Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://jolla.com/ Yani bir mobil OS geliyor, bir suredir haberleri geliyordu ama bugun vidyolari cikti. Gelecek vaadediyor bence; daha yeni gelecek vaadeden esya gelecekte kullanilir* dedigimi biliyorum ama bunu ciktiginda alabilirim cunku Windows Phone'un en buyuk sorunu olan market sorununu cozmusler, OS Android programlarini calistirabiliyor. http://www.youtube.com/watch?v=tRZxM9rNyZ4 http://www.youtube.com/watch?v=_c_BqnR_vAM Ara birim epey guzel, Windows Phone ve AOSP etkileri var UI'de ama minimalizm de hat safhada. Lockscreen ozellikle dahice olmus. Qt ve Mer ile yapmislar yani Android programlarini native hale getirmek isterde programci sadece Qt'ye port etmeli isini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 güzele benziyor, inş başarılı olurda piyasa biraz daha kızışır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 android rom gibi olmuş, kendisi çıkmadan launcher'ı çıkar yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Lockscreen ile birlikte filan Android skini de olsa cok iyi olur cidden. Epey iyi fikirler var icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 firefox'u 17. sürüme update edip, firefoxOS simulator extension'ı da indirip deneyebiliyosunuz bu arada. anlaşılan eski masaüstü, yeni mobil cihazlar olacak işte yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Abi alma. Cok cabuk gaza geliyorsun sen bu tip seylerde. Bekle biraz. FirefoxOS'u beklemekte fayda var bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Ihtiyacimiz olan ayni ekosistemde farkli oslar bence. 8core, 1080p vs yerine kullaniciya farkli deneyim yasatacak bu gibi seyler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 meegonun devamıymış la bu nokianın adamları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Kanuni said: Ihtiyacimiz olan ayni ekosistemde farkli oslar bence. 8core, 1080p vs yerine kullaniciya farkli deneyim yasatacak bu gibi seyler.. Bu oyle iste, ondan bir heyecanlandirdi beni. Android ekosistemini kullanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 O değilde bu kadar rezil bir sunum olamaz hepi topu 10dklık konuşma yapacak beyinsiz ne diyeceğini bile toparlayamamış kağıda not almış kağıtları karıştırdı vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://www.engadget.com/2012/12/29/hands-on-with-jollas-sailfish-os-video/ Guzel ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Hands-on'u izledim de pek etkilenmedim ben. Öyle inanılmaz bir şey sunmuyor, Android'e launcher olarak gelse tamam denir yani. Çıksa da tutacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ı-ıh olmamış bu patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bu haliyle ui another ios clone yeni, yaratici bir ui gelistirirlerse tutabilir ama bu haliyle kim niye kullansin? microsoft'u begenmiyoruz ama mobil ui konusunda apple bir microsoft iki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ilk telefon onumuzdeki ay cikiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 güzel görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=EjmF97xH7b0&feature=youtu.be lan bi koyamadım videoyu of. neyse telefonun detayları bugün belli olmuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar