Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkeklik-zorunluluklar-yorgunluklar vsvs..

elrosin

Öne çıkan mesajlar

başlığı isterseniz kuru soğana çevirebilirsiniz, yalnızca tek merak ettiğim hiç aramızda bir erkek birey olarak, zayıf zamanlarında bile güçlü görünmeye çalışan, sadece yalnızken ağlayabilecek olan, tek ağlayacagı omuzun anasının-babasının omuzu olan ama onları da üzmek istemediği için içine atan, içinde 'yeter lan' diye isyan bayrakları çekerken, dış görünüşüyle sadece 'durgun'* görünen. Bazı sebeplerden dolayı bu ruh halinin geçmesi için güç ve sabır dileyen insanlar varmı?

*bu lafa çok ayar oluyorum, kimse güzel günümde çok dalgalısın demiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bir ara öyleydim ama sonra geçti. birey olarak senin duygularının, iç dünyanın hiç önemi yok. bir kimlik, vergi levhası, banka hesabı, kkb'deki kaydın, işini ne kadar iyi yaptığın, araban, evin, mahallen, yatağına atabildiğin hatunların kalibresi falan bunlardan ibaretsin işte. gerisi yalan dolan işler.

mesajında yazdığın mevzuları düşünmen sana fayda sağlamaz. daha beter o düşüncelerin dibine gömülürsün. profesyonel yardım alman da seni bir yere getirmez. ne yaptığını bilen psikolog bulmak çok zor çünkü türkiye'de işini iyi yapan insan az. mesleğin kendisiyle ilgili bir sorun değil yani.

çalış, kazan, ye, iç, gez, seviş. sakın ola düşünme.
Sosyal ağlarda paylaş

elrosin said:

başlığı isterseniz kuru soğana çevirebilirsiniz, yalnızca tek merak ettiğim hiç aramızda bir erkek birey olarak, zayıf zamanlarında bile güçlü görünmeye çalışan, sadece yalnızken ağlayabilecek olan, tek ağlayacagı omuzun anasının-babasının omuzu olan ama onları da üzmek istemediği için içine atan, içinde 'yeter lan' diye isyan bayrakları çekerken, dış görünüşüyle sadece 'durgun'* görünen. Bazı sebeplerden dolayı bu ruh halinin geçmesi için güç ve sabır dileyen insanlar varmı?

*bu lafa çok ayar oluyorum, kimse güzel günümde çok dalgalısın demiyor.

https://www.youtube.com/watch?v=BFuIc2sRFxs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...