Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bitter çikolata yiyorum ben çok kral enerji veriyor kas yapımında da yardımcıymış nerde okumuştum sallamıyorlarsa sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 HERKES BİŞİ DİYO BİLADER EN İYİSİ KENDİ KAFAMA GÖRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bu sporda herkesin kendi doğrusu var tek doğru yok. çiklot antrenman sonrası kas yorgunluğunu alıyo okduum ben. çikoatalı süt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Abi dips ne biliyim eller karşıya bakıcak şekilde barfiks nası yapıyonuz ya 3 ay oldu iyi de geliştim 78 kiloyum yok 1 tane bile yapamıorm. maksimum bench dips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 barfiksi bende çekemiyorum ya dips yapıyorum ama. chin up yapıyorum fln. zayıfım bi de aslında kolay çekmem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2012 barfiksdir dipsdir böle vücut ağırlığıyla yapılan hareketlere alışmak gerekiyo 1 tanede olsa yapmaya çalış, zamanla ilerler zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ya belki 40 kere soruldu 40 kere cevaplandırıldır. ben de bilmyiyor değilim farkları ama yine buraya da sorayım. amino asit varken protein tozu ne denli gerekli? in before doğal yollardan protein almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Kisi yuksek proteinli beslendigi surece Aminoasit supplement olarak gerekli degil. Vucudun whole food lardan daha iyi faydalandigini gosteren bir takim calismalar mevcuttu (pesinen link veremem aramak lazim) Yani protein tozu bile olsa en azindan daha kompleks yapida. Ama en iyisi kaliteli protein kaynaklari yemek (et yumurta peynir vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 105 benç yaptım sonunda bi 100 gördük göğüste 4. senede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 do you even ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 ezik bir kg olabilir napalım bu kadar şuan anca sfdk karnı sıkıp gezmeye ne diyosunuz? fazla sıkıldığında göğsü aşağı çekiyo da böyle hafif sıkılı gezmeye. gerçi belime vuruyo ben öyle yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Ben dun 110kg gordum hayvani carb load sonrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Askere gidiyorum şimdi haftaya, kısa dönem inş, askerliğini yapmışlara bir sorayım dedim kas kütle kaybı çok fazla oluyor mu askerde. Nereden baksan 6 ay hani, kilo kaybı olması kaçınılmaz gibi ama geldiğimde de 50 kiloya düşüp 10 kiloluk dumbbell'lerle geri dönmeyeyim yani... Nedir tecrübeleriniz, şınav mekik, barfiksle zararı hafifletir miyiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 whey götür yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 valla askerde nasıl olur bilmiyorumda ben 3ay ara vermek zorunda kalmıştım bi 7 ay önce de baya güç kaybı yaşamıştım gerçi göğüste topladım sayılır eskiye görede bicepsle omuzda eski gücüme yaklaşamadım bile ama görünüş eskiye göre daha iyi nasıl oldu anlamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Askerde 10kg civari dusus oldu bende. (sirnak) baya da kas gitti. Fazlasiyla geri aldim ama. I <3 muscle memory :D Emin ol askerde kas kaybindan daha buyuk dertlerin olacak. (umarim olmaz da rahat askerlik yaparsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Killer said: ezik bir kg olabilir napalım bu kadar şuan anca sfdk karnı sıkıp gezmeye ne diyosunuz? fazla sıkıldığında göğsü aşağı çekiyo da böyle hafif sıkılı gezmeye. gerçi belime vuruyo ben öyle yapınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 100kg gayet iyi hacı ama 2. paragrafta ne demek istediğini anlamadım ya kafa basmadı açıklayabilir misin :D mideni kasarak niye dolaşıcan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben 5 ay önce filan en çok 80 squat yapıyodum bu hafta yeniden başladım şimdide 70 yaptım ilk gün. Demekki çok kayıp olmadı bunun artık 150 ye kadar yolu var. Bench de hiç bi zaman süper yapamadım zaten hepi topu 3-4 ay çalışmıştım. Ondada en fazla 60 yapabiliyodum. Efendi gibi çalışırsam ondada sene sonu 100 ü geçeceğime inanıyorum. Kollar çok güçsüz ayaklarda 13.5 kas var kollarda 4.9 filan. Olmaz böyle. İlk bi str kasayım sonra haftada 2 gün kol çalışcam sırf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Jaegerjaquez said: 100kg gayet iyi hacı ama 2. paragrafta ne demek istediğini anlamadım ya kafa basmadı açıklayabilir misin :D mideni kasarak niye dolaşıcan :D şimdi karın kasının sıkılı kalması durumu var. şeyi düşün olympialar öküz gibi göbekli mesala zank diye pozu bi veriyo çıkıyo karın kasları. şimdi kasın sürekli kasılı durması alıştırır mı yani. bende mesala hiç sıkmassam göbek dışarda druyor, sıkınca tak diye içeri. bizim hoca şey diyo öyle karın kasıyla gezen yok zaten diye de, hani zaten varsa normal hailnde de gözüksün diyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 omurgayı zorlar bence bosuna ya gerek yok yürürken falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 evet bele vuruyo ztaen benim direk sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Arkadaşlar sizce calorie restriction da muscle density artarmı düzgün çalışırsak? Muscle mass artmaz zaten biliyorumda. Peki ya density? Gerekli yağı protein i alırsak artar mı ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 mrb. 183 boy 73 kilom.bende baya bi gobek var.bunu kosu bandinda kosarak yok etmek istiyorum.ama sadece kosacagim.baska bisey yapmak istemiyorum mekik haricinde.mumkun mudur?daha once fitness yaptim cok iyi gelisme gosterince, haa kolaymis yea diye biraktim.vucudumdan memnunum gobek haricinde. kac km/saat ayarlayayim aleti ve kac dk kosayim ki 1.5 ayda falan gitsin gobek.beslenmemi de değiştirmek istemiyorum. cevaplar için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar