elrosin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 başlığı isterseniz kuru soğana çevirebilirsiniz, yalnızca tek merak ettiğim hiç aramızda bir erkek birey olarak, zayıf zamanlarında bile güçlü görünmeye çalışan, sadece yalnızken ağlayabilecek olan, tek ağlayacagı omuzun anasının-babasının omuzu olan ama onları da üzmek istemediği için içine atan, içinde 'yeter lan' diye isyan bayrakları çekerken, dış görünüşüyle sadece 'durgun'* görünen. Bazı sebeplerden dolayı bu ruh halinin geçmesi için güç ve sabır dileyen insanlar varmı? *bu lafa çok ayar oluyorum, kimse güzel günümde çok dalgalısın demiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Yok, bi tek sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 durgun'un zıt anlamlısı hareketlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 güçlü görünmek zorundasın çünkü senden hep güçlü ve karşındakinden daha üstün olmanı bekliyorlar.Buna hayranlık duyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben bir ara öyleydim ama sonra geçti. birey olarak senin duygularının, iç dünyanın hiç önemi yok. bir kimlik, vergi levhası, banka hesabı, kkb'deki kaydın, işini ne kadar iyi yaptığın, araban, evin, mahallen, yatağına atabildiğin hatunların kalibresi falan bunlardan ibaretsin işte. gerisi yalan dolan işler. mesajında yazdığın mevzuları düşünmen sana fayda sağlamaz. daha beter o düşüncelerin dibine gömülürsün. profesyonel yardım alman da seni bir yere getirmez. ne yaptığını bilen psikolog bulmak çok zor çünkü türkiye'de işini iyi yapan insan az. mesleğin kendisiyle ilgili bir sorun değil yani. çalış, kazan, ye, iç, gez, seviş. sakın ola düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ben aşağı yukarı 8 senedir falan ağlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 badass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kime güçlü görünüyorsun abi? güreşci misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Rakibe korku saliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 kuru soğana çevirdiniz başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Soğan sayılıyor mu lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Lan söylemeden edemeyeceğim, bramstoker da acayip bi one özgüveni hissediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 aquila said: Rakibe korku saliyor. Çok başarısızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Adam doğru demiş niye başarısız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Akhlaur said: Lan söylemeden edemeyeceğim, bramstoker da acayip bi one özgüveni hissediyorum ben. hakaret etmişsin sanırım. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Var. sayfa başı, kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ben erkekliğimi bi tek bilgisayar oyunlarında gösteriyorum artıkın. rahat olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ahahah çok talihsiz bir açıklama olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 yataktan başka yerde göstermemek en doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Buyur bir şey mi soracaktın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 elrosin said: başlığı isterseniz kuru soğana çevirebilirsiniz, yalnızca tek merak ettiğim hiç aramızda bir erkek birey olarak, zayıf zamanlarında bile güçlü görünmeye çalışan, sadece yalnızken ağlayabilecek olan, tek ağlayacagı omuzun anasının-babasının omuzu olan ama onları da üzmek istemediği için içine atan, içinde 'yeter lan' diye isyan bayrakları çekerken, dış görünüşüyle sadece 'durgun'* görünen. Bazı sebeplerden dolayı bu ruh halinin geçmesi için güç ve sabır dileyen insanlar varmı? *bu lafa çok ayar oluyorum, kimse güzel günümde çok dalgalısın demiyor. https://www.youtube.com/watch?v=BFuIc2sRFxs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 abi neden embed değilde link attın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 https olunca link alıyor genelde forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Anladım, istemdışı olmuş yane saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 BramStoker said: Akhlaur said: Lan söylemeden edemeyeceğim, bramstoker da acayip bi one özgüveni hissediyorum ben. hakaret etmişsin sanırım. =/ Tam olarak hakaret gibi değil de iyi bir şey de değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar