Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Soris said:

Katılıyorum.
Ama bench press merkezi sinir sistemini çok yormuyor. Deadlift de 70% 1 rm de 15-20 tekrar 3 set yapsanız o zaman cidden kusarsınız.
2 haftadır pull up lar dışında baya baya crossfit tarzı antrenman yaptım baya bağımlılık yapıyor meret.

TUT calismasi yapacaksin. 50-60sn time under tension %40RM. Fullbody. Ortalama gunde 50gr karb ile.

Kralini aglatir valla... Cok fena...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sorma Perfect ben bile patatese muza abandım yani 3000 kalori yiyordum en az.

40% rm dediğimiz şey

Mesela tek bir seferde kaldırabildiğin en yüksek ağırlık 1 RM oluyor. Rep Max yani. E tek sefer 100% etmiş oluyor. 40% da işte gücünün 40% ını kullanarak kaldırabileceğin ağırlıklar oluyor kolayca çok fazla tekrar yapacağın ağırlıklar.
http://www.exrx.net/Calculators/OneRepMax.html
Bak şurda hesaplamak için link var.

Bak şu tablo süper ötesi anlatıyor hangi rep aralığı hangi şekilde kullanılıyor diye

http://i.stack.imgur.com/5zKlz.png

Bana soracak olursan amaç ne olursa olsun 12 rep 70% ten sonrası hikaye hiç gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

bugün muay thai antremanında bi arkadaşla bahsi açıldı max barfix dips şınav falan, 1400 şınav çekmiş aktif spor yaptığı dönem 45dk da(komando) başta şaşırdım acayip şimdi netten gines rekorlarına bakıyorum ağzım açık kaldı
http://www.recordholders.org/en/list/pushups.html
tek seferde 10500 tane çeken herif var
moraliniz bozulsun diye yazmıyorum bunu aksine hırs yapın insan gücünün sınırı yok resmen
benim için çok güzel bi pump oldu bunu gördüğüm
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

Killer said:

KARIN YAPIYOM KARIN KASI ÇIKMOYOHOOYOY

dfsdsdfds

cidden bu sene en çok karın çalıştığım sene heralde. çok bi gelişme gözlemleyemedim karında. antrenmandan önce bi 10 dk falan 3-4 set kafama esen hareketleri yapıyorum. bu ara ağırlıkla yapmaya başladım. senelerdir metabolizmama ve anatomime güvenerek hiç bi zamn karın çalışmadım iş işten geçti. bu yaza shredded as fuck istiyorum o yüzden planlarım var

favori karın programınız nedir neler yapıyosunuz /discuss

not:karın mutfakta olurla gelmesin beni tanımayanlar pls ty.

güzel karın programı söyleyen oluras karşılığında efsanevi omuz programımı vercem. (beni sakatlayan başka programdı karıştırmayınb asfd)

0 bilgimle yorum yapcam tutmayın

p90x yaptığımdan bi ab ripper x i biliyorum. sana az mı gelir tabi bilemeyeceğim. bi videosunu indir bak istersen 16 dk suruyor toplamda

programda şöyle

- In & Outs 25 reps
- Seated bicycle 25 ileri 25 geri
- Crunchy frog - 25 reps
- Cross leg / wide leg sit ups 25 reps
- Fifer scissors - 25 reps
- Hip rock & raise 25 reps
- Pulse Up ( heels to heaven ) 25 reps
- V-up roll up - 25 reps
- Oblique V-up 25 sağ 25 sol
- Leg climb - 12 sağ 12 sol
- Mason twist - 40 reps + 10 bonus

bu ne lan gereksiz resmen saçmalık + daniska wot döşücektim de vazgeçtim sdf

Seele said:

sundan alicam eve bunun adi nedir
http://forum.paticik.com/thumbnails/676/943/946/56d/f89/63c/32c/d02/06b/94e/34_450xNULL.jpg

bu ben de var da kapıya takınca öyle çok güven vermiyo. gereksiz alma bence
Sosyal ağlarda paylaş

kapının kasası dayanıklıysa problem yok.
demir kasa ise üstünde tepinebilirsin.
yok ahşap ise ekstradan dübel ve L şeklindeki demir çubuklarla sağlamlaştırman gerek yoksa kapının kasası düşer.

max 100 kilo sanırım bu aletler için geçerli 75 kiloluk herif ivme ile 100e çıkabilir çok rahat
25 liraya hepsiburadadan almıştım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

cok güven vermiyor derken nedir olay. ben fitness gidemezsem evde sabahlari felan diyorum.

abi bu biyere bağlı değil saplı değil. etki-tepkiyle duruyo diyebiliriz yani . e yaparken güven vermiyo yani sdlfd. ben barfixden düştüm bide kapı arası takılıydı hem çiviyle hem sıkıştırma. gg oldu ama
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada benim bildiğim vücuttaki yağ hücrelerinin yüzde 72'si yağ yüzde 6'sı protein ve 22'si su.

doğal olarak yağların erimesinde yüzde 6'lık protein, bir protein hücresinde bulunan yüzde 22'lik proteine katılabiliyor.

bu da yağların kasa dönüştürülmesini doğru kılıyor. bir nevi ama yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...