Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ŞL : Galatasaray - Manchester United ( 20.11.2012 - 21.45 )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne oldu şimdi?

Manu 12
GS 7
Cluj 7
Braga 3

Lan Braga maçını bi berabere bitirseymişiz demek ki ne güzel olacakmış.

Braga'nın hiç umudu kalmadı, artık bize kasmazlar heralde.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Yedek medek de cidden uefa yarı finalinden aşağı görmez bu kadro lan.

vluju yener herhalde manu
gerçi biz çok sarstık adamları daha kendilerine gelemzler ortasaha defans dağıtık
ezdik biçtik
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Ne oldu şimdi?

Manu 12
GS 7
Cluj 7
Braga 3

Lan Braga maçını bi berabere bitirseymişiz demek ki ne güzel olacakmış.

Braga'nın hiç umudu kalmadı, artık bize kasmazlar heralde.

ünal aysal ın kayınçosu portekizde nato ihalesi alıyormuş
o tarlalar sürüldü rahat olun
Mesaj tarihi:
iyi oldu da şu burak'ın yine bala gol atması kötü oldu, aşağı bakarak rastgele kafaya çıkıyor ve gol. Mükemmel bir orta kesen Selçuk'a yazılmalı gol,

adam istatistik olarak kendini geliştiriyor, sonra harika golcü diye adı çıkıyor. Bu maçtaki tek golün onun olması dışında yararlı tek bir hareketi yoktu. Vardı evet, kendini attıra attıra bayağı duran top aldırdı da sonra hakemde yememeye başladı.

Burak dışında herşeyi iyiydi GS'nin, bu kadar iyi olmalarını beklemiyordum. Demek ki gerçekten kafayı verince takım olarak birşey yapabiliyorlar. Bu devamlılığı ligde de sağlamaları gerek. Cluj galibiyeti de harika oldu onlar için,

Yalnız bu galibiyette kabul etmek gerek ki MANU'nun katkısı yok. REZERV TAKIM RERÖRERÖ demeyeceğim çünkü maçtan önce herkesin bebe dediği defans hattı bildiğin takımın en iyi bölgesiydi. Büttner, Rafael, Jones falan adamlar harika savunma yaptılar. Tecrübesizliklerine rağmen üst düzey futbol oynadılar. Orta saha da ilk yarı iyiydi ama ikinci yarı baskı altında çözüldüler.

Asıl kötü yer hücum hattıydı. Welbeck çok çok çok kötüydü. Her topu ezdi, her atağı bitirdi. Hernandez'i de yok etti. Hep diyorlardı Welbeck, Ferguson'un prensi diye de artık netleşti. Adam bu kadar kötü olmasına rağmen oyunda o kadar çok tuttu ki olası bir galibiyetini kendi engelledi. Macheda'da cidden transfer listesinde olmayı hak eden bir performans gösterdi. Zaten devre arasında satacaklardı, son şans olarak forma veriyorlar galiba :D

GS yine çok iyi değildi, ama ilk Manu maçından sonraki en iyi oyunlarını oynadılar. Son maç zor, Braga kendi evinde kolay kolay açık vermeyen bir takım ve duran toptan Burak'ın şansına gelen bir golle öne geçildi bu maçta. Bu şansı Braga çok az verir, ilk maçtaki gibi olurlarsa da çok zor. İyice hazırlanıp Braga'ya karşı ilk Manu maçındaki konsantrasyon ile çıkmaları gerek yok iş çok zor. Cluj'un bugün kazanması GS'nin hiç işine yaramadı bana kalırsa.

Gerçi onların kazanması da garip ya,

edit: Oy ben Braga'yı 4 puanlı sanıyordum, geç o zaman geç bitti bu iş
Mesaj tarihi:
bu arada cok onemli galibiyet evet ama ezdik, superiz filan diyenler geyigine diyodur umarım. karsınızdaki takım ciddi anlamda cok genc bir takımdı. ilk 45 dakikayı izledim ve bok gibiydi gs o takıma karsı bile.

son maç kasmasa bile adamlar gs nin bariz daha iyi oynaması lazım bu maça göre. yoksa zor işi.
Mesaj tarihi:
mokoko said:

ne şanslıymışsınız lan son 2 maçınızda puana ihtiyacı olmayan takımlarla.

Abi puana ihtiyacı olmamasının sebebi Braga'ya kaybetmesi.

ManU'nın garantileyerek çıkacağı kura çekildiğinde belliydi ztn 2. maça
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Gel de şimdi yağmurda çamurda oynanan buradaki Cluj maçına ağlama.

YAĞMOR KULUJA DA YAĞIYODO

barbu said:

ilk 45 dakikayı izledim ve bok gibiydi gs o takıma karsı bile.

2. yarı daha derli toplu daha iyi oynadık. İlk yarı iyi değildi evet.
Mesaj tarihi:
barbu said:

bu arada cok onemli galibiyet evet ama ezdik, superiz filan diyenler geyigine diyodur umarım. karsınızdaki takım ciddi anlamda cok genc bir takımdı. ilk 45 dakikayı izledim ve bok gibiydi gs o takıma karsı bile.

son maç kasmasa bile adamlar gs nin bariz daha iyi oynaması lazım bu maça göre. yoksa zor işi.

parçaladık
  • Yeni Oluştur...