BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya ilk kez böyle bir şey oluyor hayatımda ilk kez böyle karmaşık bir gün yaşadım. Ne yaşadın diyceksiniz anlatayım bari :P Sabah kalktım, salona gittim televizyon izliyorum, ama hiç bir şey anlamıyorum. Neyse sonra sokağa pijamalarla çıktım. Etraftaki insanları zar zor görüyorum çok zor duyuyorum. İşte gittim simit meyve suyu aldım günlük kahvaltı için eve geri geldim saate baktım 9 olmuş yatağa gittim şöyle bi uzandım kalktım kendime geldim. İçeri gittim saate bi baktım 7 hönk dediim noluyo ? Sonra işte salona girdim. Simitlerim yok ama işin garibi simitleri aldığım poşet duruyordu. Tırstım evden çıktım hemen simitçiye gittim adam daha açmamış dükkanı kaldım öyle yerimde. Hala anlamış değilim gerçek miydi değilmiydi ???[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limasol Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 havasız kalmıssın sen pc basında simdi en yakın parka git temiz havayı cigerlerine doldur rahatla çiçek topla fln ne diyim topladıgın çiçekleri sevdigin birine ver aradan cıkart fln fıstık[signature][hline]Gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 yüzünü yıkamadın mı sabah kalkınca?[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arada oluo öle a$ırı yorgunluktan fln.en azından bana oluyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 gelecegi gormussun yavrucum olur oyle...[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ehehe komik olmuş bencede sen çok pc başında kalmıssın çık dışarı hava al biras :)[signature][hline]Toplumlar neden savaşmadan önce yaşamayı denemiyorlar...(South PArktan alıntırdır :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 gemi solamı çekiyo conan?[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Şöyle sağlam bi duvar bul . Geç karşısına 90' derece eğil çok hızlı bir şekilde durava doğru koş . Sabaha hiç bişiciklerin kalmaz . ;)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ben çok pc başında kalmıyom en fazla günde 3 saat zaman yokki belki çalışmaktandır[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 hmm deişik tabi.. sen tekrar biyat uyu tekrar kendine gel bakalım bu sefer noljak? ne zaman bir gün uyanınca hepsinin bir rüya olduunu anlıycaz bakalım..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 demekki 22saat uyumuşun ötesi yok bu işte[signature][hline][b]always.outnubered.never.outgunned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Hmm ilginç... Biz napıcaz bu konuda?Onu anlayamadım.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 adam paylaşmak istemiş ne var bunda?[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Laistragon, 12 Kasım 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Biz napıcaz bu konuda?Onu anlayamadım. bellow paylaşmak istemiş bizimle. biz de paylaşıyoruz.[signature][hline]with the birds i share this lonely view. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 uykusuzluk yuzundendir. Egen bunlar cok sık yaptıgın seylersen dun yaptıklarını hatırlamıs olabılırsın bı an.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ilginç,acaba gördüğün bir rüya olmasın ?[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Laistragon, 12 Kasım 2004 22:48 tarihinde demiş ki: Biz napıcaz bu konuda?Onu anlayamadım. bugracım bunu anlaman ıcın ılk once du$unmeyı sonra payla$mayı ogrenmen gerek =P[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya ben paylaşmayı anladımda şimdi her önüne gelen buraya bir şeylerini paylaşsa ne hale gelicek forum,ha? Şimdi Bellow kardeş yanlış anlamasın beni.Kötü olarak yazmadım.Ama düşünsenize şimdi : Hakan : Ya dün masturbasyon çekerken bi yandanda osurabiliyorum. Ahmet : Geçen adamın birisine benzin koy dedim.Süper koydu be. Di mi ama?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ SlayerTR GameMaster | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Laistragon, 12 Kasım 2004 22:53 tarihinde demiş ki: Ahmet : Geçen adamın birisine benzin koy dedim.Süper koydu be. Hacı sen naaaptıın ya dağıttın iki dakkada :D .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme ! | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 astral seyahat yapmıssın arkadasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Gerçekle rüyayı karıştırmışsın sen. Welcome to real world/ Morpheus.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 herhalde 22 saat filan uyudum :D edit: yada öyle bir rüya gördümki gerçek gidiydi ama o simit olayını çözemedim çünkü dün arkadaşlarla birlikte idim yada oda bir rüyaydı hmm.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b] [Bu mesaj Bellow tarafından 12 Kasım 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kesin rüya gibi..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 58) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 pati award da topicin icine edip batıran en seksi uye dıye laist e oy vermek lazım =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ya ne biliyim dejavu desem diil peki NE? yaoksa derin karanlıklar mı bekliyo bizi peki ya bu ewren zamn-mekan hersey yalanmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar