Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

hic bir gecerli aciklamasi yok ..yorgunluk dediginiz sey dokularda oksijensiz solunuma bagli laktik asit birikmesidir. keza bu da kaslarin verimli calismamasina ve protein icerigin de kronik donemde neden olabilir.5-6 saat dinlenme ile sorunsuz atlatilir

nick-post uyumu. gratz.
Sosyal ağlarda paylaş

dana kız ismi sonradan pişman olmayın yüklenmeyin :)

hafta içi hergün gidiyorum 2 farklı bölge çalışıyorum haftasonuda full yatış bazen gece antremanım oluyor :D
kas dinlenirken gelişime uğruyor bu yüzden arka arkaya günlerde aynı kas grubunu çalıştırmayın diyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

arada bir donk diye dalmak lazim konuya..bayanlar? baylar saygilar efendim.

wolas..iyi deneme kotu yanilma..

Perfectionist ..mm..sanirim evet.duydum ne diyormus sinir sistemi.

Memphis7 ..sinir sisteminin icinde zaten hepsi..

-Deno- tesekkurler efendim hos buldum siz nasilsiniz.

onun disinda ulkemizdeki neredeyse butun bodybuilding ile ugrasan insanlarin bilgileri genelde amerikan kaynakli sitelerden gelmekte.amerikalilar icin ise bu is coktan bir sanayi halini almis durumda.dolayisi ile size kilolarca sattiklari bilmemne itin bilmemne mitin esasinda bilmemkac milyon ton hasat ettikleri fastfood urunlerinin -misir tahil vs artiklarindan olusuyor yani super saglikli seyler degil.pazarlanmasi gereken bir urun varsa bunun reklami da olacaktir.o sitelerde binlerce yazi bulabilirsiniz kaslarinizi sisirmekte a 125 porteininin ne kadar sahane olacagini xyz otunun ozutunun cilgin yag yaktirdigini vs...
insanlar yavas yavas islenmis halde alinan besinlerin yada maddelerin bunyeye alim ve kullaniminda dogal maddelere gore farkliliklar oldugunu istenilen etkinin gorulmesinin soylendigi kadar super olmadigini yazip cizmeye basladilar. hatta ilac diye bildigi bir cok maddeyi tartisiyor tip... bu bilgiler isiginda aman bodyci kardeslerim madde kullanimini supplement olayini abartmayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dediklerini ispatlayacak makale, article, pubmed, ajcn, vs. Nerde?

Dediklerin bunyede etki yapmadi. Zaten 6 saatte recovery olur diye lafa girince 1-0 geride girdin oyuna ama hala sansin var. :) hit me with your best shot. :)

Bu arada sinir sisteminin adini duymus olmana sevindim. Simdi 3 gun ust uste 2RM deadliftler ve squatlar yapip ne ise yaradigini ogrenebilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...