Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 3 hafta olcak sigarayı bırakalı bu yakacağım yağlar umarım direk göbekteki yağlardan gider ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 bölgesel yağ yakımı yok ama düzgün bir beslenmeyle çok hızlı gider merak etme. diet programın var mı ? yoksa bir diet programı oluşturman lazım çünkü çok ciddi bir kısmı beslenme bu sporun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 demiştim Fistan said: mrb. 183 boy 73 kilom.bende baya bi gobek var.bunu kosu bandinda kosarak yok etmek istiyorum.ama sadece kosacagim.baska bisey yapmak istemiyorum mekik haricinde.mumkun mudur?daha once fitness yaptim cok iyi gelisme gosterince, haa kolaymis yea diye biraktim.vucudumdan memnunum gobek haricinde. kac km/saat ayarlayayim aleti ve kac dk kosayim ki 1.5 ayda falan gitsin gobek.beslenmemi de değiştirmek istemiyorum. cevaplar için tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Hmm beslenme değişmicek diyosun, ne yiyip içtiğini bilmiyorum ama kabaca yaktığından az yediğin sürece yağ yakarsın. ayrıca yine kabaca beslenmeye dikkat etmeden spor yapmak beslenmeye dikkat etmeden spor yapmamaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 ha en azından beyaz ekmek yerine whole wheat yiyebilirsin çayını kahveni şekersiz içsen genel olarak şekerden uzak dursan yine iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Fistan said: Kosarken ritmin cok önemli uzun süreye cıkmak istiyosan ani degisimler yapmamalısın aynı sekilde nefesinide ayak adımlarına göre ayarlamaya calıs 2 ye katlarsın o süreyi birde 12 km / saat dedim ya ben onu kosunun ortalarında yapmaya calıs devamlılık saglaman cok zor zaten 6 ile basla mesela 10 dakika felan sonra 9 sonra 12 e cık kosabildigin kadar kos birde nefessiz kaldıgında devam edersen gelismeyi cok daha kısa sürede görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Kardeşim vücut geliştirmeye başladı, benden kendisine protein desteğimidir nedir onlardan almamı istedi. Sigarayı bırakırsa alacağımı söylemiştim bırakmış hıyar. Olan benim paraya olacakta laf ağızdan çıktı bikere ne alayım abi? Zayıflıktan ve özellikle bileğinin ince olmasından çok şikayetçi bunuda belirteyim de belki böle spesifik bişey vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 o zaman protein değil gainer al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 gainer nedir? hangisi? link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 weight gainer diye geçer kilo aldırıcı google it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Bu site güvenilirmidir, alayımmı burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 GNC dünyaca ünlü bir firma. Lakin pahalıdır. besinmarket supplementler.com gittigidiyor.com buralara da bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 protein7 ye git serious mass al. f/p açısından iyi. fiyatlarda en uygun bu sitede optimum ürünlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 barnacle said: protein7 ye git serious mass al. f/p açısından iyi. fiyatlarda en uygun bu sitede optimum ürünlerinde Siparişi verdim geldi, Serious mas yazılarındaki s leri bantlamışlar?? Bunun sebebi ne olabilir? Yediler mi bizi yoksa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yok yetkili dist. bunlar sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 protein7 için amerika'dan gelmiyor malları, nereden geldiği belli değil diye söylentiler var ama o bantların nedeni sağlık bakanlığı. "kas yapar" "güçlendirir" gibi iddialı sözlerle reklam yapılması yasak, o tür şeyleri kapatıyorlar bantlarla benim bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 abi serious mass'e falan nası para yetiştiriyosunuz ya djfsjfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ne gaineri ya girmeyeli neler olmus burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 kullansın çocuk işte ya fena mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 ok ozaman sorun yok. şimdi bundan günde nekadar kullanması lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 tiLi said: ne gaineri ya girmeyeli neler olmus burda hello this is my new baby https://pbs.twimg.com/media/BBZHShACQAAjx-Y.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Merhabalar Ahmet Bey, Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı bazı harflerin ve rakamların yanıltmaca olduğu düşünülcesi ile kapatılmasını söylemiştir. Serios yığın anlamına geldiği için (S) harfi kapatılmıştır. Bu yüzden ürünü ithalat aşamasında gördüğünüz şekilde etiketlemek durumunda kalıyoruz. Saygılarımızla, Protein7 böyle bi mail atmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 kullanma miktarını tecrübeli arkadaşlar söylerse daha iyi olr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 whey üzerindeki %100 ibaresi kapalıydı ben aldığımda p7 den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Killer said: tiLi said: ne gaineri ya girmeyeli neler olmus burda hello this is my new baby https://pbs.twimg.com/media/BBZHShACQAAjx-Y.jpg:large uper mas ainer ne ya ahagdsafsadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar