Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi anime vardı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
90larda tvde yayınlanan. ana karakter motor yarışçısı salak bi tipti. yetenekliydi ama salaklığından kaybediyodu hep. bi keresinde 1. bitirmek üzereyken son düzlükte ön tekeri kaldırcam diye motordan düşmüştü beyinsiz. bilene +rep.
Mesaj tarihi:
al eskiden yeniye doğru sıralanmış

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?type.web=1&type.unknown=1&type.tvspecial=1&type.tvseries=1&type.ova=1&type.other=1&type.musicvideo=1&type.movie=1&tagid=1046&show=animelist&orderby.name=1.1&orderby.airdate=0.1&noalias=0&do.search=search&page=0

kendin bulabilirsin bundan sonrasını sanırsam
Mesaj tarihi:
Ya yanlış hatırlamıyorsam bu anime HBB'de gösteriliyordu. Esas oğlanın yangın travması vardı. Ayrıca ecchiydi galiba. Hatta oğlan plajda farkında olmadan annesine sulanıyordu. Yahu eskiden ne animeler varmış onu hatırladım. Şimdi %1'ini gösteremezler TV'de.

Futari Taka olabilir bak.
Mesaj tarihi:
Half_Cow said:

Ya yanlış hatırlamıyorsam bu anime HBB'de gösteriliyordu. Esas oğlanın yangın travması vardı. Ayrıca ecchiydi galiba. Hatta oğlan plajda farkında olmadan annesine sulanıyordu. Yahu eskiden ne animeler varmış onu hatırladım. Şimdi %1'ini gösteremezler TV'de.

Futari Taka olabilir bak.

yangın travmasını bende hatırladım hatta bir yarışta yangın çıkmıştı bu napacağını sasırmıstı sonra yangının içinden geçirip bitirmişti kalanını hatırlamadım ama :D
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu HBB ise. Vaktinde bakmistim hepsine.

HBB iyi kanaldi cok, Legend of the Galactic Heroes'da vardi ama cocuk aklimla sevmemistim onu.
  • Yeni Oluştur...