Killer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 hea evet doğru hatırlamışım 4 çeyrek poz dedikleri bişey var galiba. hatırlamıyorm neler olduğunu double biceps vardı ama yutupta paso şey tartışmaları dönüyo fitnesscıda sırt olmaz falan. atletik fitnesa katılanların sırt baya ufak kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Anladim. Ben body-fitness'in bir alt kategorisi gibi dusunmustum. Federasyon bunyesinde mi oluyor yoksa ozel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 katılcan galiba ne ayaksın soruyon alttan alttan? sdlfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 14 nisanda istanbulda crossfit yarışması var bu arada www.crossfit34.com detaylıb ilgi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 federasyon bünyesinde olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Sahsen +190cm de body fitness icin en azindan podyuma cikmak isterdim ama is hayatim pek musade etmez. Hayal yani benim icin boyle seyler. Birde saglam define olmak lazim. Hem zor hemde daha cok yolum var. Jager, basarilar. Sonuclari fotolari falan paylas. Cok sevindim gercekten yarisiyor olmana. Tecrubelerini paylas ihmal etme. Lisans isini nasil hallettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Saol perf, benim antrenor söyledi böyle böyle bi yarışma var diye, yapabilirmiyim ki hocam dedim, deneriz dedi. O halletti benim lisans işlerimide saglık raporu, foto, nufus vüzdanı fotokopisini verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 lan yarışma olayını kaçırmışım nerden çıktı diyorum bi saattir. pozları çalıştın mı la? ASdf roidli adamlarla nası yarışcan bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 pozları arada calısıyordum da önemli olan barfix, düsük biraz barfixim ayı gibi abancaklar orda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 ben badin olsam garanti kazanırdın. şimdi çalışman lazım sdfask BAŞARILAR AGAMGOGO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 eyw hacı hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 http://www.strengthandconditioningresearch.com/2013/02/18/back-off-sets/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Ben yine başladım çok kaslanıyorum.Bel bölgesi çok sıkıntı ya.Kollar şişiyor göğüs şişiyor bacaklar falan tamam da bel bölgesinde tık yok nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 son üç seferdir acayip mide bulantısı yaşıyorum ya, resmen yarıda bıraktım yani. ilkinde bişi yemişimdir veya öyle esmiştir falan dedim ama yok her seferinde olmaya başladı. yediklerimde veya programımda bi değişiklik yok, öyle ani bir ağırlık artışı ya da farklı yemekler falan ne bilim. neden olur bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 1.Buyuk hareketleri yapiyor musun? (Squat, Deadlift, vs) 2.Buyuk hareketleri yaparken nefesini tutuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 buyuk hareket :) len deadlifti 3 er kg ile yapincadami buyuk hareket. agirlik cok yuksekmi giriyorsun ve nefesini tutuyorsun ? ne kadar sure once yemek yemis oluyorsun ? kullandigin gym oncesi supplement varmi ? gymin havalandirmasi iyimi ? setler ve hareketler arasi ne kadar dinleniyorsun ? yapmis oldugun hareketden cok bence girmis oldugun agirligin onemi var. deadlifti yaptin da neyle yaptin :) benche girdin 150kg deadlifte girdin 40kg .. kicindan kusarsin valla benchde o agirlikla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Katılıyorum. Ama bench press merkezi sinir sistemini çok yormuyor. Deadlift de 70% 1 rm de 15-20 tekrar 3 set yapsanız o zaman cidden kusarsınız. 2 haftadır pull up lar dışında baya baya crossfit tarzı antrenman yaptım baya bağımlılık yapıyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Killer said: KARIN YAPIYOM KARIN KASI ÇIKMOYOHOOYOY dfsdsdfds cidden bu sene en çok karın çalıştığım sene heralde. çok bi gelişme gözlemleyemedim karında. antrenmandan önce bi 10 dk falan 3-4 set kafama esen hareketleri yapıyorum. bu ara ağırlıkla yapmaya başladım. senelerdir metabolizmama ve anatomime güvenerek hiç bi zamn karın çalışmadım iş işten geçti. bu yaza shredded as fuck istiyorum o yüzden planlarım var favori karın programınız nedir neler yapıyosunuz /discuss not:karın mutfakta olurla gelmesin beni tanımayanlar pls ty. güzel karın programı söyleyen oluras karşılığında efsanevi omuz programımı vercem. (beni sakatlayan başka programdı karıştırmayınb asfd) 0 bilgimle yorum yapcam tutmayın p90x yaptığımdan bi ab ripper x i biliyorum. sana az mı gelir tabi bilemeyeceğim. bi videosunu indir bak istersen 16 dk suruyor toplamda programda şöyle - In & Outs 25 reps - Seated bicycle 25 ileri 25 geri - Crunchy frog - 25 reps - Cross leg / wide leg sit ups 25 reps - Fifer scissors - 25 reps - Hip rock & raise 25 reps - Pulse Up ( heels to heaven ) 25 reps - V-up roll up - 25 reps - Oblique V-up 25 sağ 25 sol - Leg climb - 12 sağ 12 sol - Mason twist - 40 reps + 10 bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 16 dk içinde çok az dinlenme arası varsa çok yeterli bi zaman mide için bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 hiç dinlenme yok neredeyse beni kardiyo antremanı gibi terletiyor bu program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 baktım şöyle bi programa çok güzel, aynı alette 200-300 mekik yerine 20-30 tekrar arası farklı farklı mekikler çekmek daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 sundan alicam eve bunun adi nedir http://forum.paticik.com/thumbnails/676/943/946/56d/f89/63c/32c/d02/06b/94e/34_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 beyaz kaslı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 bence daha basarili olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 iron gym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar