Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Kisi yuksek proteinli beslendigi surece Aminoasit supplement olarak gerekli degil.

Vucudun whole food lardan daha iyi faydalandigini gosteren bir takim calismalar mevcuttu (pesinen link veremem aramak lazim) Yani protein tozu bile olsa en azindan daha kompleks yapida. Ama en iyisi kaliteli protein kaynaklari yemek (et yumurta peynir vs)
Sosyal ağlarda paylaş

Askere gidiyorum şimdi haftaya, kısa dönem inş, askerliğini yapmışlara bir sorayım dedim kas kütle kaybı çok fazla oluyor mu askerde. Nereden baksan 6 ay hani, kilo kaybı olması kaçınılmaz gibi ama geldiğimde de 50 kiloya düşüp 10 kiloluk dumbbell'lerle geri dönmeyeyim yani...
Nedir tecrübeleriniz, şınav mekik, barfiksle zararı hafifletir miyiz...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 5 ay önce filan en çok 80 squat yapıyodum bu hafta yeniden başladım şimdide 70 yaptım ilk gün. Demekki çok kayıp olmadı bunun artık 150 ye kadar yolu var.
Bench de hiç bi zaman süper yapamadım zaten hepi topu 3-4 ay çalışmıştım. Ondada en fazla 60 yapabiliyodum.
Efendi gibi çalışırsam ondada sene sonu 100 ü geçeceğime inanıyorum.
Kollar çok güçsüz ayaklarda 13.5 kas var kollarda 4.9 filan. Olmaz böyle.
İlk bi str kasayım sonra haftada 2 gün kol çalışcam sırf.
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

100kg gayet iyi hacı ama 2. paragrafta ne demek istediğini anlamadım ya kafa basmadı açıklayabilir misin :D mideni kasarak niye dolaşıcan :D

şimdi karın kasının sıkılı kalması durumu var. şeyi düşün olympialar öküz gibi göbekli mesala zank diye pozu bi veriyo çıkıyo karın kasları. şimdi kasın sürekli kasılı durması alıştırır mı yani. bende mesala hiç sıkmassam göbek dışarda druyor, sıkınca tak diye içeri.

bizim hoca şey diyo öyle karın kasıyla gezen yok zaten diye de, hani zaten varsa normal hailnde de gözüksün diyorum ben
Sosyal ağlarda paylaş

mrb.
183 boy 73 kilom.bende baya bi gobek var.bunu kosu bandinda kosarak yok etmek istiyorum.ama sadece kosacagim.baska bisey yapmak istemiyorum mekik haricinde.mumkun mudur?daha once fitness yaptim cok iyi gelisme gosterince, haa kolaymis yea diye biraktim.vucudumdan memnunum gobek haricinde.
kac km/saat ayarlayayim aleti ve kac dk kosayim ki 1.5 ayda falan gitsin gobek.beslenmemi de değiştirmek istemiyorum.
cevaplar için tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...