Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
flip cover kapak aldım samsung'dan 100 tl verdim elektro world'e pazarlık falan hanıma da aldım tabi 200 tl. abicim sonradan gördüm ki 20 tl'ye satılan fason'un aynısı. boşa verdik o parayı. almayın sakın.
Mesaj tarihi:
Bu kapakta wi-fi ile mobil ağlarıda kapatıyor. açtığımda tekrar bağlanıyor. Bunu kapamanın bir yolu var mıdır? Bir de bazen kapağı açınca en üstte hangi kısayol var ise google, hava durumu vs. onu açıyor sizde de var mıdır bu durum?
Mesaj tarihi:
babam 2 yıldır kullandığım s2'ye göz koydu, bana da s4 yolu gözüktü gibi. herhalde bu haftasonu falan alıcam.

kapak bile buldum,

http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-case-neo-hybrid.html

son durum nedir şimdi bu telefon için ? ilk defa galaxy serisinden bir modelin bu kadar negatif yorum aldığını görüyorum, tereddütlüyüm.
Mesaj tarihi:
Olumsuz yorumlar genelde bataryayla ilgili, onun dışında malzemesiyle ilgili söylenenler klasik şeyler. Ben Haziran'dan beri kullanıyorum, olumsuz bi tarafına denk gelmedim. Başlarda çok ısınıyordu, artık eskisi kadar o da yok.
Mesaj tarihi:
1-1buçuk saat civarı oyun-internet-müzik kokteyli. gün içinde sms-telefon görüşmesi-whatsapp-email. akşamları da biraz tv kumandası, biraz internet. tüm gün 3g açık oluyor, 3-5 saat wifi açık

bazen akşamları 1-2 bölüm dizi izlemek için tv'ye bağlıyorum o zaman baya fark ediyor ama
Mesaj tarihi:
bi önceki telefonlarının şarjı(muhtemelen nokia 1100) 1 hafta gidince, yeni telefonda garip geliyo 1 günde bitmesi.

Hayır bana aktif kullanımda 2 gün ve üzeri giden bi smartphone gösterin yutayım tüm söylediklerimi,ama su an yok öyle bi telefon.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

dün aldım s4'ü. çokzel alet lan.

yalnız mesaj atamıyorum, mesaj alabiliyorum sadece. nedir bunun olayı ?

mesaj yazıyorsun da gitmiyor mu yoksa mesaj yazma kısmını bile göremiyor musun
Mesaj tarihi:
Telefon süper bence de, ben 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Güle güle kullan. Başlarda biraz ısınma sorunu yaşarsın muhtemelen, bide acemilikte pil hızlı gidiyordu da düzeldi sonra.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

yok ya mesaj merkezini girmem gerekiyormuş, turkcell'in sitesinden girdim yaptım.

telefon hatasız beyler, bok atmayın.

1 smartphone hata var mı yok mu, sıkıntılı mı diil mi 1 günde anlaşılamaz ya. temiz 1-2 ay geçirmen lazım karar vermek için.
  • Yeni Oluştur...