haydari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 flip cover kapak aldım samsung'dan 100 tl verdim elektro world'e pazarlık falan hanıma da aldım tabi 200 tl. abicim sonradan gördüm ki 20 tl'ye satılan fason'un aynısı. boşa verdik o parayı. almayın sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2013 Bu kapakta wi-fi ile mobil ağlarıda kapatıyor. açtığımda tekrar bağlanıyor. Bunu kapamanın bir yolu var mıdır? Bir de bazen kapağı açınca en üstte hangi kısayol var ise google, hava durumu vs. onu açıyor sizde de var mıdır bu durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 yok öle bişi ayrıca wifi falan kopma yok. la la la orjinal aldık ii mi etttik yoksam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Niye şu özellikleri esas telefona koymazlar da sonradan bin tane modele eklerler ki. http://www.ntvmsnbc.com/id/25459344/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 babam 2 yıldır kullandığım s2'ye göz koydu, bana da s4 yolu gözüktü gibi. herhalde bu haftasonu falan alıcam. kapak bile buldum, http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html son durum nedir şimdi bu telefon için ? ilk defa galaxy serisinden bir modelin bu kadar negatif yorum aldığını görüyorum, tereddütlüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 ne dedin babana? ben yenisini aliim sana da sikiyi verim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hayır sikiyi başka birine verdim. daha suitable olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Olumsuz yorumlar genelde bataryayla ilgili, onun dışında malzemesiyle ilgili söylenenler klasik şeyler. Ben Haziran'dan beri kullanıyorum, olumsuz bi tarafına denk gelmedim. Başlarda çok ısınıyordu, artık eskisi kadar o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 pil ne kadar gidiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Normal kullanımda 1buçuk gün civarı sanırım. Sabahları 6.30'da evden çıkıyorum, gece 12 gibi %40'larda oluyor pil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Normal kullanım dediğin ne? Günde üç beş siteye girip arada müzik dinlemek mi? Yoksa sabahtan akşama oyun oynamak, müzik dinlemek + yukarıdakileri yapmak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 1-1buçuk saat civarı oyun-internet-müzik kokteyli. gün içinde sms-telefon görüşmesi-whatsapp-email. akşamları da biraz tv kumandası, biraz internet. tüm gün 3g açık oluyor, 3-5 saat wifi açık bazen akşamları 1-2 bölüm dizi izlemek için tv'ye bağlıyorum o zaman baya fark ediyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 1-1.5 gün giden telefonunun piline niye laf ediyorlar o zaman anlamış diilim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 bi önceki telefonlarının şarjı(muhtemelen nokia 1100) 1 hafta gidince, yeni telefonda garip geliyo 1 günde bitmesi. Hayır bana aktif kullanımda 2 gün ve üzeri giden bi smartphone gösterin yutayım tüm söylediklerimi,ama su an yok öyle bi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Millet cebinde/çantasında şarj aletiyle dolaşıyor ortalıkta. Benim öyle bir derdim yok, gün içinde bitmesin yetiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Galaxy S3'ünki ne kadar gidiyor peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 dün aldım s4'ü. çokzel alet lan. yalnız mesaj atamıyorum, mesaj alabiliyorum sadece. nedir bunun olayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 dün gece kampanyasında mediamrkt ta 1499 du. baktığımda bitmiş :( 50 tane koymuşlar satılmış herhalde hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 media markt'tan aldım ben ama 1700'e. ulan bekleseymişim geceyi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 -Deno- said: dün aldım s4'ü. çokzel alet lan. yalnız mesaj atamıyorum, mesaj alabiliyorum sadece. nedir bunun olayı ? S4 olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 -Deno- said: dün aldım s4'ü. çokzel alet lan. yalnız mesaj atamıyorum, mesaj alabiliyorum sadece. nedir bunun olayı ? mesaj yazıyorsun da gitmiyor mu yoksa mesaj yazma kısmını bile göremiyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yok ya mesaj merkezini girmem gerekiyormuş, turkcell'in sitesinden girdim yaptım. telefon hatasız beyler, bok atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Telefon süper bence de, ben 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Güle güle kullan. Başlarda biraz ısınma sorunu yaşarsın muhtemelen, bide acemilikte pil hızlı gidiyordu da düzeldi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 -Deno- said: yok ya mesaj merkezini girmem gerekiyormuş, turkcell'in sitesinden girdim yaptım. telefon hatasız beyler, bok atmayın. 1 smartphone hata var mı yok mu, sıkıntılı mı diil mi 1 günde anlaşılamaz ya. temiz 1-2 ay geçirmen lazım karar vermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar