Snake Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 90larda tvde yayınlanan. ana karakter motor yarışçısı salak bi tipti. yetenekliydi ama salaklığından kaybediyodu hep. bi keresinde 1. bitirmek üzereyken son düzlükte ön tekeri kaldırcam diye motordan düşmüştü beyinsiz. bilene +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 aaa hatırladım hatta virajı dönerken gaz veriyordu düşüyordu bende merak ettim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 bari bari densetsu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 genki vardı bi ara, ne güzel sabahları açıp izlerdik http://www.youtube.com/watch?v=yg3G6TmwuF0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 bilmiyomu kimse adını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 al eskiden yeniye doğru sıralanmış http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?type.web=1&type.unknown=1&type.tvspecial=1&type.tvseries=1&type.ova=1&type.other=1&type.musicvideo=1&type.movie=1&tagid=1046&show=animelist&orderby.name=1.1&orderby.airdate=0.1&noalias=0&do.search=search&page=0 kendin bulabilirsin bundan sonrasını sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 hide synonyms yapsaydın bari kaede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Futari Taka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Ya yanlış hatırlamıyorsam bu anime HBB'de gösteriliyordu. Esas oğlanın yangın travması vardı. Ayrıca ecchiydi galiba. Hatta oğlan plajda farkında olmadan annesine sulanıyordu. Yahu eskiden ne animeler varmış onu hatırladım. Şimdi %1'ini gösteremezler TV'de. Futari Taka olabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 NolaxThensbane said: aaa hatırladım hatta virajı dönerken gaz veriyordu düşüyordu bende merak ettim şimdi bi tek bu sahneyi hatırlıyorum ben de lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Half_Cow said: Ya yanlış hatırlamıyorsam bu anime HBB'de gösteriliyordu. Esas oğlanın yangın travması vardı. Ayrıca ecchiydi galiba. Hatta oğlan plajda farkında olmadan annesine sulanıyordu. Yahu eskiden ne animeler varmış onu hatırladım. Şimdi %1'ini gösteremezler TV'de. Futari Taka olabilir bak. yangın travmasını bende hatırladım hatta bir yarışta yangın çıkmıştı bu napacağını sasırmıstı sonra yangının içinden geçirip bitirmişti kalanını hatırlamadım ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 bu galiba futari taka http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=619 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Bu HBB ise. Vaktinde bakmistim hepsine. HBB iyi kanaldi cok, Legend of the Galactic Heroes'da vardi ama cocuk aklimla sevmemistim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar