Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Sorieno said:

Şu kapıya monte barfikslerden aldım ama kapının eşiği epey geniş olduğu için oturmuyor. Ne önerirsiniz?

Onların baya uzayabilen modelleri var. Bende bebeler asılsın falan diye geçenlerde aldım ama güvenemedim kayar düşer kullanırlarken diye ve kapıyıda delmek istemediğimden gittigidiyordan koridor için olanlarından aldım. Genişliği 116cm benim kullandığım ama 140CMe kadar yapabiliyorlar.
Benim aldıgım marka bu ama boyutlarını ayarlattırabilyorsun telefonla konusup.
http://urun.gittigidiyor.com/spor/koridor-barfiksi108-10-10cm-128cm-kargobedavagu-81841647
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

sizce yağ yakımı için antreman öncesimi sonrasımı koşulmalı hangisi daha efektif olur?

birde fazla koşmak bacak kaslarını yiyormuş. bişi dediler çok koşmaktan o kalmıyormuş kaslarda sonrada kas yıkımı oluyormuş bacakda

ben yıllarca dedim bu roberto carlos hiç kosmuo die,
olurmu kanatlardan paso bindirio dediler
Sosyal ağlarda paylaş

Wolas said:

sizce yağ yakımı için antreman öncesimi sonrasımı koşulmalı hangisi daha efektif olur?

birde fazla koşmak bacak kaslarını yiyormuş. bişi dediler çok koşmaktan o kalmıyormuş kaslarda sonrada kas yıkımı oluyormuş bacakda

sonrasında koş ,fazla koşmaktan kastın 3 saat koşmaksa yapma tabi ,30-45 dk yeterli bence antreman sonrası
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Lan ben crossu yanlış mi biliyorum yoksa? Böyle ayaklı bisiklet gibi olan nane değil mi? Koşarken dalağım şişiyor ama crossta öyle bi olay yok, baya baya yakacak zorlukta yapsam bile rahat bitiriyorum.

koşuyu kaçta yaptığına bağlı, şu mal gibi son hız koşan tiplerden olmadığını varsayıyorum.

cross bu işte,

http://i.imgur.com/R2ckbhM.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...