Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Perfectionist said:

Kolestrol biraz kotu sanirim?

Nasil besleniyorsun genel olarak?

ne bulursam yiyorum ya zayıf olduğum için. yağa vs dikkat etmiyorum hiç. bi de genetik olarak bizim kolesterol fazla. annem 50 kilo kadın 300e çıkıyo neredeyse düzgün beslenmesine rağmen. karaciğerinde yağlanma fln var.

doktor bana aslında şimdiden dikkatli beslen sende dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kolestrol olayi zaten buyuk oranda genetik. Doymus yaglarin falan oyle anlatildigi gibi etkisi yok. Yumurta ye/yeme muhabbeti iste.

Doktor belki kolestrol degerlerini dengede tutacak uzun vadeli bir ilac vs onerebilir? Cunku diyet ile dengede tutman bi yere kadar. Yine de o zaman mumkun oldugunca yagsiz et yiyip yaglari zeytinyagi ile falan almak mantikli olabilir. Ne bulursan yeme yani. Kilo almak istesende fazla junk iyi degil. Doymus yaglar da iyi ama trans yaglari ozellikle cikart bence. Basit sekeri de cikart.
Sosyal ağlarda paylaş

ilaç önermedi ya bi de dedim ben kilo almak için öküzleme besleniyorum diye, o zaman ona biraz dikkat et düşer dedi. tatlı çok tüketmiyorum artık ama ekmek vs yiyorum çok.

trans yağdan kastın nedir tam? kahvaltıda becel vs tüketiyorum. ama bence asıl olay ızgara yerine yağda kızarmış et, tavuk vs çok tüketiyorum. gece yediğim kokoreçleri falan saymıyorum :P
Sosyal ağlarda paylaş

pilates topunda yapılan bir hareket var, kalçaların biraz üzerine gelecek şekilde yüzükoyun yatıyorsun pilates topunun üzerine. kollar hazır ol pozisyonuna yakın bir açıda bacaklara yakın duruyor, belden itibaren yukarıya doğrultuyorsun vücudu. daha sonra öne eğiliyorsun, kolları da sanki kelebek yüzüyormuşsun gibi öne getiriyorsun.

scorpion mıydı cobra mıydı öyle bir ismi vardı, 5 - 6 ay önce yapıyodum. etkili bir hareket baya. bilen biri daha detaylı yazar.
Sosyal ağlarda paylaş

buraya denk gelmişken sorayım baya baya ilgilenen insanlar varmış topic'i baştan sona okudum.

şimdi arkadaşlar. düzenli olarak 3. ayıma girmiş bulunuyorum bu işte. 69 kiloyum ve 1.80 boyum var. yani tahmin edebileceğiniz üzere bir hayli skinny takılmaktayım.

kilo almak istiyorum ama 75'i pek geçmek istemiyorum. 75 benim için iyidir gibi geliyor. hele ki aradaki 6 kioyu yalnızca kas kütlesi olarak alabilirsem zaten değmeyin keyfime falan durumları.

kilo almak için ne tür yollara başvurmam gerekir? ne yiyeyim ne içeyim her gün makarna pilava abanayım mı ne yapayım? inceden söyleyecek bir şeyi olan herkesin fikirlerine açığım.

teşekkür ederim şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

Intermittent fasting yapiyorum haci. Calisma olarak da haftada 3gun fullbody. Bu aksam kamyon carpmis gibi oldum geldim yine iste :)

Kasim sonundan beri 5kg attim. Devam ediyorum. Guzellesmeye basladim yavastan :) ama daha vaktim var. Diyet yoruyor ve bazen bulk zamanlardaki enerjiyi ozluyorum. Yine de bu sefer iyi olacak hissediyorum :)

Core bolge sekillensin onceki before after fotosunu guncellerim. Ama 98kg a kadar dusmem gerekecek tahminimce. Nerden baksan 3 ay var daha.
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

yeterli beslenebiliosan whey gereksiz,ekstra bir durum yok yani whey için.
kendine göre ayarlıcaksın işte programını deneyerek,şekeri sıfırlıcaksın,eppek yemiceksin kötü yağlardan uzak durcaksın falan.
eski postlara bak yazio bi sürü şey

Whey in mantığı zaten çabuk sindirilmesi diğer protein kaynaklarından aldığın proteinin saatte 8 10 gr ını falan sindirebiliyormuşsun yani öyle okumuştum bir daha araştıracam
Sosyal ağlarda paylaş

ikaya_219 said:

GodBlessStoya said:

yeterli beslenebiliosan whey gereksiz,ekstra bir durum yok yani whey için.
kendine göre ayarlıcaksın işte programını deneyerek,şekeri sıfırlıcaksın,eppek yemiceksin kötü yağlardan uzak durcaksın falan.
eski postlara bak yazio bi sürü şey

Whey in mantığı zaten çabuk sindirilmesi diğer protein kaynaklarından aldığın proteinin saatte 8 10 gr ını falan sindirebiliyormuşsun yani öyle okumuştum bir daha araştıracam

yalan onlar yalan
Sosyal ağlarda paylaş

herkes de ağzına sakız etmiş glutamin işe yaramıyor yok efendim whey in içinde zaten yok mu ne diye alalım falan

Whey in içinde gllutamin ve öncüleri dediklerinde en fazla üçte bir oranında glutamin olluyo ayrıca bodybuilding.com da en gerekli 4 supplement takviyesi listesinde http://www.bodybuilding.com/fun/boys-to-men-4-supplements-every-man-needs.html
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...