syh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sayili miktarda beta key game spotda dagitilmaya baslanmis alicaksaniz kacirmadan ugrayin hemen game spot'a. beta key almak icintık burdan mail'iniza key code'u yollicaklar. ondan sonra buradan indirdiğiniz client ile patch ediceksiniz. 200mb civari bisi tutuyormus denildigine gore. sonra oyuna girince, eger 29 ekimdeki event'e katildiysaniz ordaki karakterle devam sansiniz var. ama adamlarinda da onerdigi ilk seviyeden baslamak cunku ilk seviye questleri aktifmis su an. acc'unuz yoksa da ilk ekrandan create an acc secenegi ile mail'e gelmis key code'u girip girebilirsiniz oyuna. an itibari ile aktif oyuncular soyle, oynicaksaniz siz de isminizi belirtin ltf. oyunda gorusuruz Cade Everblack R/W Chrysaor Warfang W/Mo Falcon Darkeyes W/Mo Martia Sapphyrus W/Mo[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 complete uyelik istiomus peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 öyle yazıyor ama gene de geliyor mail, bir saçmalık var ama üzümü yiyip bağını sormayın.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hm ben ilk defa oynuyorum ama charakter lvl15 den baslasin dedim :) bisi kacirmis olurmuyum ki cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 karakter adi shaerl bu arada biri tell atarsa gusel olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sam bizi birakip nerelere gittin :([signature][hline]Golestandt - Godfather - 215 Soidia - Saint - 205 Chrysaor - The Man - 200 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ahaha cidden gelmis mail bende bakmamıstım gelmezdie saol valla ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 [Bu mesaj _ILuVaTaR_ tarafından 06 Kasım 2004 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 aa yaşasın guildwars oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 sizi friendse ekliorum konusuruz oyuna girince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 shaerl amacathra friendliste eklemek icin tam ad gerekiyormus [Bu mesaj GEd tarafından 06 Kasım 2004 13:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 biraz oynadım ascalona fln geldimde level 1 den basladım ben iseyen varsa mesaj a tsın party fln yapalım isim Aurus Deathbringer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ahh bilseydim silmezdin yaw.. Eski karakterim ThuwarCry 20E/W Yeni Açarsam DesperateCry [Bu mesaj Ozan tarafından 06 Kasım 2004 14:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 leina darvel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Andrea Moonseeker, Ranger/Monk. Ama değiştirmeyi düşünüyorum charı ne bileyim kararsızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Sizce güzel mi oyun? Ne bileyim ben pek beğenmedim. Dungeon Siege oynuyormuşum gibi geldi. O kadar download yaptım ama 15 dakikadan fazla tahammül edemedim. Neyse beğenenlere iyi eğlenceler.[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Chrysaor, 06 Kasım 2004 12:36 tarihinde demiş ki: sam bizi birakip nerelere gittin :( valla bir yere gittiğim yok da iki günü doyasıya değerlendirmek için akanzi raşanzi usulü oynuyorum, öyle beklemek, eşya kasmak filan bana göre değil şu an için zira 36 saate silinecek karakterler.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 haydaa saçmaladı sayfa.. [Bu mesaj Sam tarafından 06 Kasım 2004 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Silinmiyor gerçi =p oyun çıkana kadar silme yok.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Are my World Preview Event characters saved? Will there be a character wipe? NEW! For the first Beta Weekend Event, which begins November 6th, your World Preview Event characters will be intact, with their names, levels, and items in place. At some point in the future there will be a character wipe, resetting each character to Level 1. At that time, providing you have been a Beta Weekend Event participant, your character names will be preserved for you into release of Guild Wars. öyle ya da böyle silinecek, bu haftadan sonra eventlere katılamayanlar için yarın silinmekle eşdeğer.. :) oyun daha da hoşuma gitti bu sefer, şu interactcd'den almak için kreditörü kafalama tezgahı düşüneyim.. eve için ikna etmeye 19.95 parende attık, bunun için 44.95 parende + shipping gerek herhalde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben o siteden sipariş verdim bakalım :D sağolasın Chrysaor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 peki acaba pre-sale diskini istemek yerine sadece kodu istesek sonradan gönderirler mi dersiniz pre-sale diskini esas oyunu alınca? birkaç $ fark ediyor shipping diye sadece kodu alsam diyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Bence süper bir oyun eğer alan çok olursa patiden bende alırım beraber Türk guild kurarız. Bende hali hazırda bir karakter var. Clinq Vricq lvl 18 me/N Bu arada ırkları tanıtan oyun yazıları var sitede bunları çevirelim mi? Türk oyuncuların ilgisini arttırabiliriz?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bir yere kaybolmayin, hatira ss i alacaz :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 eheh ss ler süfer oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar