mytheron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 valla boru gibi bildiğin uzanıp yatıyorlar kanatları salıp ayakları uzatıyorlar insan gibi :)
photographer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 çok merak ettim şu yatış pozisyonunu bi fotoğraf çeksene allasen :)
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 tamam bir ara yatırdığımda çekerim,yorganı açınca dikeliyor hemen hızlı olmaya çalışırım :) photographer said: çok merak ettim şu yatış pozisyonunu bi fotoğraf çeksene allasen :)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 asdhadhah yatan kuşu bende görmek isterim
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 KHaRoN said: hic hasta olmasina izin vermemek en guzeli. Cereyanda kalmadigi, ani soguk/sicak, asiri kuru hava, buhar gelmeyecek yerde senelerce hic hastalanmayan onlarca kus var. Bu sartlari da saglamak kolay, insanin rahat ettigi ve rahatsiz olmadigi her yerde rahat ve saglikli yasarlar. bizim bızdık 14 sene yasadıydı hem de topal ayakla
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Maşallah,1-2 şeye dikkat edilip ilgi gösterilirse yaşayabildikleri kadar yaşıyorlar pascalnouman said: KHaRoN said: hic hasta olmasina izin vermemek en guzeli. Cereyanda kalmadigi, ani soguk/sicak, asiri kuru hava, buhar gelmeyecek yerde senelerce hic hastalanmayan onlarca kus var. Bu sartlari da saglamak kolay, insanin rahat ettigi ve rahatsiz olmadigi her yerde rahat ve saglikli yasarlar. bizim bızdık 14 sene yasadıydı hem de topal ayakla
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 yavrular satılmıştır arkadaşlar,geçmiş olsun
mytheron Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 ahahahaha,hanım ağlıyor lan dünden beri eve gelip sarıyı görmeyince.kafes bomboş. benimde içim bi acayip oldu şindi
Cenira Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 Almak istiyorum numaranız kullanimiyor yardımcı olursanız sevinirim
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 google çok enteresan kişileri gönderiyor buraya hey gidi.
Öne çıkan mesajlar