Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Geliştirme #2

AthleT

Öne çıkan mesajlar

Ya aslında benim genel olarak yağ sorunum yok bir miktar alt midede biriken yağ var oda spora başladığımda yanlış beslenmeden kalan birşey.

Hacmi optimum koruyarak iyice yağ oranını düşürme niyetindeyim aslında genelde yapılan mart-nisan gibi cutting yapmak ama ben şimdiden başlıyım sonra cut devam ediyim istiyorum.

Çok kararsızım before-afterlar p90x te oldukça motive edici ama genelde kilolu yağlı abiler plaj vücuduna yaklaşmış :) benim istediğim iyice yağ oranını düşürmek, p90x yapıp küçülmeyelim iyice.
Tabi bide bunun normal lifting çalışarak geçen 3 aya göre daha iyi daha kötü olması olasılığıda var kafam iyice karıştı yani lol
Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

Ya aslında benim genel olarak yağ sorunum yok bir miktar alt midede biriken yağ var oda spora başladığımda yanlış beslenmeden kalan birşey.

Hacmi optimum koruyarak iyice yağ oranını düşürme niyetindeyim aslında genelde yapılan mart-nisan gibi cutting yapmak ama ben şimdiden başlıyım sonra cut devam ediyim istiyorum.

Çok kararsızım before-afterlar p90x te oldukça motive edici ama genelde kilolu yağlı abiler plaj vücuduna yaklaşmış :) benim istediğim iyice yağ oranını düşürmek, p90x yapıp küçülmeyelim iyice.
Tabi bide bunun normal lifting çalışarak geçen 3 aya göre daha iyi daha kötü olması olasılığıda var kafam iyice karıştı yani lol

3 gün P90x yap ( Sadece ağırlık kaldırma antremanlarını Chest,shoulder Biceps diye başlıyor)
3 gün de Insanity yap. (Cardio Circ., Pure Card, Core Card.)
Hybrid diyorlar nette sanırım.
Pazar da dinlen.

Ben 14 kg verdim 6 ayda bu sürede pazu ölçülerimde düşüş yaşamadım. Ara dönemlerde p90x i bırakıp ağırlık çalıştığım da oldu.
Amacın zayıflamaksa, beslenme bu işin %80'i oluşturuyor. Spor için başka hedefler seçip ona göre yapman daha yararına olur. Kondüsyon, güç, kas kazanma gibi.
Crossfitin WOD larına bakmanı da tavsiye ederim, nefessiz kalıp kusmak üzere olduğum günleri bilirim
Sosyal ağlarda paylaş

Kendime güveniyorum ya spor geçmişim var sigara kullanmıyorum vs.vs.
Before-after da nutrition olarak bakabilirsin resmim vra yani kilo problemim yok eh diyebilceğim vücudum var hatta link vereyim dur :

na böylebişi. Amacım iyice yağ oranını düşürmek. çılgınca define istiyorum kısacası.
Tabi bunu yaaparken en az hacim kaybıyla yapma gibi bir düşüncem var yaza kadar.

O yüzden kararsızım aslında go go spor salonunda klasik programlar yada go go p90x,insanity vs.

Sosyal ağlarda paylaş

GodBlessStoya said:

Kendime güveniyorum ya spor geçmişim var sigara kullanmıyorum vs.vs.
Before-after da nutrition olarak bakabilirsin resmim vra yani kilo problemim yok eh diyebilceğim vücudum var hatta link vereyim dur :

na böylebişi. Amacım iyice yağ oranını düşürmek. çılgınca define istiyorum kısacası.
Tabi bunu yaaparken en az hacim kaybıyla yapma gibi bir düşüncem var yaza kadar.

O yüzden kararsızım aslında go go spor salonunda klasik programlar yada go go p90x,insanity vs.

Bu vücudu P90x kesmez bence :)
Ben 2 sinide yaptım ve Insanity'nin cardio olarak daha etkili olduğunu düşünüyorum. P90xnın Insanity'e üstlüğünde vücut, dambıl ve barfiksle de çalışması. Bu da 0 dan başlayanlar için kas yapmak demek. Ama dediğim gibi P90x nın sanan yararı olmaz pek.
Hatta direk Insanity Asylum.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hiç anlamıyorum şu "kas yapacam" diye spor salonuna gidenleri.onun yerine sevdiğiniz bir sporu yapın.hem eğlenin hem bir oyun,kültür falan öğrenmiş olun.kas yapacağım diye sürekli tavuk ve yumurta yiyip protein içip sıkıcı ve saçma hareketleri aptal saptal aletlerin üstünde yapmayın:(
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

abi hiç anlamıyorum şu "kas yapacam" diye spor salonuna gidenleri.onun yerine sevdiğiniz bir sporu yapın.hem eğlenin hem bir oyun,kültür falan öğrenmiş olun.kas yapacağım diye sürekli tavuk ve yumurta yiyip protein içip sıkıcı ve saçma hareketleri aptal saptal aletlerin üstünde yapmayın:(

tamam
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

peki
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

"Bir topun pesinde kosan onca adami anlamiyorum ne kadar sacma" kadar vahim mi acaba? Evet evet oyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Gizli said:

ya ben buraya fitnessfagler dolduğundan beri yazmayı bıraktım da BU NEYMİŞ MK YA AHAHA. LÜTFEN BU BÖLÜMÜ GÖRMEM YASAKLANSIN ARTIK SPOR GENELİ GÖRMEYEYİM. BU NE LAN BU NEA FASDKJASDÖGDAS DO YOU EVEN LIFT FAGGY POŞET KALDIRINCA KOLUN AĞRIYO MU?????????
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

Gizli said:

ya ben buraya fitnessfagler dolduğundan beri yazmayı bıraktım da BU NEYMİŞ MK YA AHAHA. LÜTFEN BU BÖLÜMÜ GÖRMEM YASAKLANSIN ARTIK SPOR GENELİ GÖRMEYEYİM. BU NE LAN BU NEA FASDKJASDÖGDAS DO YOU EVEN LIFT FAGGY POŞET KALDIRINCA KOLUN AĞRIYO MU?????????

AHAUHAUHAUHAUHAUAHAHHAHAHAH BEN SPOR YAPMAYIN MI DEDİM SADECE BODY BUILDING I ELEŞTİRDİM.NEREDEYSE DOĞDUĞUMDAN BERİ SPOR YAPIYORUM RAAD OL AHAUHAUHAUHAUHA

eğleniyorsanız sorun yok da ben eğlenmenize şaşıyorum işte
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...