Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - Manchester United ( 20.11.2012 - 21.45 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

Ya ben dunku macta sadece kazanmaktan degil futbol izlemekten memnun oldum. gecen topicte cok aglamıstım bu mactan sonra belki ne demek istedigimi anlatabilmisimdir diye umuyorum. iki tarafta defansına kostu defans yapmaya ugrastı ama hucum ederken 3 5 pas yapıp top yapmaya calıstı. Karsıyı oynatmamaya yonelik degil de takımlar kendi oynamaya yonelik oynayınca mutlu oluyorum yapıcak bisey yok. Puan kaybetsek uzulurdum tabi de yine de uzun sure sonra kanser olmadan bi mac izledigim icin memnuniyetim cok sarsılmazdı heralde. Kazandık iyi oldu yedek medek avrupada devam ediyoruz. Bi de yanlıslıkla ceyrek final yapsak zaten daha ne=)
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

Ya ben dunku macta sadece kazanmaktan degil futbol izlemekten memnun oldum. gecen topicte cok aglamıstım bu mactan sonra belki ne demek istedigimi anlatabilmisimdir diye umuyorum. iki tarafta defansına kostu defans yapmaya ugrastı ama hucum ederken 3 5 pas yapıp top yapmaya calıstı. Karsıyı oynatmamaya yonelik degil de takımlar kendi oynamaya yonelik oynayınca mutlu oluyorum yapıcak bisey yok. Puan kaybetsek uzulurdum tabi de yine de uzun sure sonra kanser olmadan bi mac izledigim icin memnuniyetim cok sarsılmazdı heralde. Kazandık iyi oldu yedek medek avrupada devam ediyoruz. Bi de yanlıslıkla ceyrek final yapsak zaten daha ne=)
bu macta futbol falan yoktu ki. dakika 30'dan sonrasini seyrettim gerci sadece ama 3 tane pozisyon var adam gibi, biri direkten donen manu korneri, biri gs'nin korner golu, biri de hamit'in uzaktan sutu. bir de ceza sahasina ite ite giren manu pozisyonlari var, ilkokul maci terk seviyesinde. gs - karabuk maci cok daha eglenclei bundan.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

ciktiginiz anda 5 puan mi ne cebe giriyor, kazanilan para da cabasi. sampiyonlar liginde ceyrek finali uefa yari finaline tercih ederim bu arada ben.

ha bi de, romanya direk rakibimiz degilmis lan, asagidaymis bizden. olsun vurun kafasina.

5 puan direk geliyor dediğin galatasaray'a mı direk 5 puan geliyor yoksa hiç bölme hesabına girmeden ülkeye mi 5 puan geliyor?

edit:takıma +4 puan geliyormuş 5 değil.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

screwy said:

bu macta futbol falan yoktu ki. dakika 30'dan sonrasini seyrettim gerci sadece ama 3 tane pozisyon var adam gibi, biri direkten donen manu korneri, biri gs'nin korner golu, biri de hamit'in uzaktan sutu. bir de ceza sahasina ite ite giren manu pozisyonlari var, ilkokul maci terk seviyesinde. gs - karabuk maci cok daha eglenclei bundan.

zaten demedim super oynadık ya da onlar super oynadı falan diye. ama en azından ben kanser olmadım macı izlerken o bana yeterli. birbirini oynatmamak icin degil oynamak icin oynayan takımlar olsun yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...