Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sorieno said:

Şu kapıya monte barfikslerden aldım ama kapının eşiği epey geniş olduğu için oturmuyor. Ne önerirsiniz?

Onların baya uzayabilen modelleri var. Bende bebeler asılsın falan diye geçenlerde aldım ama güvenemedim kayar düşer kullanırlarken diye ve kapıyıda delmek istemediğimden gittigidiyordan koridor için olanlarından aldım. Genişliği 116cm benim kullandığım ama 140CMe kadar yapabiliyorlar.
Benim aldıgım marka bu ama boyutlarını ayarlattırabilyorsun telefonla konusup.
http://urun.gittigidiyor.com/spor/koridor-barfiksi108-10-10cm-128cm-kargobedavagu-81841647
Mesaj tarihi:
sizce yağ yakımı için antreman öncesimi sonrasımı koşulmalı hangisi daha efektif olur?

birde fazla koşmak bacak kaslarını yiyormuş. bişi dediler çok koşmaktan o kalmıyormuş kaslarda sonrada kas yıkımı oluyormuş bacakda
Mesaj tarihi:
fizban said:

arkadaşlar ben geçen hafta spora başladım. çok kaslı olmak istemiyorum sadece fit olsam yeter. fakat şimdiden çok kaslı oldum ne yapmam lazım ?

ahahahaha
Mesaj tarihi:
Wolas said:

sizce yağ yakımı için antreman öncesimi sonrasımı koşulmalı hangisi daha efektif olur?

birde fazla koşmak bacak kaslarını yiyormuş. bişi dediler çok koşmaktan o kalmıyormuş kaslarda sonrada kas yıkımı oluyormuş bacakda

ben yıllarca dedim bu roberto carlos hiç kosmuo die,
olurmu kanatlardan paso bindirio dediler
Mesaj tarihi:
tiLi said:

yıllardır aradığım gibi bir spor salonu buldum. prowler, sledgehammer falan var. ancak kemerburgazda. koç üninin ordan kemerburgaza gidilir mi bunun için bilmiyorum

v3 ise süper tercih.
Mesaj tarihi:
Wolas said:

sonrasında koş ,fazla koşmaktan kastın 3 saat koşmaksa yapma tabi ,30-45 dk yeterli bence antreman sonrası
Mesaj tarihi:
Gün 1: Kardiyo (tercihen Pazartesi)
Gün 2: Sınav, mekik ve barfiks
Gün 3: Az kardiyo bol ağırlık
Gün 4: Sınav, mekik ve barfiks
Gün 5: Kardiyo
Gün 6: Mangal rakı
Gün 7: Mangal rakı
Gün 8: Goto Gün 1
Run
Mesaj tarihi:
toggie said:

antrenman sonrası 45dk kosun sonra gelin bi de beni tasıyın sırtınızda.

hahaha evet ya ,ben cardioyu sordu sandım ,cardio olarak da cevap verdim ,yoksa nereye koşuyorsun 30 dk 45 dk yalan direk ,cardio yapacan işte pisklet cross tempolu yürü vs
Mesaj tarihi:
40 dakka koşmak sorun degil kaçla koştugun sorun :P
Ben mesela 9.5 ile yaklaşık 40 dakika koşabiliyorum ama 12 olursa 15 dakikada dalağımı tükürüyorum.
Mesaj tarihi:
ben antrenman öncesi 3 incline ile 10 - 11 arası koşuyorum 10 dakikaya yakın. 2 - 3 dakika da 7 - 9 arası takılıyorum.

antreman sonrası 20 dakika koşuyordum, artık koşu yerine cross yapıyorum 20 dakika. bacak günleri antrenman sonrası cardio yok.
Mesaj tarihi:
vucut gelistiriyosanız ve agırlık calısıyorsanız kosu yapmayın bosuna. antrenman sonrası yag yakmak icin hızlı tempo yuruyus yapabilirsiniz biraz. ona da gerek yok bence. tum vucut aglırlık calısın + sıkı diet = profit.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Crossla koşmanın teknik olarak farkı ne? Hani cross yormuyor falan baya rahat geliyor o yüzden ama koşmayınca eksik kalan ne tam olarak?

cross yormuyor ? cross ve kürek en çok yoran yahu nasıl yorulmuyorsun ?
Mesaj tarihi:
Lan ben crossu yanlış mi biliyorum yoksa? Böyle ayaklı bisiklet gibi olan nane değil mi? Koşarken dalağım şişiyor ama crossta öyle bi olay yok, baya baya yakacak zorlukta yapsam bile rahat bitiriyorum.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Lan ben crossu yanlış mi biliyorum yoksa? Böyle ayaklı bisiklet gibi olan nane değil mi? Koşarken dalağım şişiyor ama crossta öyle bi olay yok, baya baya yakacak zorlukta yapsam bile rahat bitiriyorum.

koşuyu kaçta yaptığına bağlı, şu mal gibi son hız koşan tiplerden olmadığını varsayıyorum.

cross bu işte,

http://i.imgur.com/R2ckbhM.jpg
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...