Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Pyr0, 12 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: pati award da topicin icine edip batıran en seksi uye dıye laist e oy vermek lazım =) :) İlahi Ouz.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 below sakin ol derin derin nefes al geçer yawrum geçer.. popon açık kalmış gece.[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 izlenimlerime göre patide herbişe amacından saparaktan farklı yönlere gidio :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Bellow, 12 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: ben çok pc başında kalmıyom en fazla günde 3 saat zaman yokki belki çalışmaktandır kendın aslında solemı$sın sorununu :) bıraz dınlensen bı daha olmaz tahmınımce.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 git biraz daha uyu en iyisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Sabah kalkınca poponda minik ağrı hissetmiş olabilirmisin?[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya pof biz burda düzgünce yazıyoruz olayı tecavüze kadar çektiniz. Aslında hata bende açmamk lazım.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ahah özür dilerim.. geyik yapıyım derken suyunu kaçırdım heralde..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 abi o zaman uyurgezer bi şekilde simit aldın yedin yattın.. bundan ibaret bence..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 blizard +1 bende katılıyorum bnde çok olan bir olay uyurgezer olup tuvalete gidip duruyorum[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Edit:yazım yanlışı [Bu mesaj nuki tarafından 12 Kasım 2004 23:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 oha o kadarda uyurgezerlik olmazki ama dıarı cıkacak simitciyi bulacak vs para flnda var pijamanın cebinde para tasıyan varmı acaba?heralde bi ruyadan ibarettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hayır simit ti aldığı doğrudur sonra yine yatmiştir 1 gn sonra kalkmıştır. uyurken vicudu acıkmıştır ama kişi yorgun vs olduğundan uyanmak yerine vicud kendi kendine işini görmüştür. bu iş yemek yemek tuvalete gitmek gibi.[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 takvim yok mu oralarda?[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bence o uzanman uzanmalıktan cıkmıs 22 saatlık bır uyku olmus...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 evet o olablir ama adam pijamayla dısarı cıktım simit aldım fln demiste ondan dedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 evet abi fazla uyumuşsun nbl north zamanın da ben de bi pzt yatmıştım 3gün sabahlamanın ardından kaltığım da çarşambaydı şaşırmıştım..[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Bellow pati biraderim, Üç seçenek var. Ya 22 saat uyudun. Ya bizim bir arkadaş gibi ciddi uyurgezersin. Adam aramızda uyurken konuşmanın ortasına dalar, konuşur, herkese laf yetiştirirdi. Daha sonra tık diye uyumaya devam ederdi. Sabah kamerada izlettiğimizde ise şok olmuştu, abi ben rüyamda tartıştığımı gördüm ama kesinlikle bunları hatırlamıyorum dedi, böyle bir şey yaşamış olabilirsin. Hani kalkıp gidip simitleri alıp yemişsindir o yarı baygın halde. Üçüncüsü, rüya gördün, bir gün önce olanlarla da rüyayı karıştırdıysan (aşırı yorgunluk zamanlarında çok sık olan bir şeydir, ben de üç gündür günleri ve saatleri karıştırıyorum yorgunluktan) yaşadığın şey gayet olağan. Seç beğen al. Sulu patileri de umursama.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Bellow, 12 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: Simitlerim yok ama işin garibi simitleri aldığım poşet duruyordu. kedidir kedi[signature][hline]:horace: |_:-O // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 oncekiler ruyadır 9da kalkınca ruyayı gercek sanmıssındır ben bikeresinde otelde annemleri falan dısarı cıkarken gorup uyanonca odadan cıkmıstım cıkınca saate bakıp 4 oldugunu gormustum ve kapıda kalmıstım[signature][hline]i've been here i've been there i've been every fuckin where Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 said: lord_elvyn, 12 Kasım 2004 22:43 tarihinde demiş ki: gelecegi gormussun yavrucum olur oyle... oha bence olabilir abi[signature][hline]LiVe and LeT DiE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar