deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 D3'e tekrar başlasam mı diyorum da en hızlı lvl alabileceğim, paragon lvl kasarken item farmlayabileceğim class hangisi? Bir de itemları da ucuz olsun gold AH'ta mümkünse. İğrenç vs. farketmez hızlıca 60 olup paragon kasayım, itemlar su gibi aksın afdg, farm hızım yavaşlayınca bayıyorum direk. Item görünce boncuk bulmuş gibi seviniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 hala barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 bütün herkes barbar abanmasına rağmen hâlâ profit/para olarak en iyi class barbar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 kardeş girme o yola ben girdim 2 günüm gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 lvl 30 dan 60 a 6 saat falan surdu bnm biraz para harcamak gerekiyor tabi mp10 / cain set / soket / reduce lvl req silahla cok hızlı kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Abi fazla sürmemiş mi? Ben 1.05 öncesi barbarı 13 saatte mi ne kasmıştım sanki. Yalan olmasın gerçi tam hatırlamıyorum ama oturup kasıp bitirip kalktım gibi bir şey olmuştu, hatta son actta achi patladıydı aslansın cok hızlı kestin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Demon hunter, monk vs. ne alemde? İlla tornado barb mı olacaz? Bir de benim eskiden acc. vardı, patladı sonra aylık ödemesini yapmıyorum WoW'un diye, şimdi aynı hesap üzerinden upgrade etsem starter edition'ı karakterleri geri verir mi blizz? Itemlar vs. kasılıydı onda hep QQ Edit: AWW karakterler duruyor ^^ Starter edition üzerine acc. alınca silinmezler umarım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 ww/tornado barb diğer classlara kıyasla daha ucuz olduğu için durum böyle işin aslı. yoksa para olduktan sonra her class iyi. wizard falan çok daha rahat bence hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 paragorn lvl için exp kasma derdi olmasa en rahatı wizard ya, autohotkey kullanınca hele direk çay içerek kesiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 aynen ya oppa piano style! 1234123412341234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 nedir abi bu op class oynama furyası, ne kadar zevksiz insanlarsınız. powerplay diye kıçını yırtıyo millet. bi tane hoşunuza giden class olur, onu oynarsınız. mmoları, diabloyu falan bıraktım, single playerda bile böyle yapıyonuz kuscam valla şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Oyunun olayı power play zaten. E ben X classıyla yüz yuvarlarken witch doctor'ın zombie wall'unu seviyorum diye ne diye eziyet çekeyim ki? Ha oynayan adamlara da saygı duyarım da ben gidip de 50 kere öleceğim, her şeyi pür dikkat yapmam gereken, kitela bilmem neyle uğraşacağım, adam etmek için 3x çaba harcayacağım classla oynamam şu saatten sonra. MMO falan çok ayrı olay, WoW'da seneler senesi en boktan döneminde bile priest oynadım ama WoW'daki priest mekanikleriyle diablodaki barbar mekanikleri arasındaki fark abaküsle bilgisayar mekanikleri arasındaki fark gibi (kaldı ki WoW da oynaması kolay bir oyun sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstfkmy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/mstfkmy-2101/hero/14175158 Ben monk ile barbardan daha rahatım valla çok rahat nerdeyse tek elle paragon kasıyorum..MP (O) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Dün gece 0-60'a 5 saatten biraz kısa bir sürede arkadaşı yetiştirdim. 1 adet farmlamanı sağlayacak oyuncu bulman yeterli. Bütçe hesabına gireceksen barbar hala op Bütçe hesabına girmeyeceksen de çok param var basarım item alırım diyorsan barbar hala öküz movespeediyle op. Ben tuşlara basmadan sağ click ilerlemek istiyorum dersen (Para lazım ama buna) Wizard op. Ben sadece cok hızlı paragon kascam dersen mp0-1 monk op En kısa özet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 tekrar yaparsan bi ara saat ver bende level atlamka isterim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 deadwoll said: Oyunun olayı power play zaten. E ben X classıyla yüz yuvarlarken witch doctor'ın zombie wall'unu seviyorum diye ne diye eziyet çekeyim ki? Ha oynayan adamlara da saygı duyarım da ben gidip de 50 kere öleceğim, her şeyi pür dikkat yapmam gereken, kitela bilmem neyle uğraşacağım, adam etmek için 3x çaba harcayacağım classla oynamam şu saatten sonra. MMO falan çok ayrı olay, WoW'da seneler senesi en boktan döneminde bile priest oynadım ama WoW'daki priest mekanikleriyle diablodaki barbar mekanikleri arasındaki fark abaküsle bilgisayar mekanikleri arasındaki fark gibi (kaldı ki WoW da oynaması kolay bir oyun sdf) o zaman witch doctorı sevmiyosun demektir. wd'nin olayı öyle oynamak zaten. "elalemin adamı dümdüz yardırıyo ben kağnı gibi ilerliyorum" diye kendini başkalarıyla karşılaştırmaya ne gerek varki? sonuçta henüz pvpsi bile olmayan bi oyunda amaç en kısa sürede en çok verimi almak olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ne olmalı amaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 sevdiğin classının gearını geliştirmek. en op classı öğrenip o classla zenginlik kasmak diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 kim karar veriyor peki buna? sen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ukalalık ön plana çıkcaksa cevap atmama gerek yok bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 başkasının oyundaki amacının ne olacağına kim karar verecek diye sormak ukalalık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 diablo 3 topiclerinin 2. sayfasında dahi tartışma çıkması üzücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Diablo değilde blizzard oyunları diyelim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Agresiflestiriyor insanlari Blizzard oyunlari. Zaten Turk olarak yapimiz musait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 jackpot machine olan bir oyunda en hızlı ve en kolay nasıl kazanabilirm diye sormak gayet normal yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar