Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Beyler netim acayip kötü torrent salayım dedim 40la falan iniyor anlamadım ne iş video falan bile açamıyorum eziyet. haliyle p90x e başlayamıyorum bari beslenmeye şimdiden başlıyım diyorum nette aradım herkes kendine göre plan yapmış p90x beslenme diye yazmış.

bilen birileri p90x programının içindeki cutting diyetini atabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ben şöyle yapıyorum. normal 2 öğün yiyiyorum zaten. sabaha bir tek 2 yumurta ekledim. protein olarak yeter işte fsdfs.

zaten 90xde hareketleri de yapamıyorum. uğraşamam onun kabıyla kübüyle yani.

ulan bu boy kilo oranıyla nasıl fit değilim vallahi hayret.
Sosyal ağlarda paylaş

p90x hakkında türkiyedeki sertifikalı antrenör ve site sahibine mail attım cevapladı.
Kas kaybı yaşamıcağımı söyledi. Şu anki halimin fotoğrafını attım p90x yapma lifting devam et gibi birşey söylemedi eheh.

Shakelogy alternatifi sordum öğün atlamadığın sürece gereksiz o ürün zaten dedi.
Birkaç soru daha ilettim bazı besinlerin alternatifleriyle ilgili:
örneğin hindi pastırma (nerden bulcam lan ben bunu :D)
şimdi alışveriş listesi ve haftalık plan çıkarmak adına didikliyorum nutrition planı: hazırlaması sıkıntı olan çorbaların besin değerlerine baktım
20/40/60kalori şeklinde servis başı bunları kafam esince hazırlamaya karar verdim.
mikro besin olarak sodyum var onuda hallederiz eheh.
Onun dışında zamanı bol olan benim için mutfakta eğlenceli zaman geçirmemi de sağlıcak gibi gözüküyor (tabi 12312 besinli çorba hazırlamak eğlenceli değil aahah)
Pazartesi aksilik olmadığı sürece başlamayı düşünüyorum (arkadaş indirmiş olursa p90x torrentini o vakte kadar tabi) günlük olarak bir başlık açıcam hatta.
Şimdi tek düşündüğüm soya sosisini nerde bulabiliceğim-yakınımdaki süpermarketlerde hiç görmedim-

Bugün barfiks demirini ve yoga minderini sipariş edicem. Dumbell konusunda hangi ağırlık iyi olur zerra fikrim yok eheh onuda şu antrenöre maille sordum.

p90x in en çok beslenme programını sevdim sanırım. klasik liftingdeki gibi sıkıcı ve monoton değil (aslında tabiki klasik lifting yapıp bu programıda uygulayabilir kişi ama alışılmış şeyler dışında icraat zor oluyor hurra lapa pilav hurraaa yulaf mulaf şeklinde geçiyor)
neyse wot oldu bu dfhdfgh
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...