KidLazer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 eski kız arkadaşımın babası dünya 4.sü balkanlar banko 1.siydi çok sıkıntılı bi durum manitanızı iyi seçin sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sorieno said: Şu kapıya monte barfikslerden aldım ama kapının eşiği epey geniş olduğu için oturmuyor. Ne önerirsiniz? Onların baya uzayabilen modelleri var. Bende bebeler asılsın falan diye geçenlerde aldım ama güvenemedim kayar düşer kullanırlarken diye ve kapıyıda delmek istemediğimden gittigidiyordan koridor için olanlarından aldım. Genişliği 116cm benim kullandığım ama 140CMe kadar yapabiliyorlar. Benim aldıgım marka bu ama boyutlarını ayarlattırabilyorsun telefonla konusup. http://urun.gittigidiyor.com/spor/koridor-barfiksi108-10-10cm-128cm-kargobedavagu-81841647 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sizce yağ yakımı için antreman öncesimi sonrasımı koşulmalı hangisi daha efektif olur? birde fazla koşmak bacak kaslarını yiyormuş. bişi dediler çok koşmaktan o kalmıyormuş kaslarda sonrada kas yıkımı oluyormuş bacakda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yag yakmak icin interval running iyi derler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fizban said: arkadaşlar ben geçen hafta spora başladım. çok kaslı olmak istemiyorum sadece fit olsam yeter. fakat şimdiden çok kaslı oldum ne yapmam lazım ? ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Wolas said: sizce yağ yakımı için antreman öncesimi sonrasımı koşulmalı hangisi daha efektif olur? birde fazla koşmak bacak kaslarını yiyormuş. bişi dediler çok koşmaktan o kalmıyormuş kaslarda sonrada kas yıkımı oluyormuş bacakda ben yıllarca dedim bu roberto carlos hiç kosmuo die, olurmu kanatlardan paso bindirio dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tiLi said: yıllardır aradığım gibi bir spor salonu buldum. prowler, sledgehammer falan var. ancak kemerburgazda. koç üninin ordan kemerburgaza gidilir mi bunun için bilmiyorum v3 ise süper tercih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Wolas said: sizce yağ yakımı için antreman öncesimi sonrasımı koşulmalı hangisi daha efektif olur? birde fazla koşmak bacak kaslarını yiyormuş. bişi dediler çok koşmaktan o kalmıyormuş kaslarda sonrada kas yıkımı oluyormuş bacakda sonrasında koş ,fazla koşmaktan kastın 3 saat koşmaksa yapma tabi ,30-45 dk yeterli bence antreman sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 antrenman sonrası 45dk kosun sonra gelin bi de beni tasıyın sırtınızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Gün 1: Kardiyo (tercihen Pazartesi) Gün 2: Sınav, mekik ve barfiks Gün 3: Az kardiyo bol ağırlık Gün 4: Sınav, mekik ve barfiks Gün 5: Kardiyo Gün 6: Mangal rakı Gün 7: Mangal rakı Gün 8: Goto Gün 1 Run Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 toggie said: antrenman sonrası 45dk kosun sonra gelin bi de beni tasıyın sırtınızda. hahaha evet ya ,ben cardioyu sordu sandım ,cardio olarak da cevap verdim ,yoksa nereye koşuyorsun 30 dk 45 dk yalan direk ,cardio yapacan işte pisklet cross tempolu yürü vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 1 ay sürekli koşsanız çıkarsınız 40 dakkaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 40 dakka koşmak sorun degil kaçla koştugun sorun :P Ben mesela 9.5 ile yaklaşık 40 dakika koşabiliyorum ama 12 olursa 15 dakikada dalağımı tükürüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ben antrenman öncesi 3 incline ile 10 - 11 arası koşuyorum 10 dakikaya yakın. 2 - 3 dakika da 7 - 9 arası takılıyorum. antreman sonrası 20 dakika koşuyordum, artık koşu yerine cross yapıyorum 20 dakika. bacak günleri antrenman sonrası cardio yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 vucut gelistiriyosanız ve agırlık calısıyorsanız kosu yapmayın bosuna. antrenman sonrası yag yakmak icin hızlı tempo yuruyus yapabilirsiniz biraz. ona da gerek yok bence. tum vucut aglırlık calısın + sıkı diet = profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Crossla koşmanın teknik olarak farkı ne? Hani cross yormuyor falan baya rahat geliyor o yüzden ama koşmayınca eksik kalan ne tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ben kross sevmiyorum o yüzden yürüme ve koşu yapıyorum yani uyum meselesi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 axedice said: Crossla koşmanın teknik olarak farkı ne? Hani cross yormuyor falan baya rahat geliyor o yüzden ama koşmayınca eksik kalan ne tam olarak? cross yormuyor ? cross ve kürek en çok yoran yahu nasıl yorulmuyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 cross ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Havuzdan çıkmaya çalışan kurbağa hareketi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 hardcore cardio için 1) kürek 2) cross test edilmiş, onaylanmış bir şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Lan ben crossu yanlış mi biliyorum yoksa? Böyle ayaklı bisiklet gibi olan nane değil mi? Koşarken dalağım şişiyor ama crossta öyle bi olay yok, baya baya yakacak zorlukta yapsam bile rahat bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Sparkcaster said: cross ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 axedice said: Lan ben crossu yanlış mi biliyorum yoksa? Böyle ayaklı bisiklet gibi olan nane değil mi? Koşarken dalağım şişiyor ama crossta öyle bi olay yok, baya baya yakacak zorlukta yapsam bile rahat bitiriyorum. koşuyu kaçta yaptığına bağlı, şu mal gibi son hız koşan tiplerden olmadığını varsayıyorum. cross bu işte, http://i.imgur.com/R2ckbhM.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 arkadas kosu bandinda hic kosmayin zaten, yazik dizlerinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar