Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 aha ben onu marka felan zannettim. bakayim kacaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 lel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 gunde bir image search yapiyorum, abdominallerim cilgin atiyor http://www.amazon.com/Creative-Fitness-DG-Door-Gym/dp/B00029A7C0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Soris said: Katılıyorum. Ama bench press merkezi sinir sistemini çok yormuyor. Deadlift de 70% 1 rm de 15-20 tekrar 3 set yapsanız o zaman cidden kusarsınız. 2 haftadır pull up lar dışında baya baya crossfit tarzı antrenman yaptım baya bağımlılık yapıyor meret. TUT calismasi yapacaksin. 50-60sn time under tension %40RM. Fullbody. Ortalama gunde 50gr karb ile. Kralini aglatir valla... Cok fena... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 %40 rm dediğiniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Valla sorma Perfect ben bile patatese muza abandım yani 3000 kalori yiyordum en az. 40% rm dediğimiz şey Mesela tek bir seferde kaldırabildiğin en yüksek ağırlık 1 RM oluyor. Rep Max yani. E tek sefer 100% etmiş oluyor. 40% da işte gücünün 40% ını kullanarak kaldırabileceğin ağırlıklar oluyor kolayca çok fazla tekrar yapacağın ağırlıklar. http://www.exrx.net/Calculators/OneRepMax.html Bak şurda hesaplamak için link var. Bak şu tablo süper ötesi anlatıyor hangi rep aralığı hangi şekilde kullanılıyor diye http://i.stack.imgur.com/5zKlz.png Bana soracak olursan amaç ne olursa olsun 12 rep 70% ten sonrası hikaye hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bugün muay thai antremanında bi arkadaşla bahsi açıldı max barfix dips şınav falan, 1400 şınav çekmiş aktif spor yaptığı dönem 45dk da(komando) başta şaşırdım acayip şimdi netten gines rekorlarına bakıyorum ağzım açık kaldı http://www.recordholders.org/en/list/pushups.html tek seferde 10500 tane çeken herif var moraliniz bozulsun diye yazmıyorum bunu aksine hırs yapın insan gücünün sınırı yok resmen benim için çok güzel bi pump oldu bunu gördüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 jacabo said: Killer said: KARIN YAPIYOM KARIN KASI ÇIKMOYOHOOYOY dfsdsdfds cidden bu sene en çok karın çalıştığım sene heralde. çok bi gelişme gözlemleyemedim karında. antrenmandan önce bi 10 dk falan 3-4 set kafama esen hareketleri yapıyorum. bu ara ağırlıkla yapmaya başladım. senelerdir metabolizmama ve anatomime güvenerek hiç bi zamn karın çalışmadım iş işten geçti. bu yaza shredded as fuck istiyorum o yüzden planlarım var favori karın programınız nedir neler yapıyosunuz /discuss not:karın mutfakta olurla gelmesin beni tanımayanlar pls ty. güzel karın programı söyleyen oluras karşılığında efsanevi omuz programımı vercem. (beni sakatlayan başka programdı karıştırmayınb asfd) 0 bilgimle yorum yapcam tutmayın p90x yaptığımdan bi ab ripper x i biliyorum. sana az mı gelir tabi bilemeyeceğim. bi videosunu indir bak istersen 16 dk suruyor toplamda programda şöyle - In & Outs 25 reps - Seated bicycle 25 ileri 25 geri - Crunchy frog - 25 reps - Cross leg / wide leg sit ups 25 reps - Fifer scissors - 25 reps - Hip rock & raise 25 reps - Pulse Up ( heels to heaven ) 25 reps - V-up roll up - 25 reps - Oblique V-up 25 sağ 25 sol - Leg climb - 12 sağ 12 sol - Mason twist - 40 reps + 10 bonus bu ne lan gereksiz resmen saçmalık + daniska wot döşücektim de vazgeçtim sdf Seele said: sundan alicam eve bunun adi nedir http://forum.paticik.com/thumbnails/676/943/946/56d/f89/63c/32c/d02/06b/94e/34_450xNULL.jpg bu ben de var da kapıya takınca öyle çok güven vermiyo. gereksiz alma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kalbimi kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kalp kırma yok abi gereksiz. tüm program o mu yani 6 tane sikkofield ufak kasa? hiç mi absler mutfakta çıkar yazısı görmedin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 ıhh cahelim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 focuslanmak istiyosan üst alt yan çalıştırcan dalga biticek. mesala normal crunchta alta çok vurduramıyosun leg raisela altı güzel bi çalıştırıyosun. oblik için çak side crunch bide bitti mucize karın antrenmanı yok. diğer bölgeler için bence var sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 cok güven vermiyor derken nedir olay. ben fitness gidemezsem evde sabahlari felan diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 kapının kasası dayanıklıysa problem yok. demir kasa ise üstünde tepinebilirsin. yok ahşap ise ekstradan dübel ve L şeklindeki demir çubuklarla sağlamlaştırman gerek yoksa kapının kasası düşer. max 100 kilo sanırım bu aletler için geçerli 75 kiloluk herif ivme ile 100e çıkabilir çok rahat 25 liraya hepsiburadadan almıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Seele said: cok güven vermiyor derken nedir olay. ben fitness gidemezsem evde sabahlari felan diyorum. abi bu biyere bağlı değil saplı değil. etki-tepkiyle duruyo diyebiliriz yani . e yaparken güven vermiyo yani sdlfd. ben barfixden düştüm bide kapı arası takılıydı hem çiviyle hem sıkıştırma. gg oldu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 BEYLER YARIN 2:30DA OMUZ İÇİN MR'A GİDİCEM KALBİNİZDEYİM UMARIM BİŞEY ÇIKMAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 olm kapıyo o şeyleri nasıl takıyosunuz lan hepnizi 1 70 50 kilo musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hacı sen uzunsun sana hiç olmaz da yani yapabilmek için dizlerini kırıyosun. o da çok verimli değil ekstra efor nerdeuse asdfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 bu arada benim bildiğim vücuttaki yağ hücrelerinin yüzde 72'si yağ yüzde 6'sı protein ve 22'si su. doğal olarak yağların erimesinde yüzde 6'lık protein, bir protein hücresinde bulunan yüzde 22'lik proteine katılabiliyor. bu da yağların kasa dönüştürülmesini doğru kılıyor. bir nevi ama yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Beyler bugün abs antremanında kafama takıldı. Altkarını öncemi yapmak lazım sonra mı? Bugün 40 dk abs çalıştım en son adonislerimden aşağısı hissizleşip ayaklarım çözülmeye başladı, korktum bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 hm benim ~2 saat civari sirf karin bolgem suruyor ve pek oyle bir sey olmadi, doktora gorun istersen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bende 2 saat sevişebildiğimi bişey sanardım millet 2 saat abs basıyomuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 2 saati geçtim 40 dakka abs ne ya? yarım saatten fazla çalışanı görmedim ben. 40 dakka dediğin 10 hareket falan demek, 2 saati çözemiyorum bile 25-30 hareket falan en az... ha ben noob'um ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 O kadar cok abdominal calismanin mantigi yok zaten. Adam gibi squat deadlift yapin ayakta omuz presleri yapin zaten calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Zaten sehpada 600 mekik 100'er setler halinde 25 dk alıyor buna bide alt karın, crunch, plank, cobra vs eklediğin zaman rahat 35-40 dk tutuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar