Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

demiştim
Fistan said:

mrb.
183 boy 73 kilom.bende baya bi gobek var.bunu kosu bandinda kosarak yok etmek istiyorum.ama sadece kosacagim.baska bisey yapmak istemiyorum mekik haricinde.mumkun mudur?daha once fitness yaptim cok iyi gelisme gosterince, haa kolaymis yea diye biraktim.vucudumdan memnunum gobek haricinde.
kac km/saat ayarlayayim aleti ve kac dk kosayim ki 1.5 ayda falan gitsin gobek.beslenmemi de değiştirmek istemiyorum.
cevaplar için tşk.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

Kosarken ritmin cok önemli uzun süreye cıkmak istiyosan ani degisimler yapmamalısın aynı sekilde nefesinide ayak adımlarına göre ayarlamaya calıs 2 ye katlarsın o süreyi birde 12 km / saat dedim ya ben onu kosunun ortalarında yapmaya calıs devamlılık saglaman cok zor zaten 6 ile basla mesela 10 dakika felan sonra 9 sonra 12 e cık kosabildigin kadar kos birde nefessiz kaldıgında devam edersen gelismeyi cok daha kısa sürede görürsün
Sosyal ağlarda paylaş

Kardeşim vücut geliştirmeye başladı, benden kendisine protein desteğimidir nedir onlardan almamı istedi. Sigarayı bırakırsa alacağımı söylemiştim bırakmış hıyar. Olan benim paraya olacakta laf ağızdan çıktı bikere ne alayım abi? Zayıflıktan ve özellikle bileğinin ince olmasından çok şikayetçi bunuda belirteyim de belki böle spesifik bişey vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar Ahmet Bey,

Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı bazı harflerin ve rakamların yanıltmaca olduğu düşünülcesi ile kapatılmasını söylemiştir. Serios yığın anlamına geldiği için (S) harfi kapatılmıştır. Bu yüzden ürünü ithalat aşamasında gördüğünüz şekilde etiketlemek durumunda kalıyoruz.

Saygılarımızla,

Protein7

böyle bi mail atmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...