fizban Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Meloya golu atamayan penalticiyi yilmaz vural napar icerdr lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 penaltı kullanılmadan önce ayağa kalktım kurtaracağına resmen inanadım yahu :D helal lan sana melo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Arkada tafarelin bağırmasıda çok iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Onu bunu bilmemde elazığspor soyunma odasında sıra dayağı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Hayatımda ilk kez ben de tutulacagina inandım bi penaltinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 abi koptum televizyon başında ya gol attıktan sonra değiştircektim kanalı kardeşim değiştirtmedi iyi ki de izlemişim bayağı güldüm sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Rewendor said: Ahahahahaha MELO adamımsın! Pitbull dansını da yaptı maç devam ederken ahahaha! pitbull dansıne ya köpek taklidi yapıyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Lİ DER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 KA PAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 O değil de Melo'nun penaltı kurtarması saygısızlık olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 evet terim efendi, yırttın yine paçayı artık millet melonu konuşur durur kimse üvet evlatlarının dörde iki pozisyonda kaleye vurduğu topu konuşmaz kimse üvey evlatlarını oynatacan diye yaptığın abuk subuk değişiklikleri görmez medya gazlar, taraftar pohpohlar, bitmez sende de melolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ZAAAAAAA SON ZAALAYAN İYİ ZAALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 O deilde melo besiktasin hakkini yedi.Lider olacakti adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Lİ- DER ZAAaAAaAaaaA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Abi Göksu geçen yılda yakmıştı bizi böyle bir maçta, Göksu'dan ziyade kaleye Melo geçecek dediler içime doğdu kurtarır bu diye, hatta telefondan arkadaşa mesaj bile attım asdfsd Çok kötü oynayan bir GS'ye karşı Vural geldikten sonra en kötü hücum performansını gösteren, ona karşılık en iyi defans oyununu oynayan Elazığ vardı. Amr Zaki ve Tum cidden ölü yatırımlar olmuş gün geçtikçe iyice ortaya çıkıyor. Bugün Sabri'de Aydın'ı iyi tuttu, onun yokluğu da atakları bitirdi. GS'de resmen şans golü ile maçı kazandı. Maçın hakkı bana kalırsa yine GS'nindi ama bu kötü oyun ve basitten kaçan, harcanan pozisyonlar tartışılacakken Melo'nun yaptığı resmen bu kötü performansın ciddi ciddi ele alınmasını en az 1-2 hafta daha erteletecek. Kötü oyuna karşı kazanmak büyüklük ama bunu alışkanlık haline getirirseniz eninde sonunda Fener gibi patlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 sakin yahu daha 2 gün önce manchester tokatladık bu maçta harikalar beklemiyordu kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 zaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 lol herkezinde içine doğmuş :D gerçi ne yalan soylim benimde içime doğmuştu :P ya kaçırır yada melo kurtarır demiştim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 takımın yarısı yoktu zaten. şelçuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 2. yarı o kadar kötü değildik ya, çok kaçırdık bu tarz deplasman maçlarında atamadığın zaman rakibe hep moral veriyorsun, sonuçta durum 1-0, rakip için 1 puan avantajken senin için kayıp. Kötü oynadığımızı düşünmüyorum 2. yarı, biraz da laubalilikten harcadık fırsatları, yoksa Elazığ top mu oynadı allah aşkına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Laubalilikten değil yetoluktan kaçtı tüm goller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 2. yarı Elazığ'da cidden çok büyük düşüş vardı. İlk yarı topla oynama yüzdesi bile Elazığ'dan yanayken ikinci yarı tam tersine dönüp dibe vurdu. Her ne kadar Tum ölü yatırım desem de aslında o çıkınca böyle oluyor. Rakip defansına yakın olduğunda bir şekilde oyunu ve rakip takımı geride tutmayı başarabiliyor tek başına, Tum'un çıkması da kötü oldu aslında ama olsun, katlanmak istemiyorum 1 tehlike yaratacak diye öldürdüğü onca topa ... GS'nin şu futbolu hiçbir şekilde zevk vermiyor. Sonuca gidiyorlar bir şekilde ve önemli olan aslında bu günümüzde ama uzun dönemde istikrarlı başarı isteniyorsa buna acilen bir çözüm bulunmalı, çok aksayan yanı var bu takım. Manchester galibiyeti çok büyük prim toplattı ama o maçta da GS iyi değildi. Sadece daha tecrübeli ve istekli oynayan takımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Bu arada kırmızı çok saçma şu pozisyonda top Melonun kucağına gidiyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Galatasaray Style http://i.imgur.com/T6au2.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 güntekin onay ne ağlamış be abicim :) programı açtığı gibi ama melo 1.5 2 metre öne çıktı penaltı tekrarlanmalıydı :( demiş gerçekten beşiktaşlılar bu kadar mı heyecanlandı uzun süre sonra bi lider olacaklar diye? ben anlamadım bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar