Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu an en OP ve kolay class hangisi?

deadwoll

Öne çıkan mesajlar

D3'e tekrar başlasam mı diyorum da en hızlı lvl alabileceğim, paragon lvl kasarken item farmlayabileceğim class hangisi? Bir de itemları da ucuz olsun gold AH'ta mümkünse.

İğrenç vs. farketmez hızlıca 60 olup paragon kasayım, itemlar su gibi aksın afdg, farm hızım yavaşlayınca bayıyorum direk. Item görünce boncuk bulmuş gibi seviniyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Demon hunter, monk vs. ne alemde?

İlla tornado barb mı olacaz?

Bir de benim eskiden acc. vardı, patladı sonra aylık ödemesini yapmıyorum WoW'un diye, şimdi aynı hesap üzerinden upgrade etsem starter edition'ı karakterleri geri verir mi blizz? Itemlar vs. kasılıydı onda hep QQ

Edit: AWW karakterler duruyor ^^ Starter edition üzerine acc. alınca silinmezler umarım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun olayı power play zaten. E ben X classıyla yüz yuvarlarken witch doctor'ın zombie wall'unu seviyorum diye ne diye eziyet çekeyim ki?

Ha oynayan adamlara da saygı duyarım da ben gidip de 50 kere öleceğim, her şeyi pür dikkat yapmam gereken, kitela bilmem neyle uğraşacağım, adam etmek için 3x çaba harcayacağım classla oynamam şu saatten sonra.

MMO falan çok ayrı olay, WoW'da seneler senesi en boktan döneminde bile priest oynadım ama WoW'daki priest mekanikleriyle diablodaki barbar mekanikleri arasındaki fark abaküsle bilgisayar mekanikleri arasındaki fark gibi (kaldı ki WoW da oynaması kolay bir oyun sdf)
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece 0-60'a 5 saatten biraz kısa bir sürede arkadaşı yetiştirdim. 1 adet farmlamanı sağlayacak oyuncu bulman yeterli.

Bütçe hesabına gireceksen barbar hala op
Bütçe hesabına girmeyeceksen de çok param var basarım item alırım diyorsan barbar hala öküz movespeediyle op.
Ben tuşlara basmadan sağ click ilerlemek istiyorum dersen (Para lazım ama buna) Wizard op.
Ben sadece cok hızlı paragon kascam dersen mp0-1 monk op

En kısa özet bu.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Oyunun olayı power play zaten. E ben X classıyla yüz yuvarlarken witch doctor'ın zombie wall'unu seviyorum diye ne diye eziyet çekeyim ki?

Ha oynayan adamlara da saygı duyarım da ben gidip de 50 kere öleceğim, her şeyi pür dikkat yapmam gereken, kitela bilmem neyle uğraşacağım, adam etmek için 3x çaba harcayacağım classla oynamam şu saatten sonra.

MMO falan çok ayrı olay, WoW'da seneler senesi en boktan döneminde bile priest oynadım ama WoW'daki priest mekanikleriyle diablodaki barbar mekanikleri arasındaki fark abaküsle bilgisayar mekanikleri arasındaki fark gibi (kaldı ki WoW da oynaması kolay bir oyun sdf)

o zaman witch doctorı sevmiyosun demektir. wd'nin olayı öyle oynamak zaten. "elalemin adamı dümdüz yardırıyo ben kağnı gibi ilerliyorum" diye kendini başkalarıyla karşılaştırmaya ne gerek varki? sonuçta henüz pvpsi bile olmayan bi oyunda amaç en kısa sürede en çok verimi almak olmamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...