FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 SpiderS_DangeR said: 22 yaşındayım ve okuyorum hala, 1300 lira borç çıktı. Nereye şikayet ediyoruz? aynı durum, 850tl borç görünüyo ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sektedar Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 FromTheHell said: SpiderS_DangeR said: 22 yaşındayım ve okuyorum hala, 1300 lira borç çıktı. Nereye şikayet ediyoruz? aynı durum, 850tl borç görünüyo ffs bi aynı durumda benden, babamdan ssklıyım ama öğrenci olduğum için her sene SGK öğrenci belgesi vermem gerekiyor bu sene pek sallamadım erteledim sürekli, yani şuan ssklı değilim ama öğrenci belgemi götürdüğüm an tekrar geçicem pederin ssk'sına, şuan 1290,23 TL borç gözüküyor. gidip halletsem o öğrenci belgesi işini düzeltilir mi bu borç? Edit: Evet Siliniyormuş. '01/01/2012 tarihinden bu yana öğrenciyim ve 25 yaşın altındayım'' diyorsanız; okulunuzdan öğrenci belgenizi alıyor ve bu belgeyi size en yakın sosyal güvenlik kurumuna teslim ediyorsunuz. borcunuz siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 dogumgunu topigi sandim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Iyi de acilmisti denmemis cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 tekrar tekrar açmakta fayda var bu başlığı. en son mart aylarında konusu geçmiş. şimdi borçlar daha da birikmiş halde vs. sektedar said: FromTheHell said: SpiderS_DangeR said: 22 yaşındayım ve okuyorum hala, 1300 lira borç çıktı. Nereye şikayet ediyoruz? aynı durum, 850tl borç görünüyo ffs bi aynı durumda benden, babamdan ssklıyım ama öğrenci olduğum için her sene SGK öğrenci belgesi vermem gerekiyor bu sene pek sallamadım erteledim sürekli, yani şuan ssklı değilim ama öğrenci belgemi götürdüğüm an tekrar geçicem pederin ssk'sına, şuan 1290,23 TL borç gözüküyor. gidip halletsem o öğrenci belgesi işini düzeltilir mi bu borç? Borastus said: ne yapılacagıyla ilgili http://beta.eksisozluk.com/entry/30940407 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 23 yaşımdayım aöf 4. sınıf hiçbişi çıkmadı haha normal okuyan adama çıkıyo ŞANSSIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 oha lan nerden çıktı bu? 940 gözüküyor benim sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Kilmadigimiz namazlara mi sayicaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 doğdugun günden borç yazmaya başlasa aslında hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 http://www.seyir.org/vidresim/burhan-altintopben-aslinda-yogum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 kişi bulunamadı dedi bende 18 yaşımdan beri sigortalıyım acaba ondan mı gerçi geçmiş dönem borçları sorgulatınca da hata verdi ha bide gidip hep öğrenci belgesini felan verdim belki ondan devletle şaka olmaz 2009da beraat ettiğim dava vardı gbtde çıktı gittim kadıkoy 1.sulh kalemine bilgisayada göremedi ordan infaz kalemine gönderdi infaz sen 10 ceza almışın oda denetimli serbestliğe çevrilmiş dedi. Ankaraya kağıt göndericez dedi ancak 2014de silinir dedi sabıkan. Çüş dedim gittim tekrar kaleme dedim böle 2007 davası imiş arşive gittik tabi 2 saat bekletti önce neyse ordan dosyayı bulduk kararı çıkarttı orda kapı gibi dava düşmüştür beraat etmiştir yazıo yani 2009dan beri beni hükümlü gösterio adamalar beraat etmeme rağmen. Gittim İnfaz kalemi şok geçirdi özürler diledi çok ciddi bi durumdu yani neyse ki kağıt yazdılar aldım ertesi gün ankaraya gittim elden vermek için ondan sonra 3 gün içinde sabıka kaydım ve gbt silindi (gbt için ekstra belge verdim karakola). Buda böle bi anımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 said: Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14479): Ödenmemiş borcunuz bulunmamaktadır. borcunuz yoksa hata alabilirsiniz çocuklar, hata almamak için borçlanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ben de de hata verior.dogru lan calısıyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 280 tl amk ben zaten işsizken borcum nasıl çıkıyor lan, evden çıkmıyorum kart borcum olmasın diye evde yatarken borç çıkıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 toggie said: Kurumdan sorgu sırasında hata alınmıştır. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz. Hata Detayı: (14515): Abone Bulunamadı: 6: Kişi kaydı bulunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bağkura epey bi borcum var ühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 yuh dedim said: 22:00 - 02:00 saatleri arasında sorgu ve tahsilat yapılamamaktadır. Lütfen bu saatler dışındakibir zaman aralığında tekrar deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 server elektrik yakıo tabi kapamışlardır dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 off fakir threadi... pis fakirler gidin ssk'nizi odiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 25 yaşı doldurmamış okuyanlar öğrenci belgesini götürün borç siliniyor. 25 yaşı doldurmuş okuyanlar 25 yaşına girdiğiniz andan itibaren sgk direk borç kitlemeye başlıyor, hemen gelir testi yaptırın, borç varsa onuda siliyorlar. zaten adamlar alışmış artık dilekçe filan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 işsizliğin en güzel yaşlarıdır 25 yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 said: 22:00 - 02:00 saatleri arasında sorgu ve tahsilat yapılamamaktadır. Lütfen bu saatler dışındakibir zaman aralığında tekrar deneyiniz. ahaha siteyide devlet dairesine cevirmisler abi sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Norak said: server elektrik yakıo tabi kapamışlardır dfds bu supermiş. sigortadan kapatıyolardır abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ahahahah seviyorum bu ülkeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2012 Ben yurtdisinda yasiyorum ama 1300lira borcum var. Nasi is bu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar