Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip Bi gün geçirdim ????

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya ilk kez böyle bir şey oluyor hayatımda ilk kez böyle karmaşık bir gün yaşadım. Ne yaşadın diyceksiniz anlatayım bari :P

Sabah kalktım, salona gittim televizyon izliyorum, ama hiç bir şey anlamıyorum. Neyse sonra sokağa pijamalarla çıktım. Etraftaki insanları zar zor görüyorum çok zor duyuyorum. İşte gittim simit meyve suyu aldım günlük kahvaltı için eve geri geldim saate baktım 9 olmuş yatağa gittim şöyle bi uzandım kalktım kendime geldim. İçeri gittim saate bi baktım 7 hönk dediim noluyo ? Sonra işte salona girdim. Simitlerim yok ama işin garibi simitleri aldığım poşet duruyordu. Tırstım evden çıktım hemen simitçiye gittim adam daha açmamış dükkanı kaldım öyle yerimde. Hala anlamış değilim gerçek miydi değilmiydi ???[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b]
Sosyal ağlarda paylaş

arada oluo öle a$ırı yorgunluktan fln.en azından bana oluyor.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle sağlam bi duvar bul . Geç karşısına 90' derece eğil çok hızlı bir şekilde durava doğru koş . Sabaha hiç bişiciklerin kalmaz . ;)[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laistragon, 12 Kasım 2004 22:48 tarihinde demiş ki:
Biz napıcaz bu konuda?Onu anlayamadım.

bugracım bunu anlaman ıcın ılk once du$unmeyı sonra payla$mayı ogrenmen gerek =P[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben paylaşmayı anladımda şimdi her önüne gelen buraya bir şeylerini paylaşsa ne hale gelicek forum,ha?

Şimdi Bellow kardeş yanlış anlamasın beni.Kötü olarak yazmadım.Ama düşünsenize şimdi :

Hakan : Ya dün masturbasyon çekerken bi yandanda osurabiliyorum.
Ahmet : Geçen adamın birisine benzin koy dedim.Süper koydu be.

Di mi ama?[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
SlayerTR GameMaster
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laistragon, 12 Kasım 2004 22:53 tarihinde demiş ki:
Ahmet : Geçen adamın birisine benzin koy dedim.Süper koydu be.

Hacı sen naaaptıın ya dağıttın iki dakkada :D .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia || Gücünü asla gösterme !
|
Sosyal ağlarda paylaş

herhalde 22 saat filan uyudum :D
edit: yada öyle bir rüya gördümki gerçek gidiydi ama o simit olayını çözemedim çünkü dün arkadaşlarla birlikte idim yada oda bir rüyaydı hmm.[signature][hline][b]Msn : [email protected]

Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P [b]

[Bu mesaj Bellow tarafından 12 Kasım 2004 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pati award da topicin icine edip batıran en seksi uye dıye laist e oy vermek lazım =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...