Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Sahsen +190cm de body fitness icin en azindan podyuma cikmak isterdim ama is hayatim pek musade etmez. Hayal yani benim icin boyle seyler. Birde saglam define olmak lazim. Hem zor hemde daha cok yolum var.

Jager, basarilar. Sonuclari fotolari falan paylas. Cok sevindim gercekten yarisiyor olmana. Tecrubelerini paylas ihmal etme.

Lisans isini nasil hallettin?
Sosyal ağlarda paylaş

son üç seferdir acayip mide bulantısı yaşıyorum ya, resmen yarıda bıraktım yani.

ilkinde bişi yemişimdir veya öyle esmiştir falan dedim ama yok her seferinde olmaya başladı.

yediklerimde veya programımda bi değişiklik yok, öyle ani bir ağırlık artışı ya da farklı yemekler falan ne bilim.

neden olur bu?
Sosyal ağlarda paylaş

buyuk hareket :)

len deadlifti 3 er kg ile yapincadami buyuk hareket.

agirlik cok yuksekmi giriyorsun ve nefesini tutuyorsun ? ne kadar sure once yemek yemis oluyorsun ? kullandigin gym oncesi supplement varmi ? gymin havalandirmasi iyimi ? setler ve hareketler arasi ne kadar dinleniyorsun ?

yapmis oldugun hareketden cok bence girmis oldugun agirligin onemi var. deadlifti yaptin da neyle yaptin :) benche girdin 150kg deadlifte girdin 40kg .. kicindan kusarsin valla benchde o agirlikla :P
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

KARIN YAPIYOM KARIN KASI ÇIKMOYOHOOYOY

dfsdsdfds

cidden bu sene en çok karın çalıştığım sene heralde. çok bi gelişme gözlemleyemedim karında. antrenmandan önce bi 10 dk falan 3-4 set kafama esen hareketleri yapıyorum. bu ara ağırlıkla yapmaya başladım. senelerdir metabolizmama ve anatomime güvenerek hiç bi zamn karın çalışmadım iş işten geçti. bu yaza shredded as fuck istiyorum o yüzden planlarım var

favori karın programınız nedir neler yapıyosunuz /discuss

not:karın mutfakta olurla gelmesin beni tanımayanlar pls ty.

güzel karın programı söyleyen oluras karşılığında efsanevi omuz programımı vercem. (beni sakatlayan başka programdı karıştırmayınb asfd)

0 bilgimle yorum yapcam tutmayın

p90x yaptığımdan bi ab ripper x i biliyorum. sana az mı gelir tabi bilemeyeceğim. bi videosunu indir bak istersen 16 dk suruyor toplamda

programda şöyle

- In & Outs 25 reps
- Seated bicycle 25 ileri 25 geri
- Crunchy frog - 25 reps
- Cross leg / wide leg sit ups 25 reps
- Fifer scissors - 25 reps
- Hip rock & raise 25 reps
- Pulse Up ( heels to heaven ) 25 reps
- V-up roll up - 25 reps
- Oblique V-up 25 sağ 25 sol
- Leg climb - 12 sağ 12 sol
- Mason twist - 40 reps + 10 bonus