdiğim değişimi kendileri görüyor ve hala kafalarına bir şüphe düşmüyor. İşte aptallık böyle bir şey ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

Soris said:

Abi kardiyo zayıflamak için değil genel sağlık kalp damar sistemini korumak ve güçlendirmek için yapılan bir şey.
Zayıflamak isteyen adam doğru beslenmeli.
Aşırı obezse günde 100 gr dan fazla karbonhidrat tüketmemeli. Sırf bunu bile saysa kilo veriyor sonradan bununla birlikte kaloride kısarsa kilo veriyor.

o olay evde ve işte nasıl beslendiğiyle çok alakalı ama ya. Geldim akşam eve annem çorba bakla makarna yapmış. Lahana dolması da var yanında.

Ne yiyim ben şimdi!! :D
Sosyal ağlarda paylaş

bugün bokunu çıkardım 2 bölge çalıştım sonra 10 dk yürüdüm ardından 30 dakikalık karın antremanına katıldım iron core diyolar bizde sonra çıktım 30 dakikada 10 da koştum saat 11 oldu kovdular kovmasalar sabaha kadar da yüzmeyi düşünüyordum :D
Sosyal ağlarda paylaş

khala said:

tiLi said:

yıllardır aradığım gibi bir spor salonu buldum. prowler, sledgehammer falan var. ancak kemerburgazda. koç üninin ordan kemerburgaza gidilir mi bunun için bilmiyorum

v3 ise süper tercih.

aynen v3. ama belgrad ormanı içinden her gün 30dk git 30dk gel canıma okuyabilir
Sosyal ağlarda paylaş

haftanın 5 günü spora gidiyorum
2 fakrlı program yapıyorum
her programda 2 bölge ve 10 hareket var
cardio bu günlere dahil değil
tavsiyeniz ne olur yakın zamanda programı değiştirmeyi düşünüyorum

programda sadece hareketleri değiştirip diğerlerine dokunmasam olur herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...