SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 lanbune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 aquila said: O donemde herkesin evinde danseden beyaz donlu zenci vardi, televizyon gibi. babamların evinde yokmuş muhtarın evine giderlermiş arasıu kızıştırılacak bi mevzu varsa köyde bi muhtarda varmış beyaz donlu zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 imamizer said: o zenci aslında kadının sağ duyusu. yani yok orada o zenci. farkettiyseniz adam da zaten zenciye cevap vermiyor, kaaleye almıyor çünkü yok. kadının da sağ duyusu genelde siyahtır, az bi miktar beyaz barındırır gibi ince mesajla anlatıma zenginlik katılmış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 neden kimse zencinin doğma büyüme göztepeli gibi türkçe konuşmasına takmadı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 çünkü o zamanlar uyuşturucu satıcıları falan senden benden iyi türkçe konuşuyordu no proplem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 KenshinHimura said: neden kimse zencinin doğma büyüme göztepeli gibi türkçe konuşmasına takmadı ya adam yılların köle abdullahı. ramazan bayramlarında showtv filmlerindeki başrol köle değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 ahahah yalnız o zamanlar insanlar bu diyalogları gerçekten takip edebilerek izliyorduysa saygı duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 imamizer said: o zenci aslında kadının sağ duyusu. yani yok orada o zenci. farkettiyseniz adam da zaten zenciye cevap vermiyor, kaaleye almıyor çünkü yok. kadının da sağ duyusu genelde siyahtır, az bi miktar beyaz barındırır gibi ince mesajla anlatıma zenginlik katılmış. sunu dusunup koydularsa o zenciyi saygi duydum filme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 la yok aşığınla burdasın falan diyor kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Furkan C isimli şahıs, buradan imamizer'ın analizini noktası virgülüne araklayıp Facebook'da prim yapmaya çalışmışsın o yorumunu silmezsen seni ifşa edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 analizimle gönüllerini çeldiğin kızların %50 sini bana devretmen halinde anlaşabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Nigger_of_the_sand said: Furkan C isimli şahıs, buradan imamizer'ın analizini noktası virgülüne araklayıp Facebook'da prim yapmaya çalışmışsın o yorumunu silmezsen seni ifşa edeceğim. lol sercanın commentlerinde mi gördün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Nigger_of_the_sand said: Furkan C isimli şahıs, buradan imamizer'ın analizini noktası virgülüne araklayıp Facebook'da prim yapmaya çalışmışsın o yorumunu silmezsen seni ifşa edeceğim. Alıntı yapmayıp koydum diyemi olay lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 abi bu... bu video... nedir bu... kelimeler kifayetsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Ben Facebbok'um da paylastim ilgi uyandirmadi. Arkadas ortamimi degistirmeliyim sanirim.......:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Holy said: Siyah-beyaz filmde adam kaybolmasın diye beyaz don giydirmişler ya. Yeşilçam ve yönetmenlerin zekası diye belgesel çekmek lazım. SDHJAFGKJASGFKJASGJDSAGDJAS buna daha çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Arkaya da bossanova koymuşlar zenci var diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 zenci benden iyi türkçe konuşuyomuş hll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 ne biçim zenci hiç kabarma bile yok donda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 adam konuyu kilitlemiş :D baktığı yere bak. Hey gidi paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 sizin gibi gizli patilik yapmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 zenciyi dans ederken kabilesinden alıp oraya koymuşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar